• Rella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőnek VTR-ben próbáltam egyeztetni, sajnos ez nem jött össze, ami valahol az én hibám is volt, elég későn próbáltam aznapra egyeztetni.
    Másnap telefonon és Viberen tökéletesen, és egyszerűen megoldottuk a gondot.
  • Megközelítés:

    A megközelítés pofon egyszerű, 4-6 villamos, és a lakás pár perc sétára van.
    Sajnos nem tudok a parkolásról vagy annak költségéről nyilatkozni, BMV-vel járok (Busz, Metro, Villamos).
  • Helyszín:

    Sajnos itt totál őszintének kell lennem, a lakás nem invitál vissza.
    Rella egy abszolút kedves, aranyos lány, jó volt vele beszélgetni is, de a helyszín nagyon lehúzza az összbenyomást.

    A lakás egy régi belsőudvaros házban van, tudjátok, ahol, még azok a nyitott oldalú, kézi csukású liftek is vannak, nagyon érdekes volt egy olyat ismét látni.
    Állapotát tekintve azt mondanám, hogy egy közepes állagú lakás, de nagyon előnytelenül berendezve.

    Ami előnytelen volt:
    -A szobában az ágy egy nagyon régi széthajtható kanapé ágy
    (Rella, ha javasolhatom, mihamarabb szerezz be még ha csak egy jó matracot keret nélkül, akármit, de ne azt a szörnyet :D )

    -A fürdőszoba nagyon zsúfolt, bár inkább csak rendetlen volt, és picit koszos.
    A fürdőkád előtt a kilépő használtan vizes, és volt kb 2 fajta tusfürdő,

    -Rella szobája is kicsit rendezetlen, sokan azt mondják ott él, ami szerintem nem igaz, de valóban nem vendég csalogató a szoba, nekem főleg az nem tetszett, hogy a szoba a belső udvar felé nézett, de a redőny egy 15cm-es szakaszon fel volt húzva, amit sajnos csak a zuhanyból visszafelé vettem észre, és azonnal javítanom kellett :D

    Ettől függetlenül volt jó is, például az hogy látszik többen is dolgoznak ott, de nem találkoztam egész idő alatt senki mással sem.
  • Lány külseje:

    Rella, mint személy, és nem a teljes hirdetés, nagyon aranyos, jól lehetett vele beszélgetni, én aránylag egy egyedi kéréssel mentem hozzá, amihez mondanom kell jól alkalmazkodott.

    Jól beszélgettünk, elég sok témát érintve, kellemeseket és kellemetleneket is (jó magyar szokás szerint panaszkodtunk egymásnak egy kört az ex-ekről), beszélgettünk munkáról, szórakozásról.
    Tényleg, Rellának egy helyszín váltás kellene, egy szép lakás, és szerintem kiváló hirdető lehetne belőle, a személyisége megvan hozzá.
  • Erotikus masszázs:

    Rellához azzal a kéréssel fordultam, hogy szeretnék egy jó alaposan, és lassan felvezetett Lingam masszázst.
    Számomra az olajos csúszkamasszázs például csekély örömöt nyújt, igazából lehet csak én nem tudom értékelni :D

    Lényegében annyit kértem tőle, a masszázs alapból az intim területek környékén kezdődjön, finom érintésekkel, cirógatásokkal, amíg a had"test" harcra kész nem lesz.

    Annak akinek a Lingam mint masszázs nem ismeretes, annak elmondom, ez a hímvessző, a herék, és a környező lágyék táj masszázsa, kényeztetése (jó sok olajjal :D ), ahol a cél nem a mihamarabbi orgazmus, hanem annak épp az elnyújtása. Itt nagyon fontos a kommunikáció a masszőr és az alany között, ha túl közel kerülnék hozzá, technikát vagy sebességet kell váltani.
    Ami nagyon tetszett, hogy bár látszott rajta ilyen masszázs nem szokott rendszeresen csinálni, nagyon lelkes volt, és közben is jó beszélgető partner maradt.

    Ami nagyon tetszett:
    -Ez a masszázs számára új volt, de nagyon hallgatott az instrukciókra, és figyelmes volt.
    -Rella nagyon szép alakkal rendelkezik, ügyes és fonom kezekkel.
    -Nagyon jól eltalálta amikor mondtam neki, hogy épp finomabban, vagy erősebben bánjon a szerszámmal.

    "El érte-e a célját?"

    Kijelenthetem határozottan célba értünk. Nagyon ügyesen nyújtottuk az orgazmust a rendelkezésre érő időnk végére, sőt arra is megkértem, hogy különös nagy figyelmet mutasson a makkom felé miután elmentem. Ilyenkor szeretem ha pár percig kényeztetik, simogatják, masszírozzák, amivel lényegében 1-2 perccel meghosszabbítják az orgazmusom.
    Rella egyáltalán nem volt finnyás, nem zavarta, hogy "olyan lett" a keze, és hogy úgy simogat, masszíroz tovább, cserébe én meg egy nagyon jót élveztem :D
  • Levezetés:

    Ide sokat nem fogok írni, ugyanis ezt már kifejtettem a masszázs rész alatt, hiszen a Lingam masszázs lényegében egész idő alatt egy kényeztetés.

    Annyival összefoglalnám, hogy nagyon kellemes volt, sőt bevezetni valakit a Lingam világába, valahol az, hogy szinte már én irányítottam a helyzetet valaki más kezén át, kifejezetten izgató volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás nagyon korrekt volt, sőt, eredetileg 1.5 órát szerettem volna maradni, de sajnos az élet (rohadt munka) közbe szólt, és egy órásra kellett változtatnom a randit, amit Rella elfogadott, és az elszámolást is aszerint tudtuk változtatni.

    Hogy miért csak 3 a válasz a megérte kérdésre?
    Nagyon egyszerű, a lakás, fürdőszoba, és a kanapéágy...nagyon nem illik Rella szintjéhez. Ő is és a vendégei is többet érdemelnek.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Rella kezei között, de sajnos nagyon vegyes érzésekkel távoztam.
    Rellát mint személyiséget nagyon megkedveltem, de a helyszín miatt valószínűleg nem fogok vissza menni.

    Egy utolsó tanács Rellának:
    -Változtass helyszínt, mert szerintem egyedül nem fogod tudni rendbe rakni azt a lakást (hacsak a többiek nem segítenek benne), és hidd el, a vendégeid, és jó-magad is sokkal jobban és elégedettebben fogjátok érezni magatokat a program előtt és után is.
Happy Massage