• Katherina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben formájában vettem fel vele a kapcsolatot, melyre viszonylag gyorsan reagált. Hamar megegyeztünk az konkrét időpontban, majd telefonon megkaptam a címet.
    Megérkeztem a ház elé, kétszer hívtam, nem vette fel, már azt hittem lesre futottam, amikor visszahívott, amikor megcsörgetett. Visszahívtam, mondta, hogy kér még pár percet.
    Vártam, megint megcsörgettem, visszahívtam, beengedett. SIKER
  • Megközelítés:

    Tömeggel mentem, Lehel tértől 3 perc, könnyű megtalálni. Kocsival valószínűleg nehéz lehet a parkolàs napközben, de ez csak feltételezés.
  • Helyszín:

    Kicsi, de jól karbantartott, rendezett, tiszta lakás. Tiszta szép nagy törcsit kaptam, volt tusfürdő választék gazdagon.Nekem egy kicsit melegem volt, de ez egyén függő is lehet.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, dögös lány. Az összkép jó, formás fiatal lány, jó adottságokkal. Kimondottan szép puncival áldotta meg a sors, kicsi, jól elrejtett csiklóval.
  • Action:

    Lévén, hogy az első ilyen jellegű “ügyem” volt, foglalkoztam mindennel, őszintén szólva zavarban voltam , mi lehet, mit nem, stb. Lassan azért feloldódtam, ebben maximálisan partner volt. Ciciket vettem először célba, tetszik, hogy természetes, (bár önmaga nem elégedett vele) érzékeny bimbókkal. Utána megvizsgáltam mi a helyzet odalent. Nagyon szép puncija van, hamar nedves lett, el lettem volna itt jó ideig, de felajánlotta, a helycserét. Viszonylag gyorsan életet lehelt a velem egykorúba, főként szájjal, jó nyelvtechnikával, kicsi kéz rásegítéssel. Ezt is elbírtam volna még, de vissza akartam térni, ki akartam venni a részem az ő kényeztetéséből, így áteveztünk francia nyelvterületre. Oly lelkesen lefetyeltem, higy megkért, egy kicsit lassítsak. Így tettem, visszavettem a tempóból, de közben ő rendületlenül fényezte a kicsikémet. Mikor elérte szájacskájával az akcióhoz szükséges állapotot, kérdés nélkül felkerült a “zokni”, és már nyeregbe is pattant a lelkem
  • Elszámolás:

    Amiben megállapodtunk az volt., minden rendben történt. Az együttlét után elhelyeztem a rózsákat, az asztalon.
  • Összkép:

    Őszintén szólva nem tudtam mire számítsak, most már azt hiszem tudom. Hétvégén, nap végén, elvileg az utolsó voltam, így látszólag fáradt volt, Ezzel együtt mosolygós kedves lány. Csak ismételni tudom magamat. Szép cicik, szép punci, a szájjal nagyon ügyes a Drága.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-23 19:59:14 Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-24 18:23:14 Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-25 19:02:47
Happy Massage