• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Immár hagyományosan VTR-en, majd egy héttel előre indítva a foglalást. Megbeszéltük mikor jó neki is, én igazodtam hozzá, mert egész nap ráértem 23-a miatt, ünnepnap, szabad nap. :) Mivel már ismerjük egymást egyéb egyeztetésre nem volt szükség, tudtunk mindent egymásról ami a talihoz kell.
  • Megközelítés:

    Mivel a múltkor futás lett a vége, most nem biztam a véletlenre, így meg vagy fél órával előbb odaértem volna ha egyből hozzá gyalogolok, de inkább az Ikea közelében várakoztam. Majd elindultam és kb 10 percet kellett már csak a közelében várakoznom. '59-kor megcsörgettem, majd rövidesen megnyomtam a kódot. Köztünk így működik. Egyébként ez az örs vezér téri Ikea volt természetesen. A várakozások alatt arra gondoltam milyen jó lenne ha most meg a piros szexy átlátszó ruhájában fogadna.
  • Helyszín:

    Barátságos zöld övezeti lakás, nem kell sokat felgyalogolni hozzá. Belül jó a klíma. Minden szépen rendben van tartva, nem csak a tetthelyen, hanem minden helyiségben. A fürdőszobában szájvíz, többféle tusfürdő, álló zuhanykabin fogad, törülköző nagy és hibátlan, kilépő is van. A tetthely fényviszonyai jók, ruhát van hova letenni és az ágy kényelmes, lovagló pózban letesztelve.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után pozitív meglepetés, pont az a piros ruha van rajta!!! Mondom Tiának, pont ez járt a fejemben hogy ebben lássalak. Mondja tudja mert a múltkor mondtam neki. (Megjegyezte!!!! 3 hét után is emlékezett rá) Külső változatlan, ugyanaz a bomba test, szép arc és szép mellek és mellé a védjegyjé vált mosolya. A kezén a körmök pirosra festve, ezúttal műkörmöt nem látok. A látványt tovább lőjük combfixszel, amit kérésre vesz fel, egyébként nem stílusa, pedig nagyon dögös benne. Képei a valóságot tükrözik, ő van rajtuk és pont ilyen jó az alakja most is, tervben van egy újabb képsorozata. Ami külön nagyon tetszik Tiában az még a vörös haja, egyre hosszabb ahogy én szeretem. Persze nem nekem növesztette ilyen szépre,hosszúra de nálam talál be igazán. :)
  • Action:

    Fürdőszobás kötelező kör után azzal kezdünk hogy megkérem a combfix felvételére, büszkén mondja egyre ügyesebben veszem fel. Természetesen igen, de én a mozdulatai miatt szeretem, jó látni ahogy felveszi. Utána még elnézek a szekrényig, tetején a kedvenc cipellő, mondja az is odakészítve, és hogy 20 cm a tűsarka, na akkor nem csoda hogy múltkor szintkülönbségünk támadt. Most kezdésnek nem kérem hogy vegye fel, most is állva szeretném vele kezdeni, de most mindketten álljunk és a falnál. Belemegy, szexi bikavadító piros átlátszó ruhája leér a fenekéig, mögötte állok, hozzám ringatja kecsesen a fenekét én meg feldagadok alul, majd megkérdezem így hogy a ruha itt van tehetem-e farkam a fenekéhez, persze megengedi és a ruháján siklik a farkam föl-le, közben vállára, nyakára adok puszikat, ő mindkét kezével a falnak támaszkodik, ekkor látom pirosra festett körmeit. Kérem a gumit, így hoz gumit, sikosítót és előtte még kapok egy felejthetetlen orált is, ami már attól is az hogy nem az ágyon csináljuk, Tia leguggol és beveszi, finom natúr francia gyakorlott mozdulatokkal, szinte csak száj, alig kéz. Majd jöhet az aktion.
    A gumit én húzom fel, ő tesz rá sikosítót és a falnak támaszkodik mindkét kezével, kicsit kitolja a fenekét én pedig behatolok, közben a fenekét vagy a mellét simogatom, aztán pózváltás, ágyon pucsít be nekem, én állva maradok és hátulról teszem be neki a farkamat, ezt is csináljuk majd jön a kedvencem, a szekrényre felül Tia, itt már tűsarkú cipő rajta és én pedig szemből teszem be neki. Így szemből lehetőség nyílik csókolózni is, így nem hagyom ki, az órára nézek és mondom mennyünk az ágyra lovaglóban végezzen ki. Ott még pici sikosító és fölém jön, berakja magának és heves vágtába kezd, ilyen mozdulatai még nem voltak, 3 alkalom, 3 különböző lovagló technika. Előre van dőlve és most nem ringós, körzős hanem csak a fenekét rajtam mozgatós twerkelős technikát vet be, nagy sebességgel, partnere maradok, mert markolom a fenekét és én is ugyanebben a tempóban húzom magamba. Ez a hevesség kivégzést ér. Gumi levét, papírtörlő és tusolom le a farkamat és vissza az ágyra.
    Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon doggyban és beteszem neki, a mozdulatok során a piros átlátszó ruha teljesen felcsúszik, így látom szép bőrét is, meg amikor felnézek az órát is, ideje elélvezni, mert még beszélgetni is akarok. Maradt rá kis idő, meg a végén arra is hogy letusoljak meg hogy láthassam ahogy ő is utánam rendbe teszi magát, nyitva a fürdőszoba ajtaja, nagyon ad a higiéniára oda-vissza. Eltávkor cipőhúzásnál mondja ma nem csak az utolsó de az első vendége is én lettem, csak miattam jött be.Úgyhogy ezt nagyon köszönöm.
  • Elszámolás:

    Utólag is ráért. Közben beszélgettünk gróf Széchenyi Istvánról,felmérte mennyire ismerem, ötször is szóba került, másról nem esett szó. Szerintem egész sokat tudok róla, gimiben jól megtanultam. az ajándékát pedig az ágyra tettem.
  • Összkép:

    Nagyon magas szinten odafigyel a vendégére és meg is becsüli, tudja mi a szokásom és aszerint vár, képes megjegyezni a legapróbb megjegyzést is(pl piros ruha), kikészítve vár a tűsarkú cipőjével. Mindig kiegyensúlyozott és vidám. Most is nevesítve ajánlom a mindenki mellett ezúttal Phil kollégának. Phil, nagyon várom én mikor olvashatok tőled Tiás beszit, szinte csak őt nem olvastam még tőled.(szinte)
    Hamarosan besorolom egy magasabb címkébe, lehet kikerüléskor csak jóban fog látszódni.
Happy Massage