• Clea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Utóbbi hetekben nem igazán volt lehetőségem elfoglaltságom miatt, hogy ellátogassak hölgyekhez. Ezt látom az elkövetkező egy hónapban is, pedig már nagyon várom az egyik hölggyel az ismételt találkozót. Mint derült égből a villámcsapás a mai nap egy rendkívüli helyzet miatt keletkezett másfélóra szabad időm. Döntöttem azonnal, hogy kihasználom ezt a lehetőséget. Gyors elő mosakodás és már ültem is az autóba és irány a cél állomás felé és autóból telefonáltam. Persze ahogy az szokott lenni nem tudtam elérni. Maradt egy órám ez már nekem nála nem elég ezért gondoltam, hogy megnézem, hogy ki elérhető a kerületben. (Milyen jó, hogy már az autó képernyőjére is ki lehet vetíteni a netet és így menet közben is tudtam keresgélni.) Mázlim volt, mert az első hölgy, Timi, akit hívtam felvette és pont össze tudtunk hozni egy rapid félórás találkozót. Szerencse volt az is, hogy nem csak felvette a telefont, hanem nagyon megnyerő volt a stílusa így jó kedvvel indultam az alig egy kilométerre lévő címhez.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető a cím, ami egy karnyújtásnyira van a Récsei centertől. Parkolás egyre nehezebb igaz most ingyenes. Célszerű rögtön a Récsei center parkolójába menni, mert ott általában van hely, vagy a center mögött lévő utcában (Puskás aréna felöli oldalon) leállni ahol általában mindig van hely és öt perces gyaloglással el tudunk jutni a címhez.
  • Helyszín:

    Lakás ezer éve ezt a célt szolgálja. Évek óta makulátlan tisztaság és felszereltség jellemzi a lakást. Tökéletesen alkalmas randi helyszín. Többen dolgoznak itt. Én amikor megérkeztem egyedül voltam, de a két kolléganőt pont láttam lejönni a ház előtt, mikorra végeztem ők pont vissza jöttek. Nem találkoztunk diszkrét a hely, de jó szaglásom van és felismertem a kölnijük illatát a lakásban amit az utcán éreztem két hölgyön, így be tudtam őket úgy azonosítani, hogy igazából direktben nem találkoztam velük, de biztos vagyok benne , hogy őket láttam.
  • Lány külseje:

    Timi helyes gusztusos igazi kívánni való fiatal nő. Arányos testalkatú kedves arca van. Szerintem az arcához ez a szőkés-vörös haj telitalálat. Kedves a stílusa is, de érezni, hogy van egy csepp távolságtartása , mert ő igazából nem született szolgáltató, de intelligenciájának köszönhetően ezt profi módon tudja leplezni. Nem kell megijedni tíz látogatóból egy makktárs fogja ezt kiszúrni és az is csak a metakommunikáció egyes elemeiből. Magyarán jó választás kedves szép lány Timi. Külön, jó, hogy ennél a címnél a képek mindig a lakásban készülnek és ugyanabban a beállításban. Aki ismeri a helyet az már előre tudhatja, hogy nem fog csalódni. Végül is nem rossz módszer aki ezt kitalálta.
  • Action:

    Nehéz egy hirtelen jött ötlettől vezérelt fél órás találkozóról igazából egzaktul olvasmányos és tanulságokkal teli beszámolót írni.
    Talán így a legelején is le lehet jellemezni, hogy „szabályos” volt. Minden megvolt, amit egy jó szolgáltató tud magas színvonalon adni, de most az időkorlát behatárolt és lehetetlenné tette, hogy olyan plusz élmény is megszülessen, ami miatt az ember egy életen át erre az együttlétre fog vissza emlékezni.
    Ennek ellenére a „szabályos” kategóriájú randijaim, találkozóim közül az egyik legjobb volt.
    Megérkezésemkor a szokásos koreográfia mellett jutottam a szobába. Szobainas van így gyorsan lepakoltam rá és mire végeztem a kezemben is volt az előre elkészített törülköző.
    Gyors tisztálkodás (mindig lefürödve megyek) ahogy az illik és irány vissza a szoba. Timi kiszalad a fürdőt ellenőrizni ahol vízcseppet lát az feltörli (nem igazán volt rá szükség). Két perc múlva már a szobában is van.
    Gyorsan átbeszéljük a fél órás lehetőséget és megegyezünk, hogy rögtön a közepébe vágunk és én kezdem a kölcsönös kényeztetést lehetőleg úgy, ahogy Timi kedveli.
    Még állva elkezdem puszilgatni Timi vállát, karját és kedves, helyes arcát. Kezemmel megérintem bőrét, ami csodálatos. Bizony ebben a korban még egy természet adta csoda tud lenni a női bőr. Gyönyörű hibátlan bőre van egyszerűen jó hozzá érni. Közben ismételten elhelyezek kedves, helyes hibátlan bőrű arcára további lágy csókot. Közelednék a szájához, de lehelet finoman szinte észrevétlenül elfordítja. Érzem itt kirobbanó elementáris erotikával átszőtt nyelves csók végképp, de még szájra puszi sem lesz. Értem a jelzését. Közvetlensége miatt nem hinném, hogy unszimpatikus volnék neki, de talán a nagy korkülönbség az még a csóknál teher lehet számára. Átvillan agyamon, hogy beléptemkor kérdésemre jelezte, hogy sajnos most nem lehet hosszabbítani. Végül még örültem is ennek a leheletnyi elhúzódásnak.
    Nem sokat voltunk így pillanatok alatt a frissen terített friss lepedőn találtuk magunkat, rögtön fejemmel Timi lába közé fúródva. Szép egyszerre asszonyos, de mégis fiatal lányos illatában mindenképpen ez utóbbi gyönyör kertje van Timinek. Ahogy jelezte lágyan kényeztettem nyelvemmel. Finom hangokat adott ki ami mellé néha még csípőjét is megemelte. Érződött, hogy nem az elsők között értem oda aznap, de mégis hüvelye gyorsan nedvesedett. Kellő nedvesség után ujjamat is bevezettem és nyelvem és ujjam játékával kényeztettem. Kis idő múlva Timi felült és áttért az én kényeztetésemre. Mielőtt ezt megkezdte volna még két tökéletes igazi Isten adta természetes mellét csókoltam egy rövid ideig.
    Nem teketóriázott rögtön a lényegre tért és péniszemet orális gyönyörben részesítette. Na ezt tökéletesen úgy csinálta ahogy leginkább szeretem. A közepesen intenzív frikciót utánzó fejmozgás közben a nyelvével csodákat művel. A nyelv játéka a makkomon igazán fantasztikus volt, hol csak körözött rajta, hol „csak” végignyalta. Mindezeket igen változatos formában.
    Elég hosszan élvezkedtem, közben a tatami melletti tükörbe nézegettem fejmozgását a velem egykorún. Kellő merevség után Timi ellépett a masszázs ágyhoz védőfelszerelésért. Kicsit itt felkészítette megát némi síkosítóval, én meg közben, hogy baj ne legyen tartottam a frontot nehogy lekonyuljak. Nem könnyen , de felhelyeztük ezt a fránya gumit. Misszionárius pózban kezdtünk és a behatoláskor éreztem rögtön, hogy így is lesz végem, ugyanis Timinek a kéjbarlangja olyan felépítésű ami annyira intenzív érzést nyújt, hogy még az olyan típusú emberek mint én akik tudják kontrollálni magukat is elveszítik ezt a képességüket. Így is lett.
    Gyors tisztálkodás Szilviával, el a fürdőbe. Érzékeny búcsú néhány mondatos beszélgetést követően és tipli.
  • Elszámolás:

    Nyilvánosan megadta a virágcsokor mértékét, tehát mindenki pontosan tudhatja, hogy mi mennyi. Előre leraktam a masszázságyra, többet nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Fiatal nem teljesen kezdő korrekt nő, korrekt szolgáltató Timi. Csak ajánlani tudom. Igazából van egy olyan érzésem, hogy ideiglenes az ő jelenléte ebben a világban, bár a felbolydult jelenlegi járványhelyzet lehet, hogy hosszabb ideig itt fogja őt tartani. Igazából egy jó klassz fiatal hölggyel gazdagodott a város ezen szolgáltatási szektora.
Happy Massage