• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jelezte az oldalon, hogy elérhető, ekkor hívtam felvette és még aznap délutánjára megbeszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Ismertt ingatlan Buda egyik fő útján, metró 5 perc séta, villamos 1 perc. Közelben több parkolóház is található, ez nem lehet próbléma szerintem
  • Helyszín:

    Kitűnő állapotú lakás, amit többen használnak, de ezt csak a méretéből lehet megállapítani, mivel a logisztika kiváló. Nem találkoztam senkivel Zoét kivéve és beszürődő hangokat se hallottom az ott töltött 90 perc alatt. Fürdő tiszta, tusfürdő rengeteg, törölköző száraz, szobában földön matrac, hangulatos fények,..
  • Lány külseje:

    Zoé képein semmi kitakarás nem látható, így szerintem senkit nem érhet meglepetés. Jelenleg szökés-barna a haja, szerintem jobban is áll mint a képek többségén látható fekete. Alacsony nagyon jó alakú lány, csodálatos és nagy mellekkel, valamint formás fenékkel.
  • Erotikus masszázs:

    90 perces randevúnk kétszeri kényeztetést tartalmazott, bár ez így pontatlan mivel én 90 perces kényeztetést érzékeltem. Nem túl erős, de nem is gyenge masszázs, amit Zoé a lábaimon kezdett, majd fenekem át a hátamon és nyakamon fejezett be. Nagyon alapos, a problémásabb részeknél hosszabban el időzőtt, különösen kellemes volt számomra mikor dögönyözésembe teljes felső testét bevetette, a formás cickókkal együtt.. A szobában található tükrök segítségével néha összeakadt tekintetünk ekkor kaptam egy-egy mosolyt a "kukucs" kiséretében. Masszázs közben néha kicsi círógatás az érzékenyebb testrészek felé amivel folyamatos izgalomba tartott.
  • Levezetés:

    Matracon fekve végig csókolta felsőtestem a nyakamtól kezdve mellemen át mindenhol, ahol jól eshet egy fáradt férfi embernek. Legnagyobb örömömre nem hagyta ki a combhajlatot, golyókat és gát tágabb környékét se. Majd többször igen mélyen az ajkai közé vett és közben igyekezett végig felvenni a szemkontaktot ezzel is fokozva a hangulatot. Kéztetést éreztem, hogy valamit próbáljak meg viszonozni a kapott gyönyörökből felfedezni indultam testét, de sajnos túl türelmetlen voltam így nagyon hamar a lábai közé kerültem, nyelvem segítségévél úgyérzem eredményt is tudtam elérni. Zoé ajkaival folytatta áldásos tevékenységét és közben kezével hol a fenekem, hol a golyóim környékét izgatta, majd egyszercsak még az eddigieknél is sokkal jobban éreztem magam... kétszer is.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó részletes tájékoztatást ad, nem is kerül szóba köztünk randink végén két bankjegyet helyeztem el a szekrényen.
  • Összkép:

    Zoé nagyon kedves és barátságos lány egy gyönyörű testben. Teljesen ki tudtam kapcsolódni és programnak hála felfrissülni. Az ajtóban megbeszéltük, hogy biztos látjuk egymást még...
Happy Massage