• Alisa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el és egyeztettünk időpontot. Nem elsőre sikerült, de Ő veszi fel és kezeli a telefont.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, egy lakótelepi épület, az odatalálás könnyen ment. Én GPS-el mentem, parkolóhely bőségesen van, akár már a ház mellett is lehet üres hely. / Tömegközlekedéssel úgy láttam a villamos megálló csak 4-5 perces sétára van / Nekem a kocsitól egy fél perces séta volt a házig, onnét meg még egy 10 méteres mert a beengedésem során derült ki, hogy egy házszámmal odább kell menjek. / Hogy a telefonban egyeztetéskor én értettem-e félre, vagy Valerie mondta félre nem tudom, nem is foglalkoztam vele /
    Innét már simán ment, kapukód egy kis lépcsőzés és már ott is voltam.
  • Helyszín:

    A lakás új, vagy felújított és újszerű, mondhatnám pazar, a lányeg, hogy szép és szépen berendezett minden helyisége amiket láttam belőle. Szóval egyedül "rendel" voltunk, tehát nem zavarhatott senki. És nem is zavart!
    A fürdőszoba szép, tiszta, fürkődáddal tusólóval, tusfürdőkkel minden igényt kielégítő, már ez is jobb az átlagtól.
    Ahogyan a szoba is ahol voltunk. Franciaágy, vele szemben a falon nagy képernyős tv. amiben - közkívánatra - ment a zene együttlétünk alatt.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel. Valerie egy kimondottan vékony, aranyos szép arcú tinilány., kis mellekkel és popsival. Aki ugye sosincs megelékedve alakjával és önmagával....
    Belépésemkor törölközőbe burkolózva fogadott.
    Valerie nem erősen sminket használt, ami számomra nem feltétlen előny és szükséges és nem is vált hátrányára, illetve szépségéből semmit nem vett el. Mondtam is neki, hogy számomra, nekem anélkül is tetszene, / lehet mégjobban / mire Ő azt válaszolta, hogy miatttam csinálta! :)
  • Action:

    Fürdésemet követően gyorsan levettem magamról a törölközőt, Valerie szintén és elkezdtünk ismerkedni, először pár szóban mégegyszer rákérdezve mit is lehet s mit nem, majd kölcsönös puszik következtek, melyek részemről nem akartak befejődni, mire mondta kedvesen, hogy ne folytatassuk inkább az ágyon?
    Dehogynem.
    Szóval itt folytattuk, vagyis most már minden hol elhalmoztam édes testét apró nyengéd puszijaimmal amit Ő simivel, vagy/és/ puszikkal viszonzott. Pontosabbban nem tudtam mindenhol, mert mint mondta több helyen csikis ezért érdemes kihagyni a kis hasi részét finom testének. Amikor ez nem sikerült akkor azt testének kis rándulásai jelezték nekem.
    Ezután ujjaim indultak útjukra felfedezve Valerie csupasz oly édes baba punciját és igyekeztem kényeztetni oly szívesen és örömmel, hogy ezzel ne csak magamnak hanem Neki is örömet tudjak adni, de ha lehet még annál is többet! :) Ezen áldásos tevékenységemnek hamarosan éreztem "eredményét" is, ami azonban nem csak Valerienél jelentkezett hanem nálam is ezért gumit kértem amit gyorsan ügyesen felrakott, közben szabadkozva, hogy reméli jó lesz mert még ilyet nem használt. / semmi gond nem volt /
    Egy kis síkosító, majd lassan de könnyedén bele csusszantam, Ő hanyat fekve. Annyira jó volt benne, pillanatokig meg sem mozdultam, hogy -át- érezhessem.....! :) Aztán hol lassú, hol gyors tempóban és váltakozó mélységben jártam édes puncijában közben ráfeküdve és puszilva ahol értem. Hamarosan Valerie tetszését fejezte ki édes nyögdécselős hangjaival.....én pedig így és ezért is rövid ideig bírtam és így lett nagyon jó és szép végem. Lenyugvás után pedig irány a tusolás.
    /Valerie az ajtón belépésem pillanatától kedves és közvetlen volt, noha első találkozásunk volt, és ilyenkor én is nagyon nehezen szoktam, tudok laza lenne, de most már az első perctől alig feszengtem./
    Na szóval tusolásból visszatérve felajánlás jött egy masszásra amit nem utasítottam vissza. Ez laza és gyengéd volt ami így csak simogatásnak tekinthető, de így is jólesett, talán éppen ezért, vagyis erre vágytam....mikozben jót beszélgettünk egymás dolgairól ami annyire evidens volt mintha már kitudja hányszor találkoztunk volna, és úgy gondolom mindkettőnknek jól eshetett....
    Ezt követte a felajánlás Valerie részéről egy franciára, amit persze nem utasítottam el. Ez pedig oly gyengéd és finom volt, hogy hamarosan felváltva hol kézi munkába, hol - nyálas- franciába váltva annyira jó volt, jól esett,hogy - a második menet helyett - így lett végem kézimunkájával kérve és várva kivégzésemet....! ami számomra így is fenomenálisra sikeredett! :)
    Ezutám még beszélgetés, közben zuhany, öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megbeszéltek szerint történt érkezésemkor.
    Extrát nem vettem igénybe. Ugyanakkor itt a csók az alapban van ugya, de már telefonban a megbeszélésünk során mondta és tisztáztuk, hogy csak szájra puszi van.
    A virágszálak jóval az átlagos felett vannak,de ez engem nem tartott vissza és bizony megérte, nem is bántam meg, mert érthető is, Valerie nem átlagos lány.
  • Összkép:

    Belépésemtől kezdve megfogott kedvessége, szépsége és közvetlensége. Ugyanakkor érzek benne bályos és tinis nőiességet is egyben.
    Szóval kellemes élményekkel és elégedetten távoztam. Valerie egy kedves, odaadó, közvetlen, édes tini lány vékony testtel ami gyengém és megfogott.
    / én csak a sminkjébe tudnék belekötni... /
    Vissza fogok térni hozzá!! Számomra tökéletes választás volt Valerie! Nagyon jól éreztem magam, élmény volt vele lenni!
    Köszönöm Valerie! :)
Happy Massage