• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Gabó!
    Amely név különleges számomra, olyannyira, hogy ékszerként viselem a bőrömbe festve :)
    Köszönöm önfeláldozásodat a tanulmányaim érdekében!
    Bármilyen furcsán is hangzik, de jobban szeretem a hosszabb programokat. Ebben tud a vendég is, én is kiteljesedni.
    Köszönöm az együtt töltött kellemes órákat! És nem utolsósorban köszönöm, hogy "lantot ragadtál" és dalba foglaltad a mi kis szimfóniánkat!
    Nagyon jól éreztem magam Veled, és várlak vissza sokszor, és minél előbb! ;)
    Millió csók: Liza

  • Egyeztetés:

    Üzenetet küldtem,leveleztünk majd telefonon egyeztettünk és vtr-ben rögzítettük.
  • Megközelítés:

    Megközelítés tömegközlekedéssel ajánlott mert a cím minden irányból és könnyen elérhető, a parkolás viszont a környéken nem egyszerű. A cím pontos és könnyen megtalálható. A Vác felé vezető útról nyíló utca elején a többi, közel százéves házhoz mérten fiatal épület, emiatt eléggé szembeötlő.
  • Helyszín:

    A lakás belül kétszintes, a fürdő és a szobák a felső szinten vannak. Minden tiszta és rendezett a célnak megfelelő. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, kilépővel sokféle tusfürdővel, szájvízzel, dezodorral. A szoba tágas, masszázspad és tatami, szobainas a ruháknak, asztalka fotel szék és kellemes hangulat. Minden adott az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Magas barna hajú és vidám arcú, mosolygós hölgy, a belépéskor puszival fogadott majd felvezetett az emeletre. Ahogy a lépcsőn előttem ment feltérképeztem vonalait hátulról, majd felérve elölről is szem- majd kézügyre vettem kellemes domborulatait. Érett nő telt formával, kellemes domborulatokkal, méretes cicikkel. Csillogó kék szem, és mosolyra nyíló szája érzéki csókot ad. Tangában és egy neccruhában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Teljes testes masszázst kaptam, olyan részletességgel amilyenben még soha nem volt részem és lehet, hogy soha többet nem is lesz.Gyakorlatilag egyetlen porcikám sem maradt ki, kivéve férfiasságom mert ez egy igazi full gyógymasszázs volt! A lábujjamtól kis híján a fejem búbjáig szinte minden porcikám masszázsban részesült. A szakszerűség kérdése vitathatatlan, minden mozdulatából sugárzik a hozzáértés. Mikor végére értünk kellemes fáradtsággal szálltam le a masszázságyról és elpihentem a tatamin. Az idő múlását egyikőnk sem érzékelte, annyira elmerültünk a masszázsélményben, hogy így nagyon jelentős időtúllépés keletkezett.
  • Levezetés:

    A hosszú masszázs után mindketten kicsit lazítottunk, majd a tatamin folytatódott a most már erotikus masszázs. Liza a lábaim közé helyezte magát és bő olajjal kezdte altestem masszírozását eközben fokozatosan közelített férfiasságom felé. Kis kézi kényeztetés után cicijeit kezdte olajozni amiben azonnal a segítségére siettem, az olajozást nagyon finom csúszkamasszázs követte. Az érzéki testi érintkezés is kedvező hatással volt rám, így Liza alábbszállt és a végső kényeztetésembe kezdett. Kézi, orális, nyelves technikák váltogatták egymást, a pontos folyamatot nem tudom részletesen felidézni, mert egyre feljebb emelkedve adtam át magam a gyönyörnek. A folyamat eredménye a lenyugvásig a csókos szájacskában pihent, majd egy papírtörlőben landolt. Pihentető összebújás, ölelgetés, simogatás közbeni csevegés alatt megbeszéltük, hogy én még tartozom a kölcsönösség alapján, de tekintettel az idő mértéken felüli múlására ezt egy másik alkalommal fogom pótolni.
  • Elszámolás:

    Az egész program egy alkalmi extra volt, amire szinte az utolsó pillanatban jelentkeztem. A extra a teljes testes "full" masszázs, ami minden képzeletemet felülmúlta, minden ami ezen felül volt csak ráadás. Eredeti megállapodásunk egy átlagos pesti csokorról szólt amelyet felkerekítettem. Nekem nagyon megérte!
  • Összkép:

    Nem ma kezdetem masszőrhöz járni, van némi összehasonlítási alapom, de most olyan valódi-erotikamentes!-masszázsélményben részesültem amiben még soha és erre mindig emlékezni fogok! Mindezt megfejelve egy felemelő, elrepítő befejezéssel. Amikor elköszöntem nem találtam igazán a szavakat, de majd legközelebb ezt is pótlom.
    Csók drága Liza!
Happy Massage