• ZOÉ

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy pár hónappal ezelőtt Nadettal volt ebben a szalonban egy pajzán kalandom, utána beszéltünk egy hármas gabalyodásról Zoéval együtt,az sajna nem jött össze. Így került képbe Zoé. VTR kértem időpontot.
    Személyes üziben húztuk egymás agyát rendesen...;)
  • Megközelítés:

    Mivel már többször megfordultam Zoé címén ismerem a környéket. Az egyik közeli utcában tudtam parkolni,vasárnap révén esélyt sem adtam a utcai parkolásnak de ennek ellenére egy kört sem kellett mennem a ház körül.
  • Helyszín:

    Szerintem a város top 3 szalonjában benne van ,kedvencem a hely. Nagyon hangulatos kéjlak minden adott hogy nagyon jól érezd magad. A zuhany kabin méretes kényelmesen tudod használni. Tatami ,a falon méretes tükrök nagyon hangulatos az egész.
  • Lány külseje:

    Az igazat megvallva már nem tudom hogy Zoé miben fogadott,de arra konkrétan emlékszem hogy nagyon sexy volt egyből elnyerte a tetszésemet.
    Nagyon csinos szép arcú,formás cickókkal megáldott teremtés,külön kiemelném a fenekét...Nagyon brutális markolni való kerek feszes feneke van imádom.Egy igazi erotikus bomba a kishölgy
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyzásból visszatérve leheveredtünk a tatamira odabújtam hozzá finoman szájon csókoltam,elcsattant pár csókocska.Hasra vágtam magam Zoé felgöngyölt egy törülközőt a bokám alá helyezte,krémet használva a vádlimat kezdte masszirozni Nagyon finoman érezhető hogy tapasztalt ezen a téren is,végig masszírozta a combom hátsó felét,a fenekem is kellő finomsággal kezelte. A hátam picit macerásabb volt mivel őszerinte bevan állva rendesen.Miután kellően megdolgozta a ,,csomóim" válaim tarkóm következett kértem harapjon a tarkómba ,szépségem vissza kérdezett hogy mit szeretnék? Megkértem újból.Szépségem közelebb hajolt és nagyon izgatóan belém harapott.
  • Levezetés:

    A harapásból lett puszilgatás,fülcimpa beszopàs és mindenféle izgatási módszer amivel igencsak felkorbácsolta az érzékeimet. Az oldalamra fordultam Zoé mellém feküdt egymást ölelve összegabalyodtunk és csókolóztunk.Zoé istenien csókol, faltuk egymást, szánk összeforrt rendesen.Nyakát fülèt arcát puszilgatva ,csókolgatva kényeztettem kedvesem. A hangjából érezhetően élvezi a cselekvésem,kezelésbe veszem a formás cickóit,minél jobban szoptam a bimbóit Zoé annál jobban élvezte,nagyon szereti ha kényeztetik az ikreket. Végig puszilgatom hasát,finoman harapdálom combjait Zoé beletúrva a hajamba ficereg. Elhelyezkedem combjai közé átkarolom és birtokba véve belenyalok kedvesem nagyon finom húsos puncijàba. Nyalom finoman szopom a csiklóját,Zoé egyre vadabbul tekereg alattam,felül beletúr a hajamba hátul megfogja a tarkómat és ráhúz a puncujára. Egyre vadabbul nyalom Zoé összekulcsolva az arca és szája elé teszi karjait hogy tompitsa az orgazmusa hangjait.Egésztestében remegve élvez el. Puszilgatom combjait hagyom lenyugodni. Fölé mászom átkarolja a nyakam vadul csókolózunk. Kedvesem szól hogy megszeretne kóstolni udvariasan elutasítás hogy még nem végeztem vele. Vègig falom a testét, vadul nem kegyelmezve nyalni kezdem. Összeszedve tudásom nyaltam Zoé gyönyörű punciját.Tekergett,remegett egész testében hosszan sorozatban élvezett nem tudom hányszor de jó sokszor. Felült magához húzott vadul nekem esve csókolt.Térdeltem ő is feltérdelt vadul neki esett a felsőtestemnek, szopta harapdálta a mellbimbóim,végig puszilgatta a hasam bepucsítva könyökére könyökére támaszkodott végig nyalta zacsim,a farkam nyögte szopni kezdte kőkemény farkam.Ott térdeltem Zoé bepucsìtva szopott de nagyon durván,felülről nézve azt a gyönyörű szív alakú kivánatos popsit..... mint egy álom!
    Hanyatt feküdtem terpeszben, hogy kedvesem rendesen hozzáférjen mindenemhez,Zoé nagyon durván nekem esett,nyalta a zacsim beszopdosta a golyóim,a gátat sem kímélte. Nagyon élveztem Zoé nagyon komoly szopásban részesített. Odabújt hozzám megcsókolva közölte hogy nem akarja hogy még vége legyen nagyon élvezi és kiszeretné élvezni rendesen. Újból nekem esett vadabbul szopott mint az előbb,mondtam is magamban így nehéz lesz tartani magam.Már nagyon a végén jártam kértem lassitson. Félig rám feküdve farkam a kezében vadul csókolt ott ahol ért,nyakam mellbimbóm,beszopta nyelvem ,markoltatta a fenekét a cickóival rámtapadva izgatott.Nagyon felhúzott éreztem hogy mindjárt eldurranok,mondtam is neki hogy végem van. Próbált lassítani de én már nem bírtam visszatartani. Zoé érezte hogy nincs mese nekem esve csókolt,verte a farka amíg le nem dobtam a láncot nagyot élveztem a hasamra. Remegtem egész testemben annyira jó volt. Csókolóztunk lehiggadásig.
    Kedvesem letakarított,hozzám bújt és csókokkal halmozott el. Magamhoz térve megkérdezte hogy csiklandós e talpam mert szeretné megmasszírozni,mit is mondhatnék nagyon jól esett.Elnézést kért hogy máris jön vissza térve meleg törülközőt hozott. Tisztálkodás után a fotelban ülve húztam fel a zoknim Zoé előttem bepucsítva cserélte a lepedőt a tatamin,a látványától azonnal begerjedve rávetettem magam és egy nyelvet cuppanós csókot nyomtam a puncijára, Zoénak nagyon tetszett a reakcióm kedvesen kacarászott. Heves csókokat váltva keservesen búcsúztak.
  • Elszámolás:

    Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon rendben volt minden.Nem is tudom mit tudtam volna még kérni mindent megkaptam amiért mentem
  • Összkép:

    Az elvárásaim teljesen felülmúlta Zoé,egy igazán kedves,aranyos lány aki abszolút elbűvölt maximális odaadásával. Természetesen az élmény felejthetetlen.
Happy Massage