• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Kedves Laller22
    Köszönöm neked azt a törödést és figyelmeséget amit rövidke randink során kaptam tölled :)
    Imádtam a masszázsod még ha botcsinálta volt is és hogy szívesen hazza vinnél az minden elárul..❤️
    Várlak vissza sok szeretettel.
    Csók Zsuzsi

  • Egyeztetés:

    Zsuzsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
    Elolvasva néhány , elismert kollégám beszámolóját, gyorsan mentettem is Őt a kedvencek közé.
    Egy nemrég megjelent beszi kapcsán írtam egy kis hozzászólást,és lekértem a bővebb infóját is. Kis idő múlva Zsuzsi személyes üzenetben köszönte meg a hozzá szólásomat,és innentől kezdve elindult a lavina :-)
    Néhány üzenetváltás után egy külső csatornán is " összefújt minket a szél",amit hamarosan telefon hívások sorozata követett,egy ismerkedős randi körvonalaival.
    Miután már láttam a gyárban a dolgaim alakulását,gyorsan rákérdeztem leendő Kedvesem táncrendjére,és a kedvező fogadtatás hallatán már izzítottam is a vtr-t,hogy szándékaim komolyságát, és tisztességtelenségét itt biztosítsam. Gyorsan meg is érkezett az e-naplómban a jóváhagyás,így nem is maradt más dolgom,mint számolgatni a randinkig hátralévő perceket :-)
    Zsuzsi minden csatornán könnyen,gyorsan elérhető.
  • Megközelítés:

    Zsuzsi rejtekhelyét a belvárosban,pályaudvarunk és egy nagy bevásárló központ szomszédságában egy kis mellékutcában találjuk, GPS ház elé vezet,parkolás belvároshoz méltóan fizetős, de legalább nehézkes.
    Parkolásra ajánlom inkább a bevásárlóközpont parkolóját.

    Tömeggel érkező kalandorok számára maga a Kánaán,hiszen kishajó,és repülőgép kivételével szinte az összes bkk csoda megtalálható itt pár perces sétára.
  • Helyszín:

    Kedvesünk egy nem túl régi építésű házikó magasabban elhelyezkedő régiójában rendezte be búvóhelyét,ahol barátnőjével közösen várják a kéjsóvár kalandorokat. Ottlétemkor nem találkoztam sem kolleginával,sem mással,maximális diszkréció adott.
    Maga a kéjobjektum egy háromszobás lakásból áll,ebből kettő lakáson belüli emeleten található.
    Fürdőben kád+tusoló, csúszásgátló, dupla zuhanyfüggöny,tusfürdők bőséges választéka,szájvíz,pohárkák,különféle dezodorok, nagyméretű , jó nedvszívó törülközö, ebből kettő is rendelkezésre áll,egyszóval minden adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
    Foglalkoztató szobában masszázspad,tatami,szobainas,szék a cuccoknak,asztal,kellemes hangulatvilágítás,jó illat, és természetesen a ház csinos úrnője várja a látogatót.
  • Lány külseje:

    Zsuzsi adatlapján arcos képekkel hirdet,így csak kellemes meglepetés érheti a vándort,hiszen kedvesünk klasszisokkal jobban néz ki mint a fotókon.
    Egy negyvenes évei elején járó,erotikus kisugárzású érett Hölggyel fogunk találkozni,aki kb 160 centi magas,arányos,vékony testalkatú, szépre szabott gyári cicik a kényeztetésre hevesen reagáló bimbókkal,lentebb,simára borotvált,illatos kelyhecskével.Jelenleg vörös haj keretezi elbűvölő ,kék szemeit,csókolnivaló száját,és olyan pajzánul tud mosolyogni,hogy attól a gyarló férfiember összes vére azonnal lezuhan az agyából a megfelelő helyre és rögtön arra gondol,hogy de jó is lenne hazavinni,már persze ha otthon nem kellene a ránk zúduló kényes kérdésektől tartani...
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor telefonon vezérelt bezsilipelés, emeletre felliftezés,majd pillanatok múlva tárult a csodát rejtő ajtó,és máris megpillantottam mai elbűvölő vendéglátómat, aki a képein is látható fekete neccruhácskában fogadott, ami alatt nem volt semmi,ahogy vizslató szemeim gyorsan kiszúrták.
    Welcome-puszik,ölelés,majd cipő le,és előzékenyen magam elé engedtem kedvesemet,hogy mutassa nekem felfelé az utat,no meg falánk tekintetemmel kedvemre bámulhassam előttem ringó formás popsiját.
    Szobába beérve átadtam a hozott apróságot,közben Zsuzsi kedvesen innivalóval kínált.
    Majd gyorsan felöltöztettem ruháimmal a szobainast,és elrobogtam, hogy habtestemről lecsapassam a hosszú út porát.
    Pancsi után leányszobába visszatérve bájos kedvesem immár megszabadulva a fekete necctől foglalkoztató szerelésben,gyári bőrszerkóban várt,igencsak felcsigázva ezzel amúgy is izgatott bűntársamat.
    Gyorsan átbeszéltük a programot, majd megkértem bájos házigazdámat,hogy helyezze magát kényelembe a tatamin, mert szeretném elbűvölni kezdetleges masszázs tudásomnal.
    Zsuzsi mosolyogva elhelyezkedett, én pedig lelkesen masszírozni,illetve legálisan taperolni kezdtem csinos kedvesemet.
    Meleg olajat csorgattam tenyerembe és vidáman simogattam,gyúrogattam kedvesem finom tapintású hátát, időnként pajkos kezeim véletlenül (?) lecsusszantak formás cickóihoz, puszikkal kevert simogatással ápolgattam popsiját, egyszóval kedvemre kiélveztem a gyereknapot.

    Lassan kedvesem megkért,hogy cseréljünk helyet,engedelmesen szót fogadtam,és kaptam egy nagyon kellemes,izomlazító hátmasszázst.
    Jól átdolgozta mostanában elég sokat fájdogáló hátamat,átgyúrta vállaimat,szinte újjászülettem ügyes kezei között.
    Lassan elkezdett combjaim irányába haladni, időnként megsimítva a zsákos családot,üdvözölte bűntársamat, majd felvette a fordulás lehetőségét,és kérdezte,hogy volna-e kedvem egy kis csúszkához.
    Természetesen nem!, mondtam,és máris fordultam a hátamra,mint valami teknősbéka :-)
  • Levezetés:

    Bájos vendéglátóm közben olajat csorgatott szépséges keblére, beállítva a kellő viszkozitást, és a férfierőt, majd lelkesen csúszkálni kezdett rajtam, kebleivel az igencsak virgonccá vált Kispajtit izgatva,majd a felső állásnál csókokat cseréltünk.

    Egyre sűrűbben került asszisztensem Zsuzsi cickóinak fogságába,amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett, majd kis idő múlva éreztem, hogy Tündérkêm mind gyakrabban veszi kézbe a rudamat,simogatja a tojástartót, majd mohó ajkaival kíséri keze mozgását, kényeztetve a golyszikat,nyelvét lágyan végig húzva rudamon,körbenyalogatta Kispajti fejebúbját,majd egy váratlan (?) pillanatban eltűntem falánk ajkai fogságában.
    Lágyan,ráérősen kényeztetett,tisztára olyan érzêsem volt,mintha a barátnőm szeretne szép lassan kilőni a világűrbe.
    Igyekeztem kitartani,amíg csak lehet,mert ez a csodás érzés egyszerűen felemelő volt, ezért rákérdeztem a kölcsönösség lehetőségére.

    Zsuzsi igenlő válasza után felvette a nekem oly kedves 69 pózt,és lelkesen nyalintottam be már intenzíven nedvesedő csuprocskájába.
    Vidáman csókolgattam,nyalogattam illatos,sima kincsét,érezve örömnedvét,mely válasz volt a kényeztetésre.

    Közben kedvesem is próbálta folytatni a nyelvleckét , de hamar rájöttünk ,hogy a magasságbeli különbségek vízszintben sem tűnnek el.
    Mikor arcomra húztam , hogy kincse és popsija nyelvcsapásnyira legyen,akkor mindig lecsusszant rudamról. Ha visszakapaszkodott játékához,akkor meg én maradtam nyalnivaló nélkül, szóval jó kis húzd meg - ereszd meg játék alakult ki :-)
    Ezért gyorsan magamhoz ragadtam a kezdeményezést, és egyre mohóbban húztam rá Őt a számra. Érezhetően tetszett neki a tevékenységem,bár a csúcsig nem hiszem, hogy feljutott. De hagyjunk valamit legközelebb re is...

    Kedvesem lassan vissza csusszant félbehagyott játékához,és újult erővel folytatta az elvarázsolásomat, jelentem, teljes sikerrel.
    Kis idő elteltével ugyanis éreztem, hogy a srácok elkezdtek mocorogni, majdnem sokkal később elárasztotta a láva kedvesemet is,aki ezen nem lepődött meg,hanem hagyott szájában lenyugodni, majd eltakarította a romokat,és csak ezután kérte Szilvia segítségét.
    Majd barátnősen mellémbújt,egymást simogatva,puszilgatva még kicsit beszélgettünk,majd időm vége felé kivonszoltam a fürdőbe leharcolt korpuszomat, majd öltőzés, érzékeny búcsú, és egy szenzációs randival az emlékkönyvemben lassan a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Nem tudom,hogyZsuzsi extrákat vállal-e,számomra Ő maga,a kedves hozzáállása volt egy extra élmény. Virágcsokor mérete adatlapon,bővebb infóban olvasható,nagysága a helyszínen sem változik.
    Én szokásom szerint érkezéskor, diszkréten kis kedvenc édességbe rejtve adtam át a csekély mértékű rezsi hozzájárulásomat, mely átlag alatti egy átlagot magasn túlszárnyaló élményért cserébe.
  • Összkép:

    Egy kellemes ismerkedős órácskát volt szerencsém Zsuzsi bájos társaságában eltölteni, nagyon jól éreztem magam,remélem , hogy kedves vendéglátóm is meg volt elégedve botcsinálta msasszázs ˝"tudományommal".
    Ajánlom Őt minden úriembernek,aki szeretne egy kis kényeztetéssel egybekötött lazítást egy csinos,odaadó Hölgy társaságában eltölteni.
    Kedves Zsuzsi !
    Örűlök,hogy létrejött ez a randi,köszönhetően nagyrészt a Te rugalmasságodnak,ahogy tudtál igazodni az én lehetetlen időbeosztásomhoz :-)
    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban,sok új élménnyel lettem gazdagabb Általad. Személyemben új rajongót találtál,és nem marad el a follytatás sem.Mit is mondhatnék még ??
    KÖSZÖNÖK MINDENT !
Happy Massage