• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A nyilvánvaló okokon túlmenően, Tia hibátlan beszámoló mérlege okán is már egy ideje meg vagyok győződve arról, hogy nekünk találkoznunk kell. Az egyetlen bökkenő a rendelése irodai munkarend idejére nem eső részének hiányával volt. Ez ugyan még fennáll, viszont lett egy szabad délutánom (értsd: csináltam egyet), és épp azt nézegettem, kit is látogathatnék meg, mikor is újból előkerült Tia a kedvencek közül. Nosza rajta! Felcsörögtem a számát és azonnal fel is vette. Olyan csengő-bongó hangon szólt bele, és bemutatkozásomat követően annyira érezni lehetett a vigyort a vonal másik végén, hogy (ezért vagy nem ezért, de) az én hangom meg is szűnt létezni és vagy egy fél percig nem bírtam hallható-érthető hangokat kiadni magamból. Szerintem Ő is elmulathatott a dolgok ilyetén összejátszásán, mert mire hangomhoz jutottam már rég eldöntötte, hogy szívesen találkozna Ő is. Megbeszéltük, VTR-en megerősítettük ebbéli szándékunkat és jól összehoztuk a találkát.
  • Megközelítés:

    Kaptam címet, ahova a GPS hajszálpontosan odavisz. Parkoló valóban a ház előtt, mellett, körül, mindenfelé volt bőven és még csak nem is fizetős. Olyan közel sikerült megállnom, hogy semmi kedvem nem volt még pulóvert is előkeresni az anyósülésről, pólóban csöngettem fel a csodás februári melegben.
    A környéken jár valamilyen troli is viszonylag üzembiztosan, így felteszem, azzal sem gond megérkezni.
  • Helyszín:

    Egy régebbi társasház megmászható emeleti lakása. A környező lakásajtók, keretek és a lépcsőház némiképp lepukkantak, de a rendelő kifogástalanul felújított állapotban van, vadi újnak kinéző, rendezett bejárattal. Cipő le az előszobában, ahol átadom ajándékomat, majd bevonulunk a szobába. Eltéveszteni nem nagyon lehet. Itt szépen húzott franciaágy, hatalmas párnákkal uralja a teret, de azért kényelmesen elfér még egy komód is, és egy, a sarokba beállított, eredetileg ágyelőpadnak készült ruhatartó egység is.
    A fürdő nem nagy, de azért egy kellő méretű zuhanykabin (medvetestem nem fér be minden csipp-csupp kabinba, de itt minden rendben volt) mellett is kényelmesen elférős. Széles a választék tusfürdőkből. Hogy, hogy nem a saját márkám volt a kiemelt pozícióban, meg is köszöntem a látatlan figyelmességet. Szintén szép választék a sziszegős szappanból, amiből a saját illatom szintén bal szem felől egyből fogadott. Kis szájvíz, kikészített eldobható pohárka, és meg is vagyunk a tisztálkodással.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött a képekről már látott, bódítóan nőies és ugyan eddig még nem látott, de mindenképp elbűvölően szép arcú, ősmagyar-mandulaszemű Tia fogadott. Testhezálló, fekete egybe-ruhában fogadott, mely semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy jó helyen járok: izmos combok, kerek popsi, pici poci, és eszméletlen keblek.
    Puszival üdvözöltük egymást, majd észrevettem a kis rénszarvasos mamuszát. Hát ezek valami zabálni valóak. Meg is beszéltük, hogy így a kemény télben bizony szükség is van rájuk. Nagyon jó fej lány, mély benyomást tett rám. Bemuszogtunk tehát a szobába, hogy ismerkedés közben levetkőzzek. Majd kaptam egy hófehér törölközőt és jó kedéllyel elbrummogtam tisztálkodni.
  • Action:

    Mire felfrissíttettem magam és körbeleplezve visszatérem a szobába, Tia már teljes harci díszben várt rám. Szavam megint elakadt, ahogy megpillantottam csodás ívű dupla mosolyát, ajkain és keblein. Alaposan megnéztem magamnak még egyszer, míg nyeltem párat, hogy hirtelen megszáradt torkomon is segítsek valamelyest. Csodásan nőies vonalait magam felé húztam, majd tapintás útján is ismerkedni kezdtünk. Simogatós, bátortalan puszikkal kezdődő felvezetésünk fokozatosan nagyon jóleső igazi csókokba váltottak. Arcát, nyakát, hátát, popsiját, mindenét simogatva egyre inkább belemelegedtünk. Kezdett szűk lenni a lepel, főleg, hogy elértünk oda, ahol muszáj volt kilyukadni: fantasztikus melleit is ajkamra vettem, ízlelgettem, simogattam, összefogva csókolgattam.
    Első találkozásaim általában inkább az ismerkedésről szólnak, így ezúttal is nagyon szerettem volna feltérképezni testének rejtettebb kincseit is. Megkértem, hogy helyezze magát kényelembe, amit széles, huncut mosollyal csodaszép arcán, a duzzogás legkisebb jele nélkül meg is tett a kedvemért. Vagy a sajátjáért. Mit számít ez? :)
    Kiadós alsótesti ismerkedésbe kezdtem hát Tiámmal. Alaposan feltérképeztem csókjaimmal előbb formás lábait, bájos hasát, és combjának édes illatú tövét. Közben fel-feltekintve látom, ahogy alsó ajkait harapdálva élvezi ténykedésem, és mivel szeretem megadni a módját, leheletfinom puszikkal nyitottam meg ölének szelencéjét. Gyönyörű, már-már szűzies kelyhe hamarosan mézédes nektárt csepegtetett huncutkodó nyelvem hegyére, miközben Ő a lágyan szóló muzsika ritmusára kezdte tekergetni csípőjét. Miközben lágyan cirógattam csuklóját, finoman simogattam melleit és combjait, masszíroztam szemérmét és belső combjának érzékeny bőrét, folytattam a (reményeim szerint kellően) pajkos nyalakodást, míg légzése egyre mélyült. Jó úton járhattam, mert nem is sokára csípőjét megemelve, combjait rámszorította és remegések közepette elharapott sóhajjal jutalmazta élvezkedésemet. Finom ujjaival jelezte, hogy most egy kicsit érzékeny még, de azért jólesően nyugtázta a levezető puszik és cirógatás maradványait.
    Felajánlotta, hogy akkor most Ő foglalkozna kistesómmal. Ezt én természetesen habozás nélkül „méltóztattam” elfogadni. Ő mellém térdelt, s míg keblei súlyát combomon éreztem, pálcám ágaskodva tűnt el puha ajkai között. Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál, miközben ajkai jólesően szorítva szánkáznak rajtam. Végig figyelt rá, hogy mielőtt túl jó lenne, valamin változtasson, és így nagyon hosszúra nyújtsa vallatásom. Órákig tudtuk volna ezt csinálni, ha Ő úgy akarja. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy megéltem volna a végét. Ezért aztán védőfelszerelést kértem, Tia pedig jó zsoké módjára rámcsüccsent. Vegyesen lassú-erotikus, és gyorsabb, vadabb vágták között alaposan volt lehetőségem kiélvezni mézédes csókjait, kemény húsú popsiját, és mellei hipnotizáló hintáját. Nem is bírtam magammal, olyan jól esett, hogy melleibe kapaszkodva elengedtem további terveimet, és hagytam, hogy elérjen a jóleső vég. Hatalmasat spricceltem a sisakomba, Ő pedig még jó darabig szorított és csókolóztunk. Ügyesen lecsusszant és nagyon óvatosan letisztogatott, majd mellém feküdt és cirógatós beszélgetésbe kezdtünk. Olyan jól sikerült, hogy le is telt az óránk, mire észbe kaptam, hogy órát kéne nézni. Tiám ugyan szívesen engedélyezett volna egy komolyabb zuhit is, de hogy is lett volna ezek után képem visszaélni az idejével? Ezért hamar megtisztálkodtam, és felöltöztem. Kikísért és egy „Jöhetnék még” útravalóval, na meg egy kellemes, ölelős csókkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Cseppet magasabb az átlagosnál, de nagyon kellemes modora, kedvessége és végtelen odaadása okán határozottan megérős randevút tervezni Tiával.
  • Összkép:

    Tia egy gyönyörű arcú, nőies, fiatal szexbomba, aki csak arra vár, hogy együtt robbanjunk vele. Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki nem kizárólag loliták társaságában tudja jól érezni magát.
Happy Massage