• Zselyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Zselykét, elsőre felvette, és fél órán belül tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megtalálható, GPS is a címre visz, ha valaki nem ismerős a környéken. Parkolóhelyet könnyű találni a házak között.
  • Helyszín:

    Zalaegerszeg belvárosában, egy átlagos panellakásban fogadott. A szoba a célnak megfelel, a franciaágy a lényeg.:) A fürdő tiszta, zuhanykabinnal, többféle tusfürdővel. A törülközőt zuhi előtt Zselyke nyomta a kezembe.
  • Lány külseje:

    Zselyke vékony, huszonéves lány, csodaszép természetes cicikkel. Testét néhány tetkó díszíti, a legnagyobb a hátán található. Ízlés dolga, hogy kinek tetszik, akit zavarnak a tetkók, hagyja ki a lánykát. Korábban is voltam nála (értsd: több, mint egy éve), ahhoz képest szinte semmit nem változott.
  • Action:

    Ajtónyitás után a szobába vezetett, ahol megbeszéltük a részleteket, mennyit maradok, mit szeretnék...Egy órára neveztem be, a ruháimtól megszabadulva a fürdő felé vettem az irányt, majd zuhi után siettem is vissza Zselykéhez. Az ágyra helyezkedtem, ahol volt időm megcsodálni Zselykét....pont így emlékeztem rá, vékony, formás mellekkel, hosszú lábakkal. Végignéztem, ahogy leveti a ruháit, és csak a harisnyája maradt fenn, ami még izgatóbbá tette a látványt.
    Mellém helyezkedett, és simogatni, puszilgatni kezdtük egymást. Közben beszélgettünk is, Zselyke sokat mosolyog, ez is hozzátesz az élményhez. Lassan haladtam, melleit csókolgattam, amik viszonylag érzékenyek, de Zselyke nem bánta a kényeztetést. Kis idő múlva natúr franciába kezdett, amit nagyszerűen művel...nem túlleni akar rajta, hanem beleéli magát. Különösen jó volt látni, ahogy vékony ujjacskái markolták a szerszámomat. Közben simogattam, ahol csak értem. A francia után gumit húzott rám, majd misszionárius pózba helyezkedtünk. Kis sikosítás után lassan behatoltam gyönyörű kopasz puncijába. Kellemesen szűk volt, próbáltam óvatos lenni benne. Hosszasan járattam benne a farkamat, közben több alkalommal kihúztam a szerszámot, és a szeméremajkain pihentettem. Zselyke ekkor "sem hagyott pihenni", rámarkolt, és kéjesen masszírozta a farkamat a szeméremajkaival. Ezután az ágyra térdelt, és hátulról tettem a magamévá. Ember legyen a talpán, aki ezt a látványt sokáig bírja...Zselyke az ágyra ült, és a gumi levétele után újra érzékeny franciába kezdett. Testreélvezést kértem, szájjal és kézzel rásegítve a csodás mellekre lőttem egy adagot. A fürdőbe vonultam tisztálkodni, majd búcsúzkodás után távoztam a lakásból.
  • Elszámolás:

    Egyedül a testre élvezést kértem extraként, amit készséggel teljesít, nincs mellébeszélés. Az ár a vidéki átlagot hozza.
  • Összkép:

    Azóta újra voltam Zselykénél, így talán érezhető az elégedttségem:) Aki szereti a mosolygós, vékony lányokat, mindenképp látogassa meg őt.
Happy Massage