• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, személyesen vele beszéltem, és sikerült egy órával későbbre időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Parkolni legkönnyebb a közeli plázában, bkv-val meg szintén könnyen megközelíthető a nem messze lévő közlekedési csomópont miatt.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, a szobában masszázspad és fotel. A fürdő zuhanyzós, megfelelő tusfürdő választékkal. A törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    Edina egy rendkívül csinos hölgy. Utcai ruhában fogadott, a képeken látható (vagy ahhoz hasonló) cicanadrágban. Én amúgy szeretem amikor szexi fehérneműben fogad egy lány, de ezzel sem volt semmi baj, karcsú alakját ez az öltözet is jól mutatta. Formás és kemény popsi, hosszú karcsú lábak. Szép arcú, sokat mosolyog, nagyon kedves lány.
  • Erotikus masszázs:

    Maszázzsal kezdtünk. Én céloztam arra, hogy nem bánom ha egy rövid masszázs után rátérünk az erotikus részre, de ő ezt kicsit félreértette, és azt mondta, hogy nem szereti megszakítani a masszázst. Így aztán lett belőle egy hosszú masszázs rövid erotikával a végén. A masszázshoz már csak a bugyi és a zokni maradt rajta, és ez végig fent is maradt. Olajjal masszírozva, a lábamnál kezdte, és onnan haladt feljebb. Nem okleveles masszőz, de nagyon ügyesen csinálja, igen kellemes volt az erőssége és a mozdulatok is jól estek. A combokhoz érve jött néhány erotikusabb mozdulat a zacsit is érintve, ami határozottan jól esett és kellemesebbé tette a hangulatot, de itt még nem volt cél az izgatás. Közben próbáltam kicsit beszélgetni, de úgy éreztem ő inkább csendben, a zenét hallgatva masszírozna. Feljebb haladva a popsi, majd a hátam is sorra került. Itt lehetett volna picivel erősebb a masszázs, de a finom érintések így is nagyon jól estek. Amikor a végére ért, megfordulhattam, és jött az erotikus rész.
  • Levezetés:

    A pad mellé állt és kézbe vette a dolgokat. Még teljesen lankadt állapotban elkezdett frnaciázni, és hát őrület amit ez a lány tud. Olyan extra érzékien és olyan technikával csinálja, hogy pillanatok alatt elkezdtem keményedni, és éreztem ahogy szokatlan sebességgel duzzad a farkam, nem kellett hozzá sok, és már úgy állt mint a beton. Én közben simogattam ahol értem, ez hol a cicikre összpontosult, hol a popsit meg a combokat kényeztettem, már persze csak amit nem takart a bugyi. Egy idő után inkább felmászott a padra velem szemben és szemből folytatta a franciát, legtöbbször teljesen kéz nélkül, amit én pontosan így szeretek. Hosszú haja a combom simogatta. Edina nagyon tud franciázni, nagyon jó érzékkel és ritmusban kényeztetett. Szerettem volna ezt még nagyon sokáig élvezni, de sajnos már nem volt sok időnk hátra, így hagytam, hogy elinduljon a tüzijáték. Ajkai fogadták az utódokat, akik aztán többet nem is látták a napvilágot. Utána kedvesen letörölgetett, majd mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról, kölcsönösség nincs, a francia meg mehet végig alapból. Utólag tettem le a virágszálakat az asztalra, nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam egy kedves és rendkívül csinos lánnyal. Nem bántam volna, ha kicsit hosszabb az erotikus rész, mert a francia amit kaptam, az világbajnoki volt. Tulajdonképpen az egész egy barátnős hangulatban telt és kellemes élménnyel ajándékozott meg. Visszatérő vendégként meg talán még fokozni is tudjuk.
Happy Massage