• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Szia Édes!
    Köszönöm Neked a kedves, dicsérő szavakat és a részletes beszámolódat! Nos igazán megleptél, élvezet olvasni, és így újra átéltem felejthetetlen, szenvedélyes együttlétünk és finom csókunk, minden pillanatát. Én kívánom, hogy mindenkinek ilyen gyengéd, figyelmes, odaadó vendége legyen, mint amilyen Te vagy!
    Remélem még élvezhetem szimpatikus társaságod és utaznod sem kell hozzá;))
    Csók, ölellek! A" Szomszéd lány"

  • Egyeztetés:

    Tegnap bukkantam rá Zsantill profiljára, és a képei lenyűgöztek, na meg a róla írt beszámolók is meggyőzőek voltak, így ma reggel felhívtam. Egyből el is értem, és kora délutánra megbeszéltünk egy egyórás randit. Kedves hangja és barátságos stílusa már jelezte, hogy valószínűleg jól választottam.
  • Megközelítés:

    Mivel ugyanabban az utcában lakom, kb. egy perc volt, amíg odakutyagoltam a megadott címhez. Új építésű társasházról van szó. Amikor odaértem és hívni próbáltam, kissé megijedtem, ugyanis úgy tűnt, mintha ki lenne kapcsolva a mobilja. Párszor még próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Aztán egy-két perc múlva Zsantill megcsörgetett, ezután pedig már sikerült felhívnom. (Mint a lakásban kiderült, épp beszélt valakivel, akit nem igazán tudott rábírni, hogy letegye a telefont, és a mobilja ilyenkor nem azt jelzi, hogy foglalt, hanem olyan, mintha ki lenne kapcsolva.) Megkaptam a kapukódot és kisvártatva kopogtam Zsantill ajtaján.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és igényes. A háló kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Az egyik falon van egy széles tükör. A fürdőszobában, mint ezt már mások is megjegyezték, elképesztő mennyiségű tusfürdő áll rendelkezésre, és szájvízből is van egypár. Ottlétemkor nem volt rajtunk kívül senki a lakásban (amúgy, mint megtudtam, dolgozik ott egy másik lány is).
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem és megpillantottuk egymást, Zsantill első kérdése az volt, hogy hány éves vagyok :). Visszakérdeztem, hogy ez célzás-e arra, hogy esetleg túl öreg vagyok és forduljak sarkon, de természetesen nem erről volt szó, hanem arról, hogy éppenséggel milyen fiatal vagyok (amúgy nem, és Zsantill meg is lepődött, amikor elmondtam, hány éves is vagyok). Rögtön oldott volt tehát a hangulat, ami különösen jó akkor, ha az ember először látogat meg egy hölgyet.

    Igazán csak akkor vettem szemügyre Zsantillt, amikor (miután megkínált itallal a konyhában) beinvitált a hálóba, és az ágyra leülve elkezdtünk beszélgetni. Persze az elejétől nyilvánvaló volt, hogy a képek fedik a valóságot és egy bombázóhoz jöttem, de a hálóban tudatosult ez igazán bennem. Egy egyrészes hálós ruhában és tűsarkúban fogadott, és eszméletlen volt, ahogy a mellei domborodtak a ruha alatt… Hogy a fantasztikus lábait ne is említsem, amiket a miniszoknya-hosszúságú ruha teljes mértékben szabadon hagyott. Nagyon gyorsan kiderült, hogy Zsantill egy nagyon kedves és bájos teremtés, szeret viccelődni és nevetni, és a személyiségéhez egy olyan test társul, hogy azt nehéz szavakkal leírni. Gyönyörű arc (én is megismétlem, amit a többi beszámoló, hogy az arckitakarástól a legkevésbé sem kell tartani!), fantasztikus szilikonmellek, bomba test… Igazi MILF, akire rápillantva egyből az jut az eszedbe, hogy kegyetlenül megdugnád.
  • Action:

    A hálóban egy kicsit elbeszélgettünk és viccelődtünk, közben pedig már simogattuk egymást. Ezután gyorsan lezuhanyoztam. Visszatérésem után Zsantill gyorsan elvégzett ezt-azt a szobában (pl. zene elindítása, párnák levétele az ágyról), majd odajött hozzám, és végre elkezdhettem foglalkozni a testével. Levette a ruháját és a magassarkút (csak a bugyi maradt rajta), így elém tárult pompás teste. Azok a cickók, istenem… Egyszerűen tökéletesek, mint ahogy Zsantill minden más testrésze is. Nyaltam-faltam ezt a fantasztikus testet, és legnagyobb örömömre csókolóztunk is. Kisvártatva leült az ágy szélére és szájába vette az addigra már réges-rég kőkemény farkamat. Nagyon jól és érzékien franciázott, én pedig közben a mellét markolásztam. Néha mindkettőt megragadtam, Zsantill pedig szaporán bólogatott a farkamon… Elképesztően jó volt, és persze a látvány is, ahogy egy ilyen gyönyörű, nagymellű nő a szájával kényeztet.

    Egy idő után kértem, hogy feküdjön hanyatt, mert most én jövök. Lehúztam a bugyiját, és elém tárult a csodaszép puncija, amiről szintén csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: gyönyörű és finom, színtiszta élvezet szájjal kényeztetni. Felülről haladtam hozzá: csókolózás, majd finom csókok Zsantill arcára és nyakára, aztán jöttek azok az eszméletlen mellek, majd a has, végül pedig a gyönyörű punci (most jut eszembe, hogy a lábait méltánytalanul hanyagoltam, de legközelebb bepótolom). Franciázás közben a melleit markolásztam, és úgy vettem észre, hogy élvezi ténykedésemet (de el sajnos nem élvezett – szerencsére azonban később igen). Ezután mondtam, hogy jöjjön a szex, de még mielőtt az óvszerért indult volna, Zsantill még egyszer az ágy szélére telepedett és elkezdett a szájával kényeztetni – hihetetlen volt! Nemsokára aztán előkerült a gumi, és miután felhelyezte, ismét szopott egy kicsit.

    Következett a szex, vagyis a forró és szenvedélyes szeretkezés! Én nem szeretem a gépies, személyes ráhangolódás nélküli szexet, és szerencsére Zsantilltól ennek pontosan az ellenkezőjét kaptam: felszabadult, szenvedélyes és kedves megjegyzésekkel fűszerezett, barátnő-feelinges szeretkezést (pl. már szopás közben dicsérte a farkamat, szex közben pedig egyéb jóleső megjegyzések mellett viccesen azt mondta, rám fog szokni, annyira jó velem – az ilyesmit természetesen jó hallani, és persze én sem fukarkodtam a bókokkal). Időnként viccelődtünk is, amikor éppen lassú volt a tempó. Kipróbáltunk néhány pozíciót, és lovaglás közben, legnagyobb örömömre, Zsantill elment. Ez látványnak sem volt utolsó: egészen felegyenesedett a teste, én markolásztam a cickóit, ahogy csak tudtam, ő pedig egy vad vágta során olyan kifejezéssel az arcán élvezett el, mintha transzba esett volna. Ezután is maradtunk ebben a pózban, de ekkor lelassult a tempó, Zsantill rámfeküdt, én átkaroltam, a farkam lassan, finoman járt a puncijában (hol benyomtam teljesen, hol csak félig), közben pedig hosszú perceken keresztül smároltunk, amit néha megszakítottam, hogy a melleit csókolgathassam és markolászhassam. Mondtam is neki, hogy így akarok meghalni :). Eszméletlen érzés volt egy ilyen gyönyörű nővel az ennyire szenvedélyes szex.

    A végén visszatértünk misszibe, és hosszas smárolás után úgy döntöttem, gyönyörködöm Zsantill arcában, úgyhogy egy darabig csak figyeltem, ahogy csukott szemmel, kéjesen élvezi, amint hol keményebben, hogy lassabban járatom a farkam a finom puncijában. Gyönyörű volt így (is), na és persze ha kicsit lejjebb tekintettem, ott voltak azok a csodás mellek, amiket néha összenyomott a karjaival, amitől még vadítóbb volt a látvány. Zsantill időnként a puncijában dolgozó farkamra pillantott, és megjegyezte, mennyire izgató látvány. Egy idő után begyorsítottam, és a végén óriásit élveztem. Ezután egy darabig Zsantillon fekve pihegtem és próbáltam összeszedni magam... Utána következett egy gyors zuhany (az ilyen kis szobák átka, hogy nagyon gyorsan fel tudnak melegedni, úgyhogy izzadtam rendesen, de szerencsére van egy ventilátor, amit Zsantill még az eleje felé bekapcsolt, így onnantól kezdve jobb volt a helyzet). Amikor zuhanyozni indultam, akkor voltam Zsantillnál kb. 65 perce, de ezt egyáltalán nem tette szóvá, és ezután sem siettetett. Zuhanyzás után, öltözés közben (miközben Zsantill az ágyat tette rendbe) beszélgettünk, és mindketten megállapítottuk, milyen jó, hogy egy percre lakom, mert így simán át tudok majd ugrani hozzá a jövőben. Mielőtt leléptem, az előszobában a közben maga köré tekert törölközőt viccesen felhúzta a melleire, mert egyszerűen nem tudtam elszakadni tőlük :).
  • Elszámolás:

    Szóba se került, a végén tettem a konyhaasztalra.
  • Összkép:

    Nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok, hogy egy ilyen tüneményt sikerült felfedeznem ennyire közel hozzám! Zsantill egy gyönyörű, ápolt, kedves, vonzó, bájos és vicces hölgy, egy igazi MILF, akitől rögtön erekciója támad az embernek, és aki igazán élvezi (nyilván a neki rokonszenves partnerrel) a szenvedélyes szexet. Fantasztikus volt vele az együttlét minden tekintetben, és nem kérdés, hogy visszatérő vendég leszek nála!
Happy Massage