• Suzy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kapcsolat felvétel gyorsan ment egyből felvette megbeszéltük a dolgokat és már indulhattam is.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható az utca, parkoló helyet könnyen találni.Környéken több üzlet is van, de a ház elött is lehet találni!
  • Helyszín:

    Lakás nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Rend és tisztaság mindenhol. Fűrdőben bőséges tusfürdőválaszték és szájviz is megtalálható.
  • Lány külseje:

    Külsőleg tökéletes szép formás fenék, gyönyörű szép mellek nekem nagyon bejött.
    Kedvenc testrészemet nem tudnám kiemelni mivel tetőtől talpig nagyon csinos és tetszetős a hölgy.
  • Action:

    Szokásos egy órára mentemm, kevesebb az roham tempó, és kellett is. Franciával kezdtünk teljesen elégedett voltam, mire pont kérni akartam a vegyvédelmi felszerelést, ő kérdezte, hogy mi legyen, mondanom sem kell benne voltam. Utána egy kicsit bénáztunk, a fizika makacs dolog, kell nekem ilyen vastag csontunak lenni.... Nade akkor kérdeztem rátérhetünk-e az egyik kedvencemre a formás popsijára, már az elején jelezte, hogy még nem nagyon csinálta, fel is keltette a fantáziám rendesen, úgyhogy elkezdtünk alaposan előkészülni, óvatosan előbb egy kis maszírozás, majd szépen lassan egy ujj, nagyon óvatosan kellett mert tényleg nagyon szorított. Ezzel elvoltam egy darabig, majd próbálkoztam, második ujjal is, ehhez is kellett némi idő, de abszolváltuk. Miután ez is simán ment, kérdeztem mit szól hogy próbáljuk meg, erre aranyosan kérdezte, hogy ez még nem az volt ? :) Óvatosan és nagyon lassan sikerült is, itt egy picit megálltunk, majd szép óvatosan elkeztem mozogni, csak óvatosan, és csak egy picit többet néha, de nagyon óvatosan és nem rontottam ajtóstol a házba. Frenetikus érzés volt mivel nagggyon szorított... Így is lett végem, majd renbe kaptam magam és tipli, még éppen időben voltam, egyáltalán nem nézte, úgyhogy pirospont. A hozzáállásért is jár nagyon sok pirospont :)
  • Elszámolás:

    Telefonban pontos tájékoztatást ad, a helyszinen sem változnak a rózsaszálak!
  • Összkép:

    Összegségében egy aranyos csinos vigyori hölgy. Ajánlom mindenkinek aki a kicsit érzékibb hölgyeket részesíti előnyben. Ha legközelebb is felé járok biztos újra felkeresem!
Happy Massage