• Zsantill

 • Beküldte:
 • Zsantill reagálása

  Drága Gézu3!
  Nagyon köszönöm az értékelést!
  Szuperül éreztem magam én is Veled, egy élmény volt minden pillanat, és remélem még találkozunk;))
  Mindenkinek ilyen intelligens, figyelmes, vendéget kívánok!
  Csókjaim kűldöm! Zsantill

 • Egyeztetés:

  Reggel néztem itt a hirdetését láttam hogy elérhető, telefonhoz nyúltam és már hívtam is. Bájos hang vette fel a telefont kedvesen elmondta a dolgokat.Par órára rá már mentem is.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem, a cím egyértelmű volt, könnyen odataláltam, a ház előtt könnyű volt parkoló helyet találni. Fizetős övezet, de most már általában mindenhol fizetős.
 • Helyszín:

  Maga a ház új építésű, a lakás szép állapotú, magasabb emeleti, mindennel felszerelt, a szobába masszázs ágy és matrac is van. Hangulat fény, komód, halk zene. A helyszín tökéletes számomra. Teljesen diszkrét senkivel sem találkoztam, pedig többen vannak.
 • Lány külseje:

  Tű sarkú cipőben, combfixbe és szexi fekete fehérneműben fogadott. 2 nagy puszi után irányba vettük a szobát, ott kis dumcsi kaptam friss illatos törülközőt és irányba vettem a fürdőt. Nagyon sokféle tusfürdő van, szájvíz is, poharak. Mint ha ha egy drogériában lettem volna. Érezhető volt a tisztaság illat, higiénia 100% OS, nagyon odafigyelnek erre.
 • Action:

  Picit tartottam az arc kitakarástól, de hál istennek gyönyörű arca és ragyogó szeme van. Hosszú szőke haja finom illata megbabonázott egyből. Kedvenc testreszem a cicije, és a szemei voltak. Igazi barátnő feeling. Mintha már ezer éve ismernem, nagyon jót beszélgettünk,az élet nagy dolgairól. Jókat nevettünk. Nagyon jó humorú hölgy:)
  1 órára mentem, kezdtünk egy jó alapos masszázsal ezután minden ruhától megszabadult olajat tett rám is, és gyönyörű mellére. Fel le járt rajtam közben finom ajkával bekapta illetve kezével ügyesen csinálta,ezután kértem 69 be folytassuk én is kényeztettem finom illatos punciját, éreztem hogy nem sok van hátra így gumit húztam és először elölről csináltuk, közben finom simogatásokat, csókokat váltottunk, Kertem hogy jöjjön rám hol lassabb hol gyorsabb tempóban vagtatott rajtam mind eközben a mell bimboit nyaltam faltam, finom száját csókoltam. Éreztem hogy nincs sok hátra így kértem hogy kutya pózban legyen majd végem így is lett nem kellett sok közben fogtam hátulról a mellét. Hatalmasat élveztem a gumiba, hagyott le nyugodni kaptam törlőt, hozott vizet ami nagyon jól esett. Picit még beszélgettünk majd újra irány a fürdő. Onnan visszatértem oltoztem még beszélgettünk egy pár szót a napi teendőimrol majd 2 nagy puszival elkoszontunk egymástól.
 • Elszámolás:

  Mindenben ügyes mind a masszazsban, mind az erotikában. Teljes mértékben ajánlani tudom. Nem kell tartani az arckitakarastol. Gyönyörű mosolya, szép fogsora engem megbabonázott. Jövök még kedves!
  Teljesen megérte a mai átlag rózsaszáltól kevesebb.
 • Összkép:

  Összességében csak ajánlani tudom. Kedves odafigyelő, nagyon jó beszélgető partner, mind emellett nagyon jó szp partner. Nagyon jó érzéssel távoztam.
Happy Massage