• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az általam oly jól ismert oldalt lapoztam fel, amikor egy új és kellemes arcot pillantottam meg Lara személyében. Felhívtam, egy kolleganőjének jeleztem, hogy 2 óra múlva jó lenne a hölggyel találkozni. Nyugtázta, de kérésemnek megfelelően, pár perc múlva a kiszemelt randipartneremmel közvetlenül is tudtam beszélni. Aranyos, határozott, kedves hangja volt.
  • Megközelítés:

    Mint régi kuncsaftnak, semmi gondom nem volt odatalálni a Váci-Dózsa kereszteződés közelében lévő kis utcába. A kocsim már magától is odatalálna szerintem. Metró, troli, busz, mind a közelben. A parkolással sosincs gond. A legzsúfoltabb napokon is csak azt kell eldöntened legfeljebb, hogy a kaputól jobbra vagy balra állj le 5 méterre.a házszám egyértelmű, jól látható, az utca elején vannak, egy bolt közelében.
  • Helyszín:

    Lift is van, de bemelegítésnek is jó ötlet lehet egyetlen emeletet megmászni, ahol is ki van nyilazva, hogy merre menj (de a telefonban is megkapod az irányt). Az ajtó szenzoros lehet, vagy Lara érezhette meg feromonjaimat, mert magától kinyílt közeledtemre. Mögötte, persze, ott állt a kishölgy. Azt hiszem, ezúton kell elnézést kérnem tőle, mert, ahelyett, hogy köszöntem volna, amennyire most visszaemlékszem, a látványa annyira megfogott, hogy leesett az állam, és annak helyrerakásával voltam inkább elfoglalva. Számomra tökéletes modell alkatát az egyik képén látható kék, szűk kis kosztüm ölelte körbe, fekete, magas sarkújában úgy libegett előttem, hogy én, mint egy engedelmes kiskutya, követtem a szobánkba. Ezt egy nagy tatami uralta, körötte a kellékek, egy nagy, fektetett tükör az egyik oldalon, hangulatfények, szék és szobainas (nem élő, hanem olyan, amire a ruhát lehet rakni).
    A rövid, de annál vidámabb ismerkedést követően csillogó szemekkel vettem célba a szobával szemközti tusolót (a lakáson belül, nem az utca túloldalán). Kedvelem a Baba tusfürdőket, volt itt belőle vagy 12 illattal. Természetesen ezúttal is friss, ízlésesen feltekert türcsit kaptam.
  • Lány külseje:

    Szerintem pár centivel magasabb a megadottnál, de, lehet, csak nyúlánk alkata miatt láttam így. Mindenesetre, aki a vékony hölgyeket kedveli, meg lesz elégedve Larával. Mindig mosolygós arcát kibontott, félhosszú fekete haja fonta körbe, így írtó szexi volt. A képeinek teljesen megfelelő, azokkal egyező volt a megjelenése. Díjazom, ha ilyen térem sem ér meglepetés. Az a szűk, kék ruha meg egyenesen őrjítően jól áll neki.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve elégedetten állapítottam meg, hogy Laráról lekerült a szép kék rucija, és egy szál bugyiban fogja folytatni (ez kötelezően fennmarad ebben a szalonban). Leheveredtem a tatamira és még egyszer, immáron részletesebben elmondtam, mit szeretnék. Kis gondolkodás után Lara felvilágosított, hogy én tulajdonképpen a frissítő és a relax masszázs elemeit egymással vegyítve kértem, maradjon-e így. Mondtam, ha lehet, igen, mire ő, hogy akkor megoldja, úgy lesz.
    Ezután közöltem, hogy nem igénylem, hogy megmondja, mikor, melyik masszázs szerint dolgozik rajtam, csak legyen jó. Efelől ő teljes mértékben és hihetően biztosított is.
    Ezt követően én ellazultam, és azzal foglalkoztam, hogy élvezzem a masszázst a kellemes, relaxációs zene közben. Hogy mit, milyen sorrendben csinált, tán nem is érdekes, volt benne halánték és homlok masszírozás (ez esett a legjobban, teljesen feszültség-mentessé tett), de a testem hibáit is meglehetősen jól orvosolta, pl. a hátamat a lapockáknál, a nyakam mellett a vállamon...volt benne lapockatájékon kétkezes-rátámaszkodós nyomkodás, derékmasszírozás. A vége felé azon kezdtem gondolkodni, hogy ha most elernyedek teljesen, akkor mi lesz a levezetéssel?
  • Levezetés:

    Az már az elején teljesen világos volt, hogy kézi levezetésben lesz részem, de én pont ezt kívántam, tehát ugyan megkaptam a felvilágosítást a találkozásunk elején, de pont erre vágytam amúgy is. Kérésemre a gyengéd, lágy érintések kerültek előtérbe. Ezen a téren is maximálisan együttműködő volt Lara, úgy gondolom, hogy ha illedelmesen és úriember módjára áll hozzá a partnere, akkor ő is jobban ki tudja hozni magából a maximumot. Pár perc után megjegyeztem, hogy ugyan azt kérte, szóljak, mit szeretnék változtatni a levezetéskor, de, mint biztosítottam, rábízok mindent, mert látom, kitalálja (vagy ráérez?) hogy mit szeretnék. Együtt örült velem, mikor látta, hogy egyre inkább hatalmába kerít a kényeztetése, és amikor közeledtünk a végkifejlet felé, együtt lihegett velem, teljesen szinkronban voltunk. Az ilyen együttműködés marhára feldobja az embert és mintegy löki tovább a végcél felé.
  • Elszámolás:

    Mint írtam, ha ebben a szalonban egyáltalán lenne extra, akkor sem kérem, mert lingamra vágytam. Ebben maximálisan korrekt és nem utolsó sorban ügyes volt Lara. Hogy is mondjam, szóval aznap nem voltam épp feltüzelve attól, hogy meglátogassak bármely hölgyet is, de Lara képei feltüzelték a fantáziámat és ezek vonzottak aznap hozzá. Ennek ellenére olyan ügyes és sexi volt, hogy fennakadás nélkül jutottunk el a sikerig. Teljes mértékben megérte a látogatást, örülök, hogy meglátogatása mellett döntöttem aznap. Teljesen feldobta a napomat, szárnyalt a lelkem, és este egy kis pezsgővel is megünnepeltem az együttlétünk emlékét.
  • Összkép:

    Könnyed lélekkel és mosollyal az arcomon távoztam, megígérve neki, hogy egy héten belül újra találkozunk. Azóta már meg is egyeztünk az újabb randiban. Azt hiszem ez minden szónál jobban leírja megelégedettségemet.
Happy Massage