• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma eszembe jutott, hogy a napokban láttam Réka újra aktív hirdetését és megkívántam egy kellemes kalandot Vele. Hívtam hát a hozzá tartozó tel.számot és a nagyon kedves hangú barátnőjével egyeztettem a mai napra. Könnyen, gyorsan, olajozottan ment.
  • Megközelítés:

    A parkolás jelenleg kritikus. Jobb híján olyan helyen hagytam az autót ami elég necces de mivel késésben voltam bevállaltam. Szerencsémre megúsztam bünti nélkül.
  • Helyszín:

    Még mindig nagyon kellemes hely. A fürdő most kifejezetten rendben volt, ez szuper! A szobában a menyón nagy találmány a tükör. Kicsit para, hogy egyszer leszakad és agyonvág de azért bitang. Nagyon komoly élmény!
  • Lány külseje:

    Réka igényes, minden tekintetben kifogástalan és őrülten szexi Nő. Érzéki száját külön kiemelném. Leírhatatlan!
  • Erotikus masszázs:

    Rékának van egy megszokott rend szerint működő programja. Szereti, ha nem kell kizökkennie a megszokott dolgaiból. Néha picit próbálkozom de végül inkább hagyom, hogy menjen minden a maga útján. Ma azonnal a hátamra feküdtem és hagytam magam alaposan beolajozni. Ezt követően egy eszméletlen csúszkát kaptam. Külön izgalom, amikor a cerkát dörzsöli Réka a Vénuszdombbal. Hihetetlenül jól franciázik és már alig bírtam magammal, hogy újra érezhessem. Kell a felvezetés de miután már minden porcikáját felkutattam a matatással, vártam, hogy induljon a cuppogás. A massz előtt alaposan beolajoz, jól beolajozza a cickóit is és fel le csúszkál rajtam. Időnként megáll a melleivel az arcom vonalában, ilyenkor szabad a nyalakodás, hát jól behabzsolom a finom mellbimbókat. Közben a kezeimmel is szorgoskodom. Ez után egészen lecsúszik rajtam Réka és a mereven ágaskodó hancúrlécem a cickók közé helyezve mozog úgy, hogy pattanásig feszüljek. Ezt 2x-3x végigjátszuk és jöhet a mennyei francia.
  • Levezetés:

    Indult is egy fordulás után a csodaszép ajkak munkája. Nagyon hosszúra sikeredett de Réka fáradhatatlanul kereste a legjobb utat a kielégülésem felé. Volt egy pont, amikor megkérdezte tőlem, hogy hogyan tovább. Felálltam, Réka előttem térdelt és eltűntem a tökéletes, buja ajkai között. Ez mennyei volt és kb 2 perc alatt el is durrantam. A mélytorok most annyira nem volt mély de isteni franciát kaptam! Fantasztikus élmény látni a bombanőt a mennyezeti tükörben, ahogy tevékenykedik. Miután felálltam a fali tükör is egy leírhatatlanul izgató képet adott. Réka annyira érzéki és profi, hogy azt kell mondjam, a legjobbak közé tartozik a szopás technikáját illetően.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélteknek megfelelően. Az akció végén letettem az asztalkára.
  • Összkép:

    Réka még mindig tünemény! A teste mennyei, ajkai feledhetetlenek! Az összkép perfekt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Réka jót tesz az egészségnek (is)! Most is köszönöm Neki a fergeteges 1,5 órát! Mindenkinek csak ajánlani tudom, legfőképpen azoknak akik szeretik a finom, igényes franciát és nem a vad, pornós szopást keresik.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-26 22:27:09
Happy Massage