• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon megbeszéltük, de levelezve is megtörtént. Elég könnyű elérni, figyeli a telefont, (ha nem ér rá, akkor a kolleginák) Ha ráírok, gyorsan reagál.
  • Megközelítés:

    Margit krt a Mammuthoz közel. Tehát meg lehet közelíteni mindenféle közösségi tömegközlekedéssel. Bár én az agglomerációból mindig autóval megyek. De nem öröngösség, max a parkolás az. De aki szerencsés mindig talál üres helyet.
  • Helyszín:

    Egy első emeleti (ami tulajdonkép 2 emelet) szalonnak kialakított lakás. Már sokszor voltam itt, de mindig rend, tisztaság fogadott. Hogyhogy nem, évek óta ugyanabba a szobába vezetnek a lányok. A fürdőben zuhany van . Mint az olasz tengerparti hotelkben, csempézett fülke, üveg fallal. . Türölköző tiszta, tusfürdő is van bőven. Listerin, kis pohár. A randi helyén nem ágy, tatami van. Végül is masszás szoba.
  • Lány külseje:

    A külcsín csodás. A belbecsIs! Egy piros valamiben figadott, Anita fehérben volt. A képeknél szebbek. Zoénak vannak tetkói, de szépek. Anita ilyen téren szűz. Anita szőke, Zoé fekete , de mindketten bombázok. Olvastan néhány 4 kezes találkát, azért mentem én is.
  • Erotikus masszázs:

    A masszás furcsa volt, de én akartam így, de a lányok partnerek voltak benne. A pömpölöm lett masszírozva kézzel szájjal, cicival. A szám a szájukkal, a punijukkal.Nagyon szakszerű volt! :))) Elérte a célját. Randi után 120 volt a pulzusom.
  • Levezetés:

    Tehát: Fürdés után irány a szoba. A lányok már kezdtek kivetközni a fehérnemükből. Zoé kisért vissza a fürdőből. Állva kicsit csók jobbra, balra, járt a 6 kéz mindenfelé.
    Mondtam inkább döljünk le. Úgy is lett. Én középen, a széleken a két csodás nő. Ilyen lehet a mennyország (az iszlám) mert a miénkben nemnélküliek az angyalok. Nyelvemmel Zoé szájában a pirszinget felfedeztem.A másik oldalom Anita várta a részét. Anita cicimasszást adott, ami nagyon jó volt. Közben csók csata Zoéval. Kis idő múlva felváltva kényeztették a legérzsékenyebb részemet. Fantasztikusan össze tudnak dolgozni, Néha nem is tudtam kinek vagyok a szájában. Mindkét kezem a puncikban járt. Már fel akartam hívni Zoét, hogy a nyelvemet bedugjam a puniba, amikor mondta: most akarta kérni a nyelvemet. Én szaporán nyaltam, közben Anitában járt egy, majd két ujjam. Zoé hevesen elélvezett. (ha megjátszotta, akkor Oscar díjra lehet jelölni) Érzékeny lett, így Anita vette át a helyét. Neki is örömet tudta szerezni (szerintem) Közben valaki mindig foglalkozott a fütyesszel. Végül is Anita szájában ért a happy finis. Pedig igyekeztem tartani magam, de két ilyen varázslónál ez képtelenség. Utána össze bujtunk hármasban, kicsit pilledni, dumcsizni. Láttam, hogy mindjárt idő van, feltápászkodtam Segítséggel, mert túl sok fém van bennem. Zoé elkísért a fürdőbe. Majd vissza öltözés, és irány a jármű.
  • Elszámolás:

    Zoénak van bővebb infója, azt dupláztam meg. Minden garas megérte az árárt!
  • Összkép:

    Két csodás lánnyal voltam egy utolérhetetlen órát.
Happy Massage