• Zsantill

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Legutóbb mikor Zsantillnál jártam említettem neki hogy szeretném kipróbálni a 4 kezes élvezeteket, így hát telefonhoz nyúltam hívtam is a hölgyet, aki elmondta hogy délután pont van egy olyan időpont ahol mind ketten ráérnek! Elmondta az új címet, nincs sokkal messzebb mint ahol Legutóbb jártam.
 • Megközelítés:

  Teljesen jól megközelíthető, én kocsival mentem a ház előtt tele üres parkoló hellyel így sima ügy volt. A lakás egy új építésű, nem sokadik emeleti házban található. A ház előtt hívtam megkaptam a szükséges infókat emelet ajtó...
  Ajtó nyitódáskor kaptam majdnem sokkot ott állt két olyan hölgy akiket szívesen hazavinnék tündéri nagy mosollyal , két nagy puszival köszöntöttek. Zsantill fehér színű hálós bodyban, fekete cipőben, Nanccym halvány rózsaszín babydollban tűsarkúban. Azon gondolkodtam hogy vajon a mennyországba kerültem? Igen...
  Szóval megérkezés után cipő le,2puszi ide 2 puszi oda, kínáltak a hölgyek kávétól kezdve mindenféle üdítővel, én csak colat kértem.
 • Helyszín:

  A lakás szuperül berendezve otthonos, nem szalon jellegű, mintha az igazi barátnőmmel lennék a szép lakásában, higiénia mindenhol 1000% os de tudjuk mind hogy Nancyym amúgy is tisztaság mániás. ;)nappaliba pár szó után irányba vettük Zsantill kisasszony szobáját mondván az nagyobb ott kényelmesen elférünk. Szobája nagyon szép látszik hogy ő rendezte be, kifinomult, van bent ágy, komódok, nagy tükör, puffok. Igazi hölgyhöz illő szoba. Eközbe vetkőztem, irány a fürdő. Patyolat tisztaság fogad, természetesen mint mindig hisz ismerem a hölgyeket.
  Fürdőben 4 féle szájvíz , kis üveg poharak a szájvíz mellett, ránézésre 20 tusfürdő. Lehet válogatni.
 • Lány külseje:

  Teljesen lenyűgözött mind a 2 hölgy, gyönyörű arc, gyönyörű test, mellek, szép nagy szemek. Rikító fehér fogak! Isteni finom illata volt mind2juknek.
 • Action:

  Zuhanyzás után irány vissza a szobába , a hölgyek addig elég jól elbeszélgettek, nevettek, ezt imádom bennük pozitív kisugárzása van mind 2nek, illetve humoruk:)Hasra feküdtem az ágyon kértem hogy először masszázzsal kezdjünk most erre volt szükségem, illetve ez az első ilyen 4 kezesem:)
  Zsantill jobbról Nancyym balról, hol gyengéden hol erősebben, hol finoman járt a kezük.. közben jókat Beszélgettünk, nevettünk, kivel mi történt a legutóbbi talákozasunk óta. Annyira látszik rajtuk hogy szeretnek együtt dolgozni, odafigyeltek minden mozzanatomra..hú még most is a hatásuk alatt vagyok.
  Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt, közbe Nanccy a mellbimbóim csókolgatta, nyalogatta hihetetlenül szuper érzés, ezután Zsantill jött felfelé Nancyy lefelé, Zsantillal hatalmasat csókoloztam, míg Nancyy olyan francia órát adott mint még soha!! Nem is tartott sokáig, uraim én ilyet még soha sem éltem át, felül csókolózni alul francia lecke.. hu mit ne mondjak pár perc lehetett akkorát lőttem Nancyy szájába, közbe még mindig Zsantill finom csókja a számon. Hihetetlenül jó érzés! Hagytak lenyugodni Nancyym kiment a fürdőbe pár perc után vissza is tért, kaptam még egy jó lazító masszázst és egy pohár vizet is, csokit. Miközben ettem ittam jókat nevettünk.
  Ezután friss új türcsit kézhez kaptam irányba vettem újra a fürdőt. Fürdés után vissza a szobába öltözés majd a nappaliba még pár percet Beszélgettünk, másfél órára mentem de így is majdnem 2 volt:)
  Nem szerettem volna otthagyni őket nagyon jó a társaság, a kisugárzás... amikor jól érzi magát az ember.. dehat este 6 menni kell valószínű ők is mennek haza.
  Hihetetlenül szuperül éreztem magam, ilyenbe soha nem volt részem, köszönöm csajok!
 • Elszámolás:

  Teljesen korrekt volt, annyi amennyi a bővebb infóba benne van, előre oda tettem Zsantill komódjára, megy végig ott is maradt.
 • Összkép:

  Édes tüneményes hölgyek! Köszönöm szépen nektek ezt a finom kikapcsolódást, mely számomra örök élmény, szeretnék még ilyen 4 kezesre jönni, de ugye nem sűrűn járok Pesten. Mindketten gyönyörűek vagytok imádlak titeket! Maradjatok mindig ilyen életvidám pozitív hölgyek!
  Mindenkinek ajánlom hogy egyszer élje meg ezt a csodát mikor 2 gyönyörű hölgy karjaiba veszi.
  Jövök még!
Happy Massage