• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zoéval már volt szerencsém találkozni és az egyeztetés lazábban zajlott mint más esetben történt volna. Telefonon beszéltük meg a találkozónkat, az elején beszéltünk több mindenről csak a programunkról nem. Később úgy éreztem, hogy időpontot kell kérnem, mert ez a lány már a szavaival teljesen levett a lábamról. Rákérdeztem, hogy pénteken esetleg ráér-e és tudna e fogadni, az igen válasza után előálltam egy 10:58-as időponttal, Ő rögtön korrigálta 11:00-ra. Nem adtam könnyen a bőrömet hősiesen küzdöttem a 10:58-ért, de Zoé ragaszkodott a 11:00-hoz. Itt hosszan győzködtük egymást a magunk álláspontját képviselve, érvek ütköztek érvekkel, már az összes épkézláb ötletemet elpuffogtattam mikor Zoé rákérdezet, hogy miért fontos nekem ennyire az a két perc. Ez volt az a rész amire nem tudtam értelmes magyarázatot adni és behódoltam ennek a pici lánynak és a 11-órában maradtunk. Megbeszéltük, hogy küldök VTR-t, itt bajban lettem volna ha elfogadja az általam javasolt időpontot, mert a 10:58-at nem lehetett volna bejelölni.
  • Megközelítés:

    Kicsit megijedtem az adott napon, mert Zoé az adatlapja szerint pénteken nem elérhető volt, de nem érkezett lemondás a részéről így ezzel nem problémáztam, elindultam hozzá.
    Nem kellett bepötyögnöm a GPS-be a kapott címet, valahonnan már ismerte és rögtön feldobta mint lehetőséget. Van aki könnyen talál a környéken parkolót de az sosem én vagyok, nekem minden egyes alkalommal hosszasan kellett keresgélnem, most is csak jóval messzebb találtam helyet. A héten erre az alkalomra gyűjtögetett aprómat most bedobhattam a parkolóórába. A BKK-s megközelítést egyszerűbbnek tartom, sok lehetőségből választhatunk és a parkolási mizériát is megúszhatjuk. Bejutáskor nagyon kell figyelni az emeletre, sok magas rangú kollégánk tévesztett már itt emeletet. Mikor a lépcsőn mész, akkor a magasföldszintet nem kell számolni, az még nem emelet csak magasföldszint, bármilyen fáradt vagy azt nem szerencsés beleszámolni különben nem oda érkezel ahová szeretnél. Lifttel egyszerű, ott megnyomod a kapott szint gombját és pontosan oda visz.
  • Helyszín:

    Ezt egy tökéletes massz szalonnak álmodta meg valaki és a kivitelezése is tökéletesen sikerült, minden megtalálható, ami egy kellemes lazulós programhoz szükséges. Egy nagyon igényes fürdőszoba, rengeteg pipere cuccal, szinte zavarba ejtő választékkal. A szobában hangulatvilágítás, kellemes zene és egy nagyon hasznos tükör. Tatami helyett matrac van, (ez szerintem kényelmesebb) egy nagyon ízlésesen masnira hajtogatott törölköző volt elhelyezve rajta, szinte furdalt a lelkiismeret mikor a kezembe lett nyomva, láttam mögötte a fáradságos, gondos munkát, ami most egy pillanat alatt vált semmivé. Van egy kisebb kanapé a ruháknak (de lehet, hogy ez egy nagyobb fotel) sanszosnak tartom, hogy ez már másra is volt használva, én legalábbis látom a benne rejlő lehetőségeket.
  • Lány külseje:

    Zoé egy bájos tündéri külsővel megáldott teremtés, amit a fotói tökéletesen igazolnak. A barátnős természetével még tetézni is tudja az összképet, a mosolygós arcában és a szép tekintetében rögtön el is lehetne veszni, de a formás idomai és a szexi fehérneműje ezt nem teszi lehetővé, rögtön tovább kalandozik a magamfajta kalandor szeme. Mikor megnéztem minden porcikáját rendesen vissza kényszerítettem a tekintetem a szemébe. A tekintete tele van élettel, nagyon szépen csillognak azok a szép nagy barna szemei, a műszempillái még jobban kiemelik az arca bájosságát. A sejtelmesen áttetsző köntöskéje látni engedték a fehérneműje körvonalait, igazán izgató jelenségnek tudom csak jellemezni. A kebleiről szándékosan csak röviden írok, nem akarom magam feleslegesen izgalmi állapotba keverni. Tehát azok eredetiek és nagyok, ráadásul nagyon formásak, a bimbócskák meg olyan nyálcsorgatóan esztétikussá teszik a látványt, az érintésük meg nagyon izgató.
  • Erotikus masszázs:

    A masszírozós rész a programunk legvégére esett, az intenzív élményeim miatt csak feküdtem mint egy darab fa, számomra még a beszéd is nehezemre esett. Éreztem ahogyan szorgos kezek munkálkodnak rajtam, olajat használva a sikamlósabb élmény érdekében. A masszírozásnak volt erősebb része is és néha csak a lágy női érintéseket élvezhettem, olyan cirógatós, relax formában. Nagyon kellemes volt, mert ahol erősebben át lettem gyúrva az később ügyesen ki lett lazítva. A tükör itt is nagyon jól használható, valójában én végig azt bámultam és gyönyörködtem a kellemes női idomok látványában. Bokától a nyakamig teljesen át lettem gyúrva és a végére még maradtak bőven simogatások, amitől én teljesen ellazultam és a végén még időt kellett kérnem, mert nem tudtam felállni, erőt kellet gyűjtenem. Később a masszírozás gyógyító hatása is bebizonyosodott számomra, mert az addig sajgó testrészeim, most teljesen regenerálódtak, vagy jóval kevésbé érzem, hogy nehézkesen mozognának.
  • Levezetés:

    Fürdés után bevezetett a szobánkba, elvette a törölközőm és hozzám bújva már a csókjait osztotta. Zoénál igazi csókok vannak, nagyon változatos technikákat ismer és egy picit sem bánik szűkmarkúan velük. Nagyon izgatónak találtam mikor a fülem megharapdálta és többször bele lehelt a fülembe. Elvoltunk így egy ideig, mikor javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe a tatamin. Éltem a lehetőséggel és szigorúan a hátamra feküdtem, ezen Zoé felnevetett, és csipkelődve megjegyezte, hogy azért már látszik rajtam a rutin. :-) Imádnivaló ez a pici lány, az ilyen megjegyzéseivel nagyon fel tudja dobni a hangulatot. A csókok továbbra sem maradtak abba, a fehérneműje is lekeveredett, a cicik meg a számba és a kezembe landoltak. Mikor már látható jelei voltak, hogy készen állok a folytatásra, Zoé szintet váltott és elindult lefelé, a mellbimbóimnál elidőzött, izgatóan megharapdálta, közben a kezével a cerkám simogatta és a környéknek is jutott a kellemes érintéseiből. Mikor a szájával kecmeckéhez érkezett nem kapott be azonnal, fokozta még az izgalmi állapotom. A nyelvével látványosan ingerelte a környező részeket, egy hosszabb játékos felvezetés után vett csak az ajkai közé. Itt addig forgolódtunk, hogy arra eszméltem, hogy már én vagyok a lábai között és nyalom a gyönyörű punciját, nem maradt el a jutalmam sem, nemsokára megörvendeztetett egy remegős orgazmussal. Kicsi pihenő után ismét én kaptam a kényeztetést, olyan szembenézőset, amit kifejezetten imádok. Én közben próbáltam mindenhol simogatni azt a gyönyörűen formás testét, gyönyörködtem a szép arcában, miközben Ő folyamatosan vitt a csúcs felé. Durranás előtt még rákérdeztem, hogy végezhetem-e a szájában, remélem igent mondott, mert nem értettem a szavait és ott lett végem. Mesteri volt a levezetése, tovább kényeztetett, de már jóval finomabb, lágyabb érintésekkel. Később letakarított és beszélgettünk, megbeszéltük, hogy kivel mi történt nagyjából mióta nem találkoztunk. Elmondta, hogy mivel ilyen rugalmas voltam az egyeztetésnél készült nekem egy meglepetéssel. (Én nem gondolom magam rugalmasnak, úgy éreztem, hogy az utolsó leheletemig küzdöttem a 10:58-as időpontért.) :-) A meglepetésért ki kellett mennie, addig magamra maradtam.

    Ez aztán meglepetés volt a javából, a legvadabb fantáziámat is felülmúlta, bevezette a szobába Anitát. (már vele is ismertük egymást) Én még mindig nem akartam hinni a szerencsémnek, azt gondoltam, hogy Anita csak beköszön és beszélgetünk egy keveset, de mikor megszabadult a fehérneműtől és az üdvözlő puszik csókká változtak, akkor már gyanakodtam, hogy ez több lesz egy szimpla beköszönésnél.

    A lányok elkaptak, de úgy igazán rendesen! Anita a csókjait osztotta Zoé ismét a szájába vette a szerszámom, később cseréltek. Az volt a legjava amikor egyszerre dolgoztak a cerkán, nagyon izgató látvány volt ahogyan a két lány egyszerre ingerli a nyelvével a rudazatot és a makk kényeztetésénél összeér a nyelvük. Mikor a cerka felett többször váltottak igazi nyelves csókokat, hát az nagyon mámorossá varázsolta a tudatom, nem győztem a szemem dörzsölni, mert azt hittem álmodom. Mindkét lányt bátran simogathattam, Anitának a puncijába is bekeveredett az ujjam, mikor mindketten feljöttek csókolózni és az arcom előtt váltottak csókokat, ott én már valami más dimenzióban jártam, szinte hihetetlennek tartottam a látványt. Anita tovább csókolt, Zoé pedig a szájába vette az ujjam és egy szaxit imitált vele. Visszatértek mindketten kecmeckéhez, egymásnak adogatva húzták tovább az agyam, amit nagyon sikeresen és látványosan műveltek velem. A végénél Zoé csókjait élvezhettem miközben Anita a kivégzésemen ügyködött, még éreztem azt is, hogy Zoé közben a tasakot simogatja, teljesem megszűnt számomra a külvilág, átadtam magam a mennyei élvezeteknek és Anita szájában végeztem be a történéseket, miközben Zoét nagy hévvel csókoltam és mindkét lány kebleit markoltam.
    A lányok letakarítottak és mellém bújva tovább csókoltak, én még azt is elfelejtettem, hogy csak egy földi halandó vagyok, ilyen kényeztetés csak valamiféle istenségnek járhat, de ezt most én kaptam. :-) A lányok később még meg is masszíroztak, a két oldalamra telepedve egyszerre gyömöszköltek és beszélgettünk közben.

    Anita kísért a fürdőbe, még a hátam is lemosta. A búcsúzás részemről nem ment könnyen, minkét lány megcsókolgatott az ajtóban, nekem mindenhez volt kedvem csak nem a távozáshoz.
  • Elszámolás:

    A lányok nem kértek többletvirágszálakat a meglepetés program miatt, de igyekeztem jelezni az elégedettségemet és a végén némileg megtoldva helyeztem valami asztalféleségre. Később kaptam egy SMS-t, hogy nem kellett volna, ezt tényleg meglepetésnek szánták számomra és ez miatt a következő alkalommal kárpótolva leszek. Nem érzem, hogy kárpótolni kellene, de szívesen veszem ha megint meglepnek. :-)
  • Összkép:

    Mit lehet erre írni? Már a program óta többször próbáltam újra mozizni a történteket, sajnos nem maradt meg minden részlet, némelyik rész teljesen homályos. A legjobb lesz ha visszamegyek és legközelebb jobban figyelek, nem csak élvezkedve átadom magam a program mámorának! :-)
Happy Massage