• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nagy szerencsémre ő vette fel, és másnap délelőttre tudtunk találni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. A tetthelyen több lány is szolgáltat, és ha valamelyikük éppen elfoglalt, a többiek segítenek az egyeztetésben. Norina édes hangján készségesen tájékoztatott minden lényeges tudnivalóról.
  • Megközelítés:

    Mindjárt a ház előtt tudtam parkolni, ami így kényelmes, de fizetős, amihez a Marinaparton már hozzászokhattunk. A helyszín BKV-val is megközelíthető, de autós lévén a konkrét járatokat nem ismerem.
  • Helyszín:

    A megfelelő célra praktikusan berendezett lakás 3 különálló szobából áll, mi a középsőben tartottuk szeánszunkat Norinával. A fürdő abszolút higiénikus, zuhanykabinos, száraz kádkilépővel, friss törülközőkkel és jó pár tusfürdővel, plusz szájvízzel is. A tetthely nagyon hangulatos, egyértelműen minden adott, ami egy ilyen találkához szükséges: tatami és masszázságy is van tiszta huzattal, szobainas és fotel is a ruháknak, klasszul felszerelt oldalsó tükrök és ami engem leginkább megfogott, az a sejtelmes hangulatvilágítás színes égőkkel.
  • Lány külseje:

    Édes vendéglátóm a telefonban megbeszélt kérésemnek megfelelően piros melltartóban és tangában fogadott, egy ugyancsak tűzpiros köntössel alig takartan, amely rögtön vágykeltően engedte látni Norina szexi gyönyörű idomait, így már előre elképzeltem, milyen jó lesz majd nemsokára ettől is megszabadítani. Leginkább kacér, mosolygós kék szemei fogtak meg, és édes nevetése, amivel gyorsan egymásra hangolódtunk. Gyorsan elhúztam tusolni, de előtte még jeleztem, hogy majd lehetőleg én szeretném kihámozni szexi fehérneműjéből.
  • Erotikus masszázs:

    Állva kezdtünk neki egymás megismerésének puszikkal és szexi simogatásokkal, miközben fokozatosan kibújtattam édesemet melltartójából és falatnyi tangájából. A masszázs a tatamin történt, és óhajomnak maximálisan megfelelően éppen csak annyi, amennyi ráhangolódásként szükséges volt a kezdeti levezetéshez, illetve egy picit több a második levezetés előjátékaként. Norina igyekszik lehetőség szerint mindenben alkalmazkodni a vendég igényeihez, ez így történt az én esetemben is: krémmel szépen végigcirógatott, simogató kezeivel kilazított, és már - miközben még hason feküdtem - időnként incselkedően elkalandozott popsi és zacskó irányába is. Majd szerencsémre gyorsan fordulhattam, és így még inkább jutott a törődésből, édesem finom mozdulatokkal egyre inkább a tettek mezejére lépett, és hamarosan már azon kaptam magam, hogy örömömben ficánkolni volna kedvem, annyira jól esett érzéki kézimunkája.

    Az első levezetést és egy rövid tusolást követően ismét regeneráló masszázst kaptam, hátamat és derekamat is lágyan átgyúrva, majd kedvesem jelezte, hogy most elérkezett a pillanat ahhoz, hogy én is érzékien átsimogathassam. Először ő is hasra feküdt, így bársonyos finom bőrét először a hátán, nyakán, karjain krémeztem be, majd következtek csodásan feszes combjai és fergeteges popsija, amivel nehezen tudtam betelni, annyira jól esett lágyan simogatni. Messze volt ez részemről egy igazi masszázstól, de nem is ez volt a cél, hanem a kölcsönös örömszerzés. Megfordulva hamarosan már bársonyos melleit "gyúrhattam", amelyek éppen tenyérbe simulóak és hatalmas gyönyörű bimbóudvarral örvendeztetik meg a földi halandót. Innen dél felé haladva, fokozatosan elértem lágy öléhez és próbáltam valamelyest viszonozni azt a sok finomságot, amelyet tőle kaptam. Combjai egyre inkább megnyíltak, így jobban hozzáférhettem csábító puncijához nemcsak ujjaimmal, hanem egy idő után pajkos nyelvemmel is. Egyre szaggatottabb légzéséből és fokozódó sóhajaiból ítélve igencsak reméltem, hogy sikerült valamit törlesztenem a jóból.
  • Levezetés:

    Finom kezeivel babusgatni kezdte a velem egykorút, változatos technikával és különböző gyorsításokkal, de mindig figyelve rá, hogy az ne legyen egy gyors kivégzés, hanem lágyan ringatózhassak az érzékek hullámvasútján. Majd kedvesen szájába véve fokozta a gyönyört, édes ajkaival körülölelve és mind jobban eltüntetve a hancúrlécet, időnként mosolygósan felpillantva, majd még fáradhatatlanabbul folytatva áldásos tevékenységét, amelyet az oldalsó tükörből látva egyre inkább felizgatott. Nagyon izgalmas volt többször is a csúcs közelébe kerülni, de Norina mindig vissza tudott hozni még az utolsó kanyarból, aztán végre megkegyelmezve elengedhettem az utódokat finom szájába. Habár rákérdeztem, hogy szóljak-e, mikor úgy érzem, már jön a beteljesülés, de ő csak édesen bíztatott, hogy nyugodtan mehet szájba is, ha úgy szeretném. Így is lett, ő hagyott lenyugodni, és csak aztán keresett törlőkendőt.

    Hasonló bensőséges átéléssel és szexi odafigyeléssel történt Norina részéről a második levezetés is, amelyet már tudatosan a tükörből gyönyörködtem végig: itt többször is összetalálkozott a tekintetünk, miközben édesen tovább folytatta kényeztetésem finom ujjaival és tenyerével, majd szaporább légzésem üteméhez igazodva egyre jobban eltűnt ágaskodó árbócom kecsesen ívelt szájában. Nyelvével is huncut módon játszott és változatosan incselkedett, miközben időnként szinte teljesen bekapott. Hasonló hullámvasútra ültetett fel, mint az első alkalommal, és mindig kitalált valami olyasmit, amivel még jobban fel tudott húzni, de szerencsémre jó sokáig elnyújtva a kislurkók szabadon engedését. Nem is voltak azok annyira szabadok, hiszen ismét alkalmi kedvesem szájába sikerült robbannom. A lenyugvást követően újabb tusolás, majd időm lejártával kénytelen voltam érzékeny búcsút venni "jótevőmtől".
  • Elszámolás:

    Norina kedvesen megbízott bennem, így elegendő volt csak a végén átadnom az ajándékot, ami a másfél órás csodás találkát tekintve számomra bőségesen megérte, és egyébként is csak kicsivel haladja meg a szokásos egyórás tiszteletdíjat.
  • Összkép:

    Olyannyira klassz és emlékezetes együttlétet kaptam Norinától, hogy még a búcsúzásunk előtt megállapodtunk gyorsan egy újabb találkában a közeljövőben és ezt le is fixáltuk. Már most alig várom, hogy újra találkozhassak vele, és ezt a csodás élményt másnak is bátran ajánlom, meg persze magamnak is! Norina odafigyelésével, kacér mosolyával és szexi kisugárzásával teljesen elvarázsolt, biztos, hogy hozzá máskor is megyek.
Happy Massage