• Vivienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk, de telefonon is megcsörgettem és röviden beszéltünk ismerkedés képen.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, található a közelben több parkoló is, nem fizetős övezet. Tömeggel is jól megközelíthető, de kicsit gyalogolni kell hozzá. Rögtön megtaláltam a telefonos segítség után a helyszínt.
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakás, minden van ami csak kell, fürdőben nagy tágas zuhanyzó, több fajta tusoló stb. Tetthely egy nagyobb nappali egy L alakul nagy ággyal/kapanéval.
  • Lány külseje:

    Nagyon tetszettek a képei, főleg ahol látszik az arca is, gömbölyded domborulatai is igencsak vonzottak, egyikben sem kellett csalódnom. Azt hiszem köntösben fogadott, itt még nem nyugodtam le teljesen, ez az én hibám:) Nagyon szép arcú lány, szemei is és tekintete is nagyon nőies, csábító.
  • Action:

    Fürdőből kilépve már hason fekve meztelenül várt, izgató látvány volt. Kezdésnek beszélgettünk kicsit, hogy egymásra tudjunk kicsit hangolódni, mellé feküdve, fenekét simogatva tettem mindezt. Keze már elkalandozott egy idő után merevedő férfiasságom felé, kézbe vette, simogatta, majd szájjal kezdett kényeztetni. Nem esett neki durván, itt is mint az egész randi során barátnőies kezelésben volt részem. Ezt még sokáig el tudtam volna viselni, mégis inkább gumit kértem.

    Szemből egy klasszikus pózban kezdtük el a találkozónk lényegi részét, jó érzés volt szűk puncijában mozogni, szorosan ráhajolva. Jó volt közben érezni az illatát és hallani halk nyögéseit ebben a pózban. Javaslatomra hason fekve folytattuk és hátulról támadtam, itt nekem külön jó érzés volt mikor rámozgott az én ritmusomra. Már a képei láttán tudtam, hogy hátulról is ki szeretném vele próbálni, zàrásként ezt a pózt gondoltam, és nem is volt rossz döntés, itt már valamivel ütemesebb tempóban lett végem :)

    Beszélgettünk még és így el is szaladt az idő, végül második körnek nem fogtunk neki, de nem is bántam, nem volt bennem hiány érzés.
  • Elszámolás:

    Asztalra letettem az elején, ő külön nem kérte.
  • Összkép:

    Szimpatikus lány, jól el tudtunk beszélgetni, nekem abszolút barátnős élményem volt, vele tényleg elrepült az idő. Képei alapján sem csalódtam, szép kerek idomokkal rendelkezik.
Happy Massage