• Clea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másodjára voltam Timinél. Az első alkalom még az év eleje felé, akkor lemaradtam az írásról , most mindkét alkalmat megírom . Szóval amikor kint volt a hívható ikon , hívtam (kb dél körül ) és délutánra megbeszeltunk egy találkozót . Mindkét alkalommal fél órára mentem . A telefont ő kezeli , udvarias, halk, kellően tájékoztató módon , röviden informál . Hangja aranyos , kissé ijedt (a lány is olyan csöppség)
  • Megközelítés:

    Récsei mellett, Istvánmezei út . Parkolni lehet, néha sok a kocsi ha valami rendezvény van a sport részen szemben. A Récsei parkoloja megoldásként adott. Mindig kocsival járok , de a Dózsa Gy sarka (7-es busz) nincs messze. Telefonban pontos címet ad
  • Helyszín:

    A 2000-es évek új építésű ingatlana, modern panel. A ház jó állapotú , rendezett. Kaputelefon működik , a külső üvegajton belül . Több lift felvisz középtájt emeletre. Nagy tömb , sok lakó , senki se kérdezi kihez jössz . Önkéntes házmester öreglány nem les. A szoba a folyosó végén . (Az emelet ajtót a ház előtt mondja ) a lakás: nappaliba lépünk be. Két szoba , egyikben (fürdőhöz közelebb Timi, a másikban Maya nevű barátnője , nem mindig van ott mindkettő , az intimitasra vigyáznak) fürdő tiszta használat után Timi ki is takarítja gyorsan. Nappaliban cipő le , laminalt padló , tisztaság . A szoba: a falnál masszázságy, a másik oldalon franciaágy , végében kis komód, rajta óra stb (a kellékek is pl olaj stb)
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Talán élőben kicsit fehérebb a bőre , pár aranyos szeplő jobban látszik . Pici az egész lány , mellei nem túl nagyok, helyesen állnak. Pici pocak látható az egyik képen is, nem az a leszállkásított edzőtermi test, természetes. Arca szomszéd lányos, aranyos , de nem kihívó , utcán nem biztos h észre venném. Kissé távolságtartó, csendes. Haja vékony szálú világosbarna (v szőkésbarna , nem tudom elhatárolni) tiszta. Látogatásaimkor sminket nem viselt. Tényleg olyan abszolút természetes kinézete volt.
  • Action:

    Szóval kétszer voltam eddig . Az eleje ugyanaz: érkezés , köszönés . Cipő le, szobába bevezet. Megbeszéltük amit kell, honorárium a komódon (ott is maradt végig ) vetkozes , adott tiszta törcsit, kinézett h üres e a fürdő és a nappali , majd irány zuhanyozni. Kellően felszerelt, válogatni lehet, szájvizbol is több féle, kis műanyag pohár , szemetes helyben. Bárcsak otthon lenne ilyen rend. Ő már tisztán várt egy bugyi melltarto kombóban. Miután visszaértem a szobába , kiszaladt, rendbe tette utánam a fürdőt, és 2 perc, jött vissza.
    Az aktus: első alkalom: iszonyúan fájt a fejem, egy 69-el indítottunk , francia jó volt nem túl intenzív , a felhuzásra alkalmas. Utána gumi, kértem lovagoljon meg. A 69-ben az én tevékenységem nem eredményezett túl sok hatást . Kis sikosito, rám ült. Nem túl vadul, ütemesen mozgott, már a forduláson és a gyorsabb tempón gondolkodtam, amikor egy migrenes fejgörcs eléggé lelankasztott. Az ágy mellé állva szájjal és kézzel végzett ki. Nem voltam túl jó állapotban , sok munka volt emiatt velem. Ült az ágyon, álltam előtte , nagyon szorgosan , gyors és kitartó szájmunka, illetve kézi rásegités kellett. Kibirta végig , még a végén vigasztalt is, mondtam is h nem az ő hibája . A szájába mentem el, várt kicsit majd diszkréten papirba tette. Aktus után jót beszélgettünk.
    A második (mostani alkalom) : kipihenten mentem. Előbb pár csókot adtam a vállára, nyakára. Szájra is próbáltam hagyta, nem viszonozta, fogait csak kissé nyitotta. Fülei aranyosak , mögötte a nyakán a haj tövében a pihék közé jó befurni az arcom. Hanyatt fektettem, franciával kezdtem. Élvezte, halk sohajok , nem játszotta meg h elélvezett volna. Nedvesedett, de azért később használt sikositot . Utána ő lehelt életet belém, majd gumi , misszionáriusban lassan óvatosan kezdtük . Olyan otthoni kényelmes szeretkezés hangulata volt . Itt is sóhajtozott, a csókot kerülte . A vége felé gyorsítottam felkönyökölve, a hanghatások erősebbek lettek. Misszióban lett végem. Hanyatt dolve vártam h lemenjen a pulzus, közben levette a gumit, tisztába tett, és vissza feküdt mellém. Normálisan beszélgettünk (épp akkor az oltásrol stb ) a végén még maradtam, mert a szomszédhoz jöttek , megvártuk h tiszta legyen a terep. A másik lányhoz érkezett srácnak csak a cipőjét láttam . Végén puszival búcsúztunk
  • Elszámolás:

    Végtelenül korrekt a lány. Egy extra érdekel, a popsi. Őszintén beszéltünk róla . Tájékoztatott h az csak oras szeánszban van és kellő bemelegítéssel. Ez pontosan azt jelenti h sok sikositoval, ujjal óvatosan be kell járatni az ánuszt a behatolás előtt . Viszont olyan csöppség és olyan szépen ívelt a dereka és a feneke h egyszer ki kell próbálnom
  • Összkép:

    Mindkét alkalommal visszafogott szolid , visszahúzódó lany benyomását keltette. Nem ez a szakmája, a covid miatt csinálja . Amúgy nagyon jó szolgáltató lesz, nem a pornó filinges vonalból. Tartok tőle h ha vége ennek a helyzetnek, visszamegy eredeti szakmájába. Nagyon aranyos lány, olyan (mivel van köztünk 20 év különbség ) unokahúg szerű érzésem volt.
Happy Massage