• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, de röviddel utána visszacsörrentett, és akkor felhívtam. Nem vagyunk már ismeretlenek egymásnak, bár régen találkoztunk legutóbb. Hízelgő azért, hogy ő is megjegyzett és számontart engem. :) Így aztán simán ment az időpont egyeztetés, igaz ebben egyébként is mindig rugalmas volt. Fogadási rendje mondjuk kissé szűkösebb intervallum, mint ami nekem jó volna, de mindig megoldottuk. Kedves a telefonban, és precízen elmond minden tudnivalót, ami ilyenkor lényeges, illetve amire az ember rákérdez.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel pofonegyszerű, hiszen egy nagyobb közlekedési csomópont közelében van. Igazából majdnem az a baj, hogy nagy a zaj, amit a forgalom okoz a lépcsőház előtt. Ki kellett várnom egy-két szirénázó vagy dübörgő járművet, mielőtt megcsörgettem, hogy ott vagyok. Egy sarki épület, aminek a címét pontosan megadta. Nem kocsival voltam, de úgy láttam a mellékutcában voltak szabad parkolóhelyek...
  • Helyszín:

    Kívülről már erősen öregedő tömböcske egyik lakása, amely belül viszont igen szépen rendbe van téve. A szobához fura módon a piciny fürdőszobán át vezet az út. Ez egyébként egy zuhanykabinos, tiszta, felújított berendezésű fürdőhelység. A szobában szép nagy ágy párnákkal, amely a szoba egyik felét majdnem kitölti, mellette kétoldalt a falon egy-egy keskeny, de hosszú tükör, amelyek eléggé szembeötlően az ágyon lefolytatott élmények fokozására van odakészítve. :) Kis asztalka és fotel is van azért, ahol a vendég lerakhatja ingóságait. Emellett egy kis pilács teremt kellemes hangulatfényt a hancúrhoz.
  • Lány külseje:

    Én nem kertelek, hanem direktbe leírom, hogy Cintia egy az egyben a zsánerem. Arca és alakja is olyan, ami nekem valamiért nagyon bejön. Erre nincs különösebb magyarázat, egyszerűen ez van és kész. (Nyilván a jellem és a kisugárzás is hozzátesz az összképhez...) Mindezeknek természetesen nem kis szerepe van abban, miért járok vissza, és emiatt kicsit elfogult is vagyok, de azért megpróbálom objektíven is jellemezni.
    Arca karakteres, szemei szépek és látszólag ártatlanok, de azért a huncutság ott rejtőzik bennük vastagon. :) Óvatosan szokott mosolyogni, és ezzel együtt egész tekintetéből valamiféle megkapó nyugodtság árad. Nem magas, teste nőiesen törékeny, inkább vékony, de nem túlzásba vitt módon. Nagyon jó bújós alkat, akit szívesen fognál kis kiflibe. Hastájékon csak azért vannak ráncai, mert hordott már gyermeket szíve alatt. Cicijei ennek megfelelően már "anyukásabbak", ugyanakkor még mindig markolásra vonzzák a tenyeret, és szerintem élőben valamivel nagyobbak is, mint amilyennek a képen látszódnak. Egyébként az egész külsőt teljesen korrektül adják vissza a képei, amelyek nagy része talán nem annyira új már, de nem sokat változott azóta sem. Engem most egy nagyon lenge köntösben, és abban a mélyebben dekoltált fekete szettben fogadott, amiben az újabb képein fotózva van.
  • Action:

    Megérkezés és a szobába vonulás után máris megkezdtük a társalgást, kedvesen érdeklődött hogylétem felől, és röviden elbeszélgettünk, hogy mi történt velünk az elmúlt időben. Szinte otthon éreztem magam, vele hamar közvetlen tud lenni a hangulat. A gyors zuhanyzás után viszont szavak helyett már inkább a tetteké lett a főszerep. Türelmesen megvárt, rajta volt még a ruci, én pedig melléültem az ágyra, és ő aranyosan feltette a lábait a combomra. Simogatások közepette csókot kértem és kaptam. Finom szeretkezésbe kezdtünk, a barátnő feeling azonnal érezhetővé vált...hiszen ezért is mentem. Hamarosan lekerült róla is a ruha, és cuki szavakkal jelezte felém, hogy szeretne (újra) megismerkedni az ágyéktáji szerveimmel. Fenomenális szopizásba kezdett, előbb lágyabban, majd lassan fokozva a tempót. Szép ütemesen csinálta, kezével is facsarva, folyamatosan a szájában tartva. Percekig hagytam is így dolgozni, mert nagyon odaadóan csinálja. Aztán kérésemre átfordultunk 69-be, mert szerettem volna megnyaligatni kidudorodó punciját. Felemelő látvány volt a formás kis popsija is, ahogy a képem elé helyezte ebben a pózban. Markoltam is rendesen, miközben jóízzel lefetyeltem a nunit, míg odalent, a másik végen pedig ő kényeztetett továbbra is igen kitartóan. Ezt így sokáig elviseltem volna még, de már ideje volt a gumihúzásnak is...hiszen mindannyian tudjuk, hogy mennyire nem lehet ezt sokáig halogatni, mikor premier planban meresztik előttünk a puncit. Már nagyon kívántam, hogy betegyem neki újra, mint a régi szép emlékek idején. Fel is került gyorsan a védőfelszerelés, majd misszibe fordultunk. Tipikus barátnős, ölelkezős, összebújós szex következett. Ráhajoltam, ő a lábával kucsolt, közben ismét csókokat loptunk, de puszilgattam a cicijeit, nyakát, vállait, homlokát... mindent ahol értem, ő pedig szorított magához, és viszonozta mindezt. Lent a farkamat addig toltam fel neki, ameddig csak tudtam, különböző ütemekben váltogatva, hol keményebben, hol lágyabban mártogattam. Írtó jól esett így szeretkezni vele hosszú percekig, és az eredmény sem maradt el! Valahogy sikerült egy olyan pozíciót fognunk, melyben sikerült őt a női orgazmusok egyik típusáig juttatni! Ennek külön örültem, mert ez egyfajta visszacsatolás nekem is, amely elégedettséggel, büszkeséggel tölt el. Ezután kigubóztunk, és váltottunk, hogy ő legyen felül. Először azért szusszantunk is egyet, kis franciával újra hadrendbe kellett állítani engem is. Mikor a nyereg készen állt, bele is pattant és jól meglovagolt. Ezt a pózt önmagában háromféle módon csináltuk: előbb ő pacizott finoman a csípőjét mozgatva, amíg én pihentem, utána felhúztam a térdem, és derekát megfogva én toltam neki alulról, majd pedig a guggolós verzióban újra ő dolgozott meg, bár én is alásegítettem, és nagy csattogások alakultak ki, ahogy ágyékom és a popsija összecsapódtak.
    Egyre pornósabbá kezdett válni a dolog, amikor végül hátulról is beléhatoltam, és jól beveregettem neki. Így is hallatszódtak csattogások, jó keményen igyekeztem megtömködni, de idővel itt már kevés volt a szufla, és igencsak kifáradva fékeztünk le. Mivel én még mindig durranás nélkül voltam, innen már adott volt, hogy a szuper kis franciájával kell bevégeznünk a dolgot. Nem volt könnyű, de végül kifacsart rendesen, a szokásos módon nem finnyáskodva, a szájába eresztve az utódokat. Ezután remegő lábakkal, de mégis sietve kellett elvonulnom a zuhanyzóba, mert már az idő is fogytán volt.
  • Elszámolás:

    Teljesen normál ár, ami a szolgáltatás színvonalához képest talán még kedvező is. A csókkal viszont extraként kell számolni, ezt jelezte is előre. Ezzel együtt is nagyon megérte nekem, de ez részemről az ő esetében nem kérdés, hiszen fentebb kifejtettem, hogy milyen elfogult vagyok vele kapcsolatban. A végén rendeztük az anyagi oldalát.
  • Összkép:

    Cintia egy nagyon kedves, bújós típus, akivel ha megtalálja az ember az összhangot, akkor barátnő feeling lesz a köbön! Magam részéről úgy érzem ez sikerült, ezért mindig jól esik visszatérni hozzá. Szexelni lehet vele keményen is, lágyabban is, persze mindig a szabályait betartva, de alapvetően kérdezget és érdeklődik hogyan szeretnéd, mi esik jól, és annak igyekszik eleget tenni. Velem legalábbis nagyon együttműködő volt. A mostani találkozó során sajos kevés beszélgetésre maradt idő, de már ismerem annyira, hogy tudom milyen intelligens és tapasztalt, aki nem most jött le a falvédőről. Nem a cserfes típus, hanem inkább az a fajta, aki kevesebbet beszél, de amikor megszólal, akkor valami lazát vagy értelmesebbet mond, és tetszik benne, hogy humora is van. :)
    Összességében ajánlani tudom minden normális férfinak, akik szeretik az ilyen lányokat!
Happy Massage