• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nadett mostanában újra elég keresett és ezért elfoglalt lett, ezért a randit jó előre - két héttel korábban - lecsaptuk VTR-en, mondván, menjünk biztosra. Ennek megfelelően folyamatos izgalmi állapotban voltam a randi előtt (na jó, csak azért bírtam elviselni, mert volt másik randi is már lebeszélve közben :) )
    Kedvesem persze a hét folyamán többször is eljátszotta, "Te, tényleg Te jössz akkor? Nem is emlékszem, hogy fel lennél véve a listára!" Szóval rendesen húzta az ívet, de ezt már megszoktam tőle, úgyhogy vissza is replikáztam néha.
    Előző nap még a mélytorok beígért skippelésével is próbált "eltántorítani" a randitól, de jeleztem, hogy nem ez a leglényegesebb kérdéskör a randijaink során, úgyhogy ne szívja hülyeségekkel a vérem.
    Előrebocsájtom, hogy az előzetes egyeztetések során szóba sem került semmi abból az orgiából, ami végül ránk várt, és ez (is) kihatással van a lentebb olvasható élmény összeszedettségére, mentségemre szolgáljon, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig.
  • Megközelítés:

    Nagyjából csukott szemmel is odatalálok, az autó is simán odamenne, ha lenne Autopilotja, elég lenne csak azt mondani neki - Nadetthez. Marina parti szalon, nem messze a Duna Plázától, metró, busz, kishajó jár a közelben, autósan és kerékpárral is könnyen megközelíthető objektum. Hatalmas meglepődésemre a késő hétvégi időpont ellenére is nagyon sok szabad parkolóhely volt, ezért csak az okozta a legnagyobb problémát, hogy melyiket válasszam. Na jó, ez kamu volt, a legelőkelőbb, utcatorkolati helyet befoglaltam. Innen kb 50 méter séta a ház kapuja.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, ennek megfelelő állapotban, nagy és világos fürdővel, ami a bejárat után pár méterrel jobbra található. Hatalmas mosdópult, szájvíz, dezodor, kézmosó, minden akad itt, tökéletes higiéniálval. A játszószoba a lakás legvégén volt, ez a legnagyobb a lakásban. Hatalmas franciaágy, komoly túrákat lehet rajta véghezvinni, komód és zenedoboz, ággyal szemben óriási tükör a falon, és egy szobainas a ruháknak. Hát, eddig semmi kivetnivalót nem tudtam felhozni, de a szobainas lassan kezd az idegeimre menni, egyre kevésbé bírja a kiképzést - ellentétben Nadettal.
    A szobában kellemesen meleg van, fázni biztosan nem lehet, és itt még azt hittem, elég lesz az oxigén is a szobában :) A türcsik szokás szerint puhák, jól szívják a nedvességet, egyszóval minden környezeti feltétel adott a felejthetetlen randihoz.
  • Lány külseje:

    Nadett egy pici lány, vakítóan szöszke, rövid, oldalt tüsi hajjal. Nagy fekete szemüveggel emeli ki cuki szemeit, hangsúlyos szempilláit, cuki orra alatt pedig igencsak csókra csábító ajkak várnak. Cickói picik, ám igen érzékenyek, ha megfelelően vannak megszólítva. Popsija pont úgy gömbölyödik, amitől minden vágyad rárabolni, hasa majdnem tökéletesen lapos, puncija pedig simára borotvált és nagyon jó ízű és illatú. Testét jópár ízléses tetoválás ékesíti, ami a fotókon nem látszik. Mindig vidám, sziporkázik, szívja az ember vérét, de ez hozzá tartozik.

    A jegyzőkönyv kedvéért le kell azt is írni, hogy Natasha is alacsony, kedves lány, nagy cicikkel, kerek fenékkel, őrületesen hosszú hajjal, hasonlóan csókra álló szájjal, ő is finom, illatos, borotvált puncival.Ő kicsit visszafogottabb hölgy, de csak amíg beszélni kell :)

    Hogy ez hogyan jön ide? Ó, mindjárt eljutok oda is.
  • Erotikus masszázs:

    Cseppet korán érkeztem, de nem volt könyörület, ki kellett várni a randi pontos időpontját - ez volt a legnehezebb az egész eddigi várakozásban. Csaptam még egy kört a környéken, aztán kereken a megfelelő időben rácsörögtem Nadettra. Rögtön el is kezdte, hogy nem rémlik, hogy erre az időpontra lett volna valami megbeszélve, aztán csodálkozott, hogy jéé, tényleg, és akkor tényleg megérkeztem? :D A kaputelefon nem tudott megszívatni, rögtön elsőre csengett, majd Nadett sziportázott tovább, nem veszünk semmit, nem kell neki semmit se eladnom.. De megkönyörült, és beengedett. A lift volt a következő ellenérdekelt játékos, a hatodikról vánszorgott le. Majd az ajtó is mintha be lett volna kicsit ragadva, bár hallottam, hogy csörög a kulcs a zárban, csak nem akart kinyílni... Na persze, kedvesem nem bírta ki, épp csak egy centire nyitotta.. Aztan még öt centire, majd visszalendült az ajtó... es ezt még párszor... Na mondom magamban, lesz itt nemulass, betettem a lábam, és picit forszíroztam, ugyan engedjen már be - persze itt már hallatszott a csilingelő kacagás a túloldalról. Végre bejutottam, és N. csodálkozó szemeivel találtam magam szemközt... „Jéééé, te rámtoltad az ajtót?! “Mondom válaszul, ”Ja, és ezen Te csodálkozol? :)”
    Na, beslisszantunk a szobáig, ledobáltam a göncöket, megküzdöttem és össze is vesztem a szobainassal, N. nem is értette, miért panaszkodik mindenki szegény eszcájgra. Táncikált az ágyon, csókolóztunk egy sort, majd kezembe nyomott egy türcsit és elzavart, hogy tegyem tisztába magam. Miután ezzel is megvoltam, visszaléptem a szobába, majd kisvártatva jött a csajszi is, és hozott nekem hideg tejet. “Szereted a tejet?” – mosolygott angyalian rám.
    Táncikált tovább az ágyon, kénytelen voltam én is felmászni, ne már, hogy egyedül fáradjon le, ehhez én is asszisztálok szívesen. Rendesen fel volt pörögve, “gyengéden” boxolgatta a hasamat, húzta az ívet tovább, egyszóval kedvesen vezette fel a randit, majd levázolta, hogy mi lenne, ha behívná Natashát is, mert olyan jó lenne bulikázni egy hatalmasat, és egyébként is spolierezett egy keveset neki erről-arról. Nem sokáig ellenkeztem, bár nem így voltam lélekben készülve, de hát honnan jövök én ahhoz, hogy egy ilyen kedves ajánlatnak ellent tudnék állni? Letárgyaltuk, hogy Natasha csatlakozzon a buli második felére, erre Nadett kirongyolt boldogan, megbeszélni Natashával a tudnivalókat, majd visszajött, és végre a nyakamba ugrott, majd ezzel a mozdulattal a hátára is terítettem az ágyon.
    Sikerült róla leimádkozni a bodyt, bár cseppet húzta a száját, hogy ezt most tulajdonképpen miért is kell, olyan jól áll rajta, de nem volt kecmec, a body ugrott. Na most már tényleg beindult a randi, csókolóztunk, simogattuk egymást, körbetúráztuk az ágyat. Megkóstoltam a melleit, megígértem neki, ha nem viselkedik az elkövetkezőkben elég rossz kislányként, akkor a szakállamat is bevetem a kóstolgatásba, ezen persze felháborodott, hogy én mindig csak bántom őt :D
    Az ezt követő csókolózás közben a kezem rátalált a puncijára. Őrületes, ahogy abban a pillanatban megváltozott, nem volt itt már semmi sziporka, csak a sóhajok. Arrébbgörgettem az ágyon, hogy ne a szélén fickándozzunk, majd rátapadtam a puncijára. Ki lehetett éhezve, mert hamar elröppent, és rögtön utána kezdte követelni a következőt is. Alulról megfogtam a derekát, és újra rácuppantam szájjal az ölére, mire elhaló hangon közölte, hogy "egyrészt!" - megfogta a bal kezem, és lelökdöste, hogy ott van dolga inkább, visszkérdeztem, hogy egy vagy kettő, mire azt mondta, egyelőre egy is elég, majd "másrészt" - megfogta a jobb kezem, és a mellére húzta és segített megfelelő intenzitással markolászni. Innentől ugye nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy kitaláljuk, minek kellett következnie. Nem túl szolid sikolyok - csodálkoztam is, hogy a szomszédból nem kérdeztek át, mi történik itt - halkabb, hangosabb sóhajok, és persze Nadett újra kacagva élvezett el.
    Sikerült kipozícionáljuk magunkat sok csók kíséretében az ágy szélére, Nadett síkosítóért nyúlt, és elkezdte az tizedest hadrendbe állítani, alaposan körbekényeztetve széles körben mindenhol. Hamar sikerült is ezredessé előléptetni a kishavert, de Nadettet ismerve ez nem csoda.
  • Levezetés:

    Ekkor kopogott Natasha, és - a helyzetet egy szemvillanásal felmérve - megkerülve az ágyat odasétált hozzánk, bemutatkoztunk, majd kedvesen megkért, hogy ugyan legyek már kedves lesegíteni róla az ő cselesen kötött bodyját is, hogy ne érezze magát túlöltözve. Miután eme nemes feladatot sikerrel abszolváltam, egyből kaptam is köszönetképpen egy finom nyelves csókot, majd mindketten rábuktak az ezredesre. Na és innentől én el voltam veszve. Mivel ugye Nadett már előrevetített néhány skillt Natinak, ezért Nati igencsak kíváncsian csatlakozott a játékba.
    Átpozícionáltuk magunkat picit az ágyon, én középre olyan császárosan, Natasha a fejem fölé térdelt, Nadett pedig elkezdett foglalkozni a farkammal. Soha ennél rosszabb élményt, nade komolyan. Miközben Natasha sóhajait hallgattam, Nadett minden egyes mozdulattal egyre jobban izgatott, egyre mélyebben voltam a szájában, egyre több nyál csorgott mindenhol, komolyan elvesztettem mindenféle külvilág érzékelésemet, és csak hörögtem és nyaltam Natit, amit azt gondolom, igencsak értékelt is, közben Nadett fejét próbáltam csillapítani, hogy még ne durranjak el már az elején, persze alig volt sikerem, mert ő nem olyan, hogy csak hagyja magát irányítani. Közben Nati áthelyezte a testsúlyát a másik lábára, és így folytattam a puncihabzsolást, miközben sikerült egy ötletemmel kicsalnom belőle, hogy "óóó ez nagyon finom, ezt így csináld" - úgy csináltam, amiért igen hálás is lett nemsokára. Felvetettem, hogy helyet cserélhetnének, mire pattantak is, és Nadett már tolta is a punciját a számra, miközben Nati pedig Nadettnél sokkal kisebb vehemenciával, ámde nem kevésbé vérforralóan kezdett szopni. Sokkal lágyabban, ám nem ezért legalább annyira veszélyesen szopta a farkam, mint játszótársa, miközben én Nadett puncijában voltam egy-két ujjal és a csiklóját izgattam az összes elképzelhető módon, aminek hála nemsokára jött a menetrendszerű orgazmus és a kuncogás, majd miután magához tért a révületből, felröhögött, hogy "baszki, nem hiszem el, de megnyaltam a falat is"...
    Na itt kicsit kezd összekeveredni minden emlékem, de ez csak annak köszönhető, hogy felhívtam a csajszik figyelmét, hogy szeretnék mozizni, és műsort kérek, amire válaszul hosszú smárolásba kezdtek, majd Nati visszamászott a szám fölé, Nadett pedig őrült bőnyálas mélyre vevős szopásba fogott, miközben bődületesen aljas módon elkezdte izgatni az ánuszomat, majd hozott még a síkosítóból, és teljesen bevadult. Itt már persze mindhármunkról folyt az izzadság, mondjuk ez leginkább az én bűnöm volt, bár tegyük hozzá, én voltam legalul, szóval nem is értem, miért én tehetek erről, na, szóval javasoltam volna egy kis pauzát, de képtelen voltam rá, tudtam, hogy mindegy mit akarok, itt én ki leszek facsarva. Én Nadett tevékenységét élveztem hörögve, Nati az én nyelvemmel kötött szoros barátságot, Nadett meg csak azért lihegett, hogy kiegészítse Nati sóhajait és halk sikoltásait, ez pedig engem annyira elrepített, hogy egyre magasabbra emeltem a csípőm és hangos üvöltéssel beleélveztem Nadett szájába.
    Nem engedett ki a szájából, és én már szinte nyüszítettem, annyira érzékeny lettem, mire végre nagy nehezen megkönyörült rajtam és szabadon engedett.
    A csajszi ezután odahajolt fölém, lesmárolt, majd közölte, hogy nyaljam le, ami az orrára került - megtettem - majd felröhögtem, hogy ez nem az, hanem a síkosító, legalábbis az ízéből kiindulva. Azt mondja - Jaaaaaaa, azt hittem más volt... :D
    Ittam egy kicsit a tejből, mert konkrétan minden energiát elveszítettem eddigre, majd Natashával összebeszéltünk, és én alul, ő felül támadta le Nadettet. Az itt következő nem túl szolid és visszafogott részeket a diszkréció okán nem igazán lehet leírni, zanzásítva az történt, hogy Nadett csúszott és menekült egyre hátrébb, Nati pedig engem izgatott mindenféle módon, követve a mozgásunkat, miközben Nadett vég nélkül sikított, majd egy óriási sikolyt követően felkacagott és konkrétan kilökött a combjai közül.
    Erre persze nem tudtam kajánul nem megjegyezni, hogy "te sem hagytad abba, amikor én élveztem el..."
    Kicsit volt egy olyan érzésem, hogy Natashát túlságosan is elhanyagoltam, szóval a végén még őt is hanyattlöktem picit, és befészkeltem a kezemmel a combjai közé, a számmal pedig a melleit kényeztettem. Miközben Nadett újra megpróbált a változatosabbnál változatosabb módokon újra kivégezni, simogatta a farkam, a hasam, a hátam a fenekem, majd befészkelt aluról a combjaim közé is, és mint aki egy hete nem evett, rácuppant a farkamra, én Natin próbálgattam egy új konstrukciót, ami olyannyira jött be neki, hogy majdnem legurult az ágyról az orgazmus folytán. Na ezen mindketten röhögtünk, szegény Nati nem is értette, amíg be nem avattuk, mert egy korábbi randi alkalmával Nadettnek sikerült ezt pont ugyanebben a szituációban eljátszania - igaz, akkor ő le is gurult....

    Itt kellett feladnom a bulikát, bár úgy éreztem, mindkét lány folytatta volna még, de én nem erre terveztem a mai randival, egyszerűen nem voltam felkészülve erre a két energiabombára. Kicsavartak teljesen, alig jutottam levegőhöz, dőlt rólunk a víz, komolyan beforrósítottuk az amúgy elég nagy szobát, úgyhogy hozzámcsaptak egy friss törülközőt és elzavartak a fürdőbe ... Mondtam, hogy cö-cö, kérek hátmosást, Nadett felvállalta, hogy elkísér, majd kiugrott a kádból, hogy ő nem hozott törülközőt. Kisvártatva visszajött, cseppet duzzogva az útközben történteken felháborodva - a barátnők odakinn egymás fenekét csapkodták, majd megjelent Nati is, hasonlóképp és hasonló okból feltüzelve, majd még minket is lemart, hogy és akkor őt most kihagytuk volna a fürdésből?!
    Dehogy hagytuk volna, én beinvitáltam, Nadett meg kifröcskökte a kádból az összes vizet, miközben végigmostuk egymást, szolid röhögések közepette.
    Esküszöm, én ekkora disznóólat még sose csináltam sehol, mint amit itt összehoztunk, mind a szobában, mind a fürdőben, de hát ez most így alakult, és bevallom, cseppet sem bánom :)

    Végezetük visszatrappoltunk a szobába, felöltözködtem, megtörtént az ajándék kiegészítése a Natasha részére is, majd eltipliztem a következő - immáron másféle - bulika irányába.

    ** A "bulika" kifejezést Nadett használta többször is a randi elején és során, merészeltem használni a cselekményleírás során, nagyon jól leírja a történteket.
  • Elszámolás:

    Az ajándékkal együtt az elején kitettem a komódra, majd a végén fürdés után Nati virágszálai is mellé kerültek.
    Előre nem számítottam egy ennyire nagyon élvezetes bulikára, de mind részleteiben, mind összességében sokkal értékesebb volt szerintem, mint a rózsacsokor, ami a komódra került.
    Nadettnál egy extra van, NFVSZ, ezzek én mindig kalkulálok, szerintem nem szabad kihagyni.
  • Összkép:

    Mint azt már többször megállapítottuk, minden randinkon tudunk valami újat kipörgetni. Nadett most ezt a cselt húzta elő a kalapból, cseppet sem bánom, hogy ezt találta ki. Ez volt a legvadabb, legkevésbé gyengéd randink az eddigiek közül, ebben persze Natinak is hatalmas szerepe volt, sőt mitöbb, ez méltatja őt is.
    Nadett mellett szerintem nincs se fiú, se lány, aki ne tudna maximumra pörögni, mindketten "kénytelenek" voltunk követni őt a "bulikában", és ez nagyon jól sült el. Fáradhatatlan a csajszi a huncutságok kitalálásában és megvalósításában. Hozzá kell tegyem, Nati és Nadett igencsak összeszokott páros benyomását keltik, tudják, mivel lehet a pasikat izgalomba hozni és kifacsarni és Nati nem marad le mögötte semmivel sem fantáziában sem annak megvalósításával.

    Drága Nati és imádnivaló Nadett, köszönöm mindkettőtöknek ezt a felejthetetlen randit!

    Disclaimer:
    A randi történetének leírása közben olyan cselekedetek is megvalósultak mindhárom játékostárs részéről, amit csak az adott szituációban és - régebb óta tartó ismeretség okán - csak egymásban maximálisan bízva tettünk meg. Bárki részéről bármiféle későbbi látogatás során ezen leírásra hivatkozva kérni ezeket maximálisan indiszkrét és inkorrekt dolog lenne véleményem szerint, ám ha kicenzúráztam volna őket a leírásból, ennél is hézagosabbá és érthetetlenebbé vált volna a cselekmény.
Happy Massage