• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette és könnyedén egyeztettünk időpontot. VTR-en is szerettem volna megerősíteni, de a hirdetését nem Ő kezeli és még nem is ismeri annyira az oldalt, hogy tudta volna, mi is ez, így ebből nem lett semmi. A találka viszont állt, és kissé kalandos úton, de létre is jött.
  • Megközelítés:

    A kapott cím ugyan pontos, viszont sem a Googlemaps, sem a Waze nem jó helyre visz, hanem 350 m-el arrébb, egy általános iskola előtt tesz le. Mivel Laura is egészen új a környéken, kicsit kalandosra sikerült megtalálni az épületet, de végül is sikerült, és érkezés után el is mondtam Neki, hogyan tud segíteni odatalálni későbbi pácienseinek.
    Én kocsival jöttem, parkolási szempontból a környék kiváló. A metró is egészségügyi séta távolságnyira tesz le.
  • Helyszín:

    Annyira új építésű a ház, hogy a google még nem ismeri a házszámot. Ennek megfelelően a lakás is teljesen új, szép nagy fürdőhelységgel és zuhanykabinnal. A kijelölt tetthely az 5-6-7. számú képein is látható, félszoba méretű, tatamis, két falon tükrös masszázsszoba, kis asztalkával a zsebemből kipakolt dolgoknak és akasztóval a többinek. A kétfalas tükrös megoldás valami zseniális, fejforgatás nélkül látni szemből és oldalról is, mi történik az ember hátán.
  • Lány külseje:

    Laura a képeknek és adatlapjának tökéletesen megfelelő fiatal lány, valami hihetetlen egzotikus arcvonásokkal. Személy szerint indiainak gondoltam, amikor megpillantottam. Ahogy mondta, gondolták már libanoninak és töröknek is. Ő maga minden esetre nem tudja, honnan ezek a vonások.
    Sportolástól leszálkásodott, nagyon izmos és vékony, alacsony, puha és szépen barnult bőrű lány, a már említett, mindenki ilyen nőt szeretne arcvonásokkal. Félig-meddig átlátszó kis köntösben fogadott, ami alatt semmit nem viselt, bár ez a sejtelmes félhomályban csak bizsergető káprázatnak tűnt, amíg le nem dobta magáról.
  • Erotikus masszázs:

    Telefonon már egyeztettük, hogy Laura masszázsa az érintés varázsáról szóló Tantra masszázs, kiegészítve a Lingam szakszerű fogásaival. Érkezést követően elmentem zuhanyozni, majd visszatértem a szobába. Laura pillanatokon belül megjelent, és jelezte, hogy a törölközőmre a továbbiakban nem lesz szükségem, felakaszthatom azt is. Ezt követően megoldotta köntöse zsinórját és kisiklott belőle. Ott állt előttem anya szülte meztelenül, alig hittem a szememnek.
    Ezt követően valami egyedi és csodálatos vette kezdetét, ami minden korábbi tantrikusnak mondott élménytől merőben eltérő játszadozás volt az érzékeimmel. Azzal kezdtünk, hogy Laura valami hihetetlenül alázatos módon birtokba vette testem, ott és úgy, ahogy megálltunk. Csakrikus érintésekkel, és mélyen tüzelő parányi simításokkal pillanatok alatt ellazított és megkeményített, anélkül, hogy ágyékomnak a közelébe tévedt volna.
    Pár perces stresszoldást követően megkért, hogy helyezkedjek el a tatamin, a hasamon. Így tettem, ő pedig nekilátott a tényleges masszázsnak, ami kizárólag arról szólt, hogy minél jobban felkészítse a testemet a befejezésre, amikor, ahogy Ő mondta, a testem már magától is képes lenne az orgazmusra, pusztán csak pár simítástól. Végigcsorgatta rajtam a direkt Neki kevert olajat, ami nagyon kellemes illatú, és meleg vízzel tökéletesen lemosható, majd (a fejét leszámítva) egész testét felhasználva nekilátott a korábban említett Tantra masszázshoz. Igazi bűvész ez a lány, csodát képes művelni a férfierő és ~vágyak érintés általi mederbe terelésével. Nem mondom, hogy nem voltak apró benyúlások comb között, de ezeknek semmi köze nem volt a „hagyományos” erotikához. Mind egy tökéletesen felépített, az egész testemet az élvezet befogadására felkészítő érzékszervi utazás kellékei voltak. Miközben ekképpen felkészített, a tükrök segítségével minden mozdulatát nyomon követhettem, és fantasztikus volt látni, ahogy tökéletes, apró és kemény melleivel, vagy ágyékával masszírozta testem valamely részét, vagy épp, ahogy teste, popsija megfeszül, elernyed, és maga is egészen belehevül ebbe az erotikától túlfűtött energiaáramba. Masszázs közben egészen kötetlenül tudtunk beszélgetni is, mely során kifejezetten intelligens, nagyon kellemes beszélgetőpartnernek ismertem meg.
    Mire késznek érzett, már apró leheletnyi fújásokkal is olyan kéjt ébresztett bennem, amire az ominózus 40nap, 40 éjszaka című filmben jót nevettünk, amikor a lánynak lett ettől hasonlóan jó érzése.
  • Levezetés:

    Mikor úgy gondolta, hogy eljött az ideje, megkért, hogy forduljak a hátamra, majd betérdelt a lábaim közé és finoman újra összeolajozott. Folytatta a korábban megkezdett Tantra masszázst, ezúttal elülső felemen. Ez szépen lassan átment egyfajta csúszkás csodába, mely során szintén egész testét felhasználva masszírozott tovább, felváltva Lingam és egymást simogatós csúszkás technikáját. Közben pár puszi is elcsattant, kis időre még eszméletlenül kívánatos melleit is megízlelhettem. Légzése egyre mélyebbről jött: szólt előre, hogy mennyire szereti a munkáját, mert teljesen beindul tőle, de egészen eddig nagyon nehéz volt elképzelnem ezt. Ekkor viszont már nem volt kétségem efelől, teste szinte lángolt, ahogy hozzámért, és a végletekig felcsigázott engem is. Falloszomhoz szinte hozzá se kellett érnie, az egész lingam tényleg spirituális jelleget öltött. Azt kell, mondjam, hogy ilyen mélyről jövő erotikával még nem volt dolgom.
    Amikor már tényleg a végletekig feszítette érzékeim húrjait, végül kezelésbe vette pálcámat, de ekkor már attól is remegtem, ha csak érzékien rámfújt. Tökéletes mozdulatokkal, a gátat és a tarsolyt is masszírozva, végül olyan orgazmusban részesített, hogy még percekkel később is csak remegtem, nem voltam ura saját testemnek. Ennek semmi köze nem volt a máshol kapott, lingamnak csúfolt kézimunkához. Ez valami orgazmikus vallásos szertartás volt, megsemmisítő katarzissal a végén.
    Miután megszűnt a remegésem, szépen letisztogatott mindkettőnket, és nekem itt végem volt. Ő viszont még nem végzett. A másfél óránk maradékában tovább masszírozott, csúszkált és puszilt, ezzel segítve visszatérésemet a valósághoz, melyből teljesen kiszakított.
    Miután végeztünk még kikísért a zuhanyzóba és segített megmosni a hátamat, majd öltözést követően öleléssel és puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A tiszteletdíját majd telefonon elmondja, minden esetre kissé magasnak tűnik, amíg nem tudod milyen élményben lesz részed. Így hogy tudom, kifejezetten szerénynek gondolom. Extrák nincsenek, az élmény mellé, amiben részem volt, méltatlannak is gondolnám.
  • Összkép:

    Laura egy fantasztikusan jó alakú és egzotikusan erotikus vonásokkal megáldott csodaszép lány, aki mint valami erotikus vallás főpapnője, olyan transzcendentális élményben részesített, amire nem is gondoltam volna, hogy igazi szeretkezés nélkül is van mód.
Happy Massage