• berry23

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Továbbra sem könnyű elérni. Hónapok óta próbáltam, volt, hogy naponta 5-6 alkalommal hívtam. Végül az adott napon 3. próbálkozásomra elértem. Személyesn rá is kérdeztem, hogy mi az oka, vagy üzenetben is el lehet-e érni. Azt mondta, akár azt is lehet, illetve covid miatt, csak nagyon kevés vendéget fogad. Ezzel nem sokkal leszünk előrébb, de nem akartam eröltetni a témát, már más érdekelt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem most is, ház előtt a túloldalon.
  • Helyszín:

    A kertes ház lepukkant, de nem is ez a lényeg.
  • Lány külseje:

    A mellei lógnak, a haja befonva, arca tele van kenve testápolóval. Vékony alkat.
  • Action:

    Érkezésemkor ismerősnek vélt már. Jeleztem találkoztunk már korábban, csak elég nehéz elérni, ezért nem vagyok rendszeresebben itt. Fél órára érkeztem, elég nagy hévvel, mert nagyon ki voltam éhezve már rá és az alárendelt, megalázós szopatásra (érzésem szerint ezt élvezi, utalt is rá). A szobába lépve érdeklődött, hogy tiszta-e a játszótársa. Jeleztem igen, úgy indultam el otthonról. Már húzta is le anadrágomat. Gyorsan hadirendbe is álltam. Így engedte le a torka szorításába, az ágy szélén ülve. Mikor már rendesen kemény volt, besegítettem én is fejfogással és amíg lehetett többször benyomtam. Utána felmászott az ágyra négykézláb és így folytatta tevékenységét. Sokszor magát kényszerítve. Amikor úgy érezte nem megy tovább rásegítettem és ment is az beljebb :). Közben jöttek az öklendezős összerándulások, engedtem a szorításból. Mikor újra fellélegzett, megjegyezte, húúú, de jó vagy. Szerintem nem én vagyok jó, hanem ő brutálisan a kényszer mélytorok kombóban. Egy idő után átléptem az ágy másik oldalához és a korábbi négykézlábas pózt folytattuk, csak így már telibe pucsított a tükörnek, amiben a falatnyi fenekét és punciját nézhettem, miközben eszeveszett arcdugás volt folyamatban fejfogással, cici markolással. Néha egy kis technikai arctörléssel megszakítva. Nagyon lehet dugni a száját és ami nagyon fontos, nem fogaz. Az szörnyű, mikor a fogak karistolása odavágja ezt az élményt... Felajánlotta a gumit, ha gondolom, de most nem kértem, itt csak az állatias kényszerfrancia lesz csak terítéken édesem. Megkértem térdeljen le a földre. Tükör oldalt volt így nekünk. Nem tudom miért, de sokkal izgatóbb tükörből nézni, ahogy Berry előttem térdel én pedig a fejét fogva kétkézzel húzom magamra és közben a csípőmmel is ütemesen dugom a száját. Leírhatatlan élmény. Az elejétől végig közel volt a vég, de kb 20 perc durva szopatás után megadtam magamat többször jól letoltam neki ameddig csak lehetett, majd kivettem és a megbeszéltek szerint televertem az egész arcát mindenhol. Még a landolás előtt a két szemére rátette az ujjait, védve a támadó spermák elől :D. Engem ez nem zavart, így legalább nem kellett vigyázni. Azt mondta ezért szereti a szemüveget ilyenkor. Legközelebb azt is kipróbálom :).
    Jah és még ami lemaradt: testápolót használ síkosítónak. Nem tudom mennyire lehet finom a torkán, de így csinálja. Elsőre picit fura, de ha őt nem zavarja, engem sem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a megbszéltek szerint.
  • Összkép:

    Ha sikerül elérnem, tuti többször vissza megyek még hozzá. Elérni nehéz, de aki a fent leírtaktól beindul, annak javaslom látogassa meg.
Happy Massage