• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Felhö44!

    Remélem a lábremegésed elmúlt😉?
    Viszont az élmény örökre megmarad! No viccet félretéve!😀
    A mi ismeretségünk immáron nem mai keletű, mondhatni törzsvendég lettél, amit, ha nem bánsz, dicséretnek veszek!🤗 És ezt rendszeressen jól meg is írod! Köszönet érte! Ismét szuper randit kerekítettünk most hárman az én drága barátnöm "Nensyy"-ke közreműködésével.😘
    Mégegyszer köszönöm, hogy ennyi gyönyörű lány közűl
    engem / minket választottál!
    Várunk máskor is!
    Puszi💋

  • Egyeztetés:

    Vtren és telefonon egyeztetünk . Nagyon simán megy . Nagyon rugalmas mind a két hölgy egyböl összehoztuk az édeshármast.
  • Megközelítés:

    Stadionoktol nem messze. A gps ház elé vissz . Bkv pedig igen sok járatát müködteti erre felé. Szerintem igen jo hellyen van. Parkolással pici gond volt mert a meccs miatt le volt zárva minden de egész jol megoldodott. Parkolás fizetös de nem horibilis.
  • Helyszín:

    Két szobás lakás mindennel berendezve és nagyon nagy tisztaság uralkodik. Fürdöbe rengeteg tusfürdö és szájviz hogy randiképes legyen az ember. A szobák berendezése mind a vendég kényelmét szolgálják.
  • Lány külseje:

    Zsantill egy nagyon szexi és dögös Milf. Csodálatos cicik tenyérbe simulo fenék és a puncija mint a mézescsupor nagyon sokáig nyalakodnák. Természete kedves, és lesi a vendég minden kivánságát.
  • Action:

    Mivel egy csodálatos édeshármasra mentem ezért ne lepödjetek meg a neveken. Szoval megérkezésemkor kis beszélgetés és köszönés után levetköztem és elmentem lemosni az ut porát. Visszatértemkor Nancy fogadott hogy mit szolnék egy ismerkedös maszázshoz mert hogy nála még nem voltam. Természetesen beleegyeztem. Meztelenül lefeküdtem az ágyra és elkezdödött a program . 2perc mulva megérkezett Zsantill is ugyhogy négy kéz maszirozott simogatott . Ezt elég sokáig birtam volna de a hölgyek megforditottak és Nancy szájába találtam magam Zsantill puncija pedig nyelvem közelébe ugyhogy elkezdödött a program . Egy párszor váltották egymást a hölgyekugyhogy megismerkedtem Nancy puncijával is. Persze volt hogy közben egyikük a rudat másikuk a zacskot kényeztette ugyhogy nem is birtam sokáig és telelöttem Nancy száját. Hagyot lenyugodni majd elment öbliteni közben beszélgettünk és simogattuk egymást . Picit be voltam rezelve mert egylövetü vagyok de gondoltam két ilyen szexi és dögös nönél csak sikerú a második is. És milyen igazam lett . Nancy szája ismét handrendbe állitott és egy idö után kérésemre felgumizott. Majd bepucsitott elém és várta hogy becsuszanjak . Nagyon kellemes szük puncija van. Persze közben Zsantill sem tétlenkedet simogatott puszilgatott ahol ért. Közben pár vad csokot is váltottunk és mondtam neki hogy ö jön . Bepucsitott ö is elém majd gumicsere után becsuszantam az ö csodás pucijába is , ezt a puncit már jol ismerem hiszen Zsantillnál már voltam párszor. De mondtam Nancynek hogy szeretnék az ö szájába elélvezni mert nagyon bejött. Ugyhogy gumi le és mindjárt Nancy szájába találtam magam. És a két hölgy eddigi ténykedése meghozta gyúmölcsét és elélveztem Nancy szájába másodszor is . Kis beszélgetés majd lezuhanyoztam és felöltöztem remegö lábakkal. 😃😃😃
  • Elszámolás:

    Rögtön az elején kiraktam a rozsaszállakat az asztalra mert igy esik nekem jol. Végig az asztalon maradt. Nekem megérte nagyon.
  • Összkép:

    Mivel bakancslistás volt az édeshármas két ilyen szexi dögös erotikával füszerezett hölggyel én felejthetetlenül éreztem magam. Hazafelé a kuplung nyomása nagyon nehezzen ment mert néha beremegett a lábam. Remélem nekik is kellemes volt a randink.
Happy Massage