• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy barátom ajánlotta Larát, aki a másik oldalon van fent. Az időpont könnyen megbeszéltük, szinte elsőre felvette a telefont, gyorsan ment a további egyeztetés is.
  • Megközelítés:

    Parkolás nem könnyű és fizetős. BKK pár perces séta csupán. A címet könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Belvárosi tégla építésű ház egyik emeletén, egy szép lakás. A fürdő tiszta, rendezett és bőséges tusfürdő választék áll a rendelkezésünkre. A szobában kényelmes ágy található amin nagyon jót lehet szeretkezni.
  • Lány külseje:

    Csodálatosan szép hölgy sőt ezzel a hajszín kombinációval és kiengedett hajjal lélegzet elállítóan gyönyörű nekem nagyon bejött helyes arc szép cickók formás popó szép punci ilyen csodálatos külsővel
  • Action:

    Amikor a tusiból visszaértem, a ruci már nem volt rajta, csak egy fekete fehérnemű szett. A bájos, kedves mosolygós arc ismét azonnal levett a lábamról. Elkezdtem puszilgatni, simogatni a szép testecskét, lefejtegettem a fehénemű szett részeit, és alaposan kigyönyörködtem magam benne. Ezután kértem, kényeztessen ő.
    Nem kérette magát, egyből a szájába kapott. Teljesen egyedien csinálja az angyalom, és ezt mintha abszolút nekem találták volna ki. Lassan finoman ingerel, és húz fel a végtelenségig. Miközben ajkát a rúdon összezárva alig mozgatja, nyelvével végez olyan rendkívüli bizsergető kényeztetést,hogy még most is kiráz a jóféle hideg :)
    Termelődött ám a tesztoszteron, a kéjt érezve szélsebes osztódásnak indulhattak az utódjelöltek, készülhettek már az útra.
    Mivel nem akartam idő előtt elmenni, úgy éreztem a kéjek közt egy kis pihenőre van szükségem, így elkezdtem én kényeztetni. Gyorsan végig simogattam, puszilgattam a testét, és megkóstoltam a kelyhét. Nem vittem végig a dolgot, de nedvesedés jelezte, hogy nem volt hatástalan a ténykedésem.
    Gumit kértem. Gyorsan behatoltam.
    Az biztos, hogy volt egy kis misszi, doggiban is gyöyörködtem a szép fenékben és alakban, és ő is ült rajtam, lovagolva, hogy az arcát és a ciciket csodálhassam.
    Oké - mondtam - gumit le, és szájjal végezzen ki. Itt nekem a végig szájba a fő attrakció, mert ilyen franciával ezt nem lehet kihagyni. Nem kellett már sokáig várni, pattanásig feszültek az idegek, és óriásit élveztem abba a csodás szájacskába. Ő nem hagyta abba a cumizást, szépen lassítva tovább szopogatva várta meg, amíg az utolsó cseppeket is összegyűjtheti. Kedvesen letisztított, hagyott még törlőkendőt, és ellibegett a fürdőszoba felé. Nagyon elszállt az egy óra, így amikor visszért, én is gyorsan tusizni el, és hamar elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Korrekt, minden a megbeszéltek szerint zajlott nagyon kedves leányzó. Az extráit nem is kérdeztem.
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlok aki egy szuper barátnő feelingü szexre vágyik. Nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage