• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm szépen az alapos jól megírt beszámolót..A program valóban remek hangulatban telt,és remélem lesz alkalmunk valamikor megismételni..Addig is sok sok puszi

  • Egyeztetés:

    Jázmint hívtam, de Netti barátnője vette fel és vele egyeztettem egy délutáni időpontot egy négykezes masszázsra. A háznál, már Jázmin vette fel és ő mondta meg a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    Marina part. Ez szerintem sok embernek elmond mindent. Akiknek nem azoknak a Duna Plaza mögötti területre kell elmenniük és az ottani új építésű házak tömkelegéből az egyiket kell célba venni. Metró és busz is van itt és a hajójáratok egyik megállója is itt van. Parkolás megoldható akár a ház előtt, mert volt egy-két szabad hely.
  • Helyszín:

    Maga a lakás már jól ismert 3 szobás és amerikai konyhás két fürdővel. Én a hármas számú szobában voltam, ami a lakás túlsó végén lévő szobát takarja a vele szemben lévő kettes számú fürdőt használtam. A szobában masszpad és tatami is van és egy fotel a ruháknak. Egy polcon van még egy zeneszolgáltató eszköz és a polcrendszerben vannak a tiszta törölközők. A fürdőben van pár tusfürdő és szájvíz is eldobható kis műanyag poharakkal.
  • Lány külseje:

    Jázmin egy fiatal vékony feszes testű lány. Helyes arca van és a mellei átlagos méretűek egy kisebb popsival van megáldva és a bőre szolibarna. A képeken látható fehérneműben fogadott és még az világoskék ing is rajta volt és ezt még kiegészített valami térdig érő zoknifélével ( a pontos nevét nem tudom, de nem combfix volt). Tetszett ez a fajta fogadtatás. Nettiről majd a nála lévő beszámolóban.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bevezettek a szobába és elkezdtünk egy kicsit megismerkedni egymással mivel még nem ismertük egymást. Levettem a ruháimat és elvonultam fürdeni. A kötelező tisztálkodás után Jázmin már megszabadult az ingtől és én folytattam a kicsomagolást. Elkezdtem mindkét lányt puszilgatni és utána Netti melltartóját kezdtem el birizgálni. Netti segített levenni és a melleivel kezdtem el foglalkozni. Áttértem Jázminra; aki vette a lapot és lefejtette magáról a cicifixet és előbukkantak az ő mellei is. Mindkettejüket felváltva puszilgattam, majd kérték, hogy telepedjek a tatamira. Mondták, hogy lábmasszázzsal kezdenek és ekkor Jázmin a sarkaimhoz Netti pedig a jobb kezem mellé helyezkedett. Jázmin megjegyezte, hogy milyen sima a bőröm és elkezdte a bal lábamat megdolgozni. Netti eközben a jobbon szorgoskodott . Csevegtünk az itteni tapasztalataimról és ekkor megkérdeztem pár dolgot róluk. Kiderült, hogy nemrég óta vannak a szakmába, de már párosoztak együtt és az itt fellelhető a többi lánnyal is. Elkezdtem felfelé haladni és a derekam átgyúrását is ketten végezték. Simogatós gyúrás volt a hátamon és a karjaim is kaptak mozdulatokat.Szóltak, hogy megfordulhatok és jött egy igazán erotikus kényeztetés.
  • Levezetés:

    Mindketten beolajozták a saját testüket, ezzel felkészültek a csúszkára. Először Jázmin csúszkált rajtam keresztbe és Netti addig a velem egykorúval ismerkedett, mert gyengéden simogatta. Jázmin később a fejem fölé helyezkedett és így kezdett el csúszkálni rajtam és én néha a puncijába csúsztattam az ujjamat, míg Netti elkezdett franciázni.Mikor Jázmin befejezte a csúszkáz akkor átvette a franciázást Nettitől és Netti kezdett el keresztirányba majd szemben velem csúszkálni rajtam. Pár percenként váltották egymást és így csinálták egy darabig. Majd váltottam és Nettit kértem feküdjön hanyatt. elkezdtem nyalni és ujjazni és közbe Jázmin lingamot alkalmazott a velem egykorún. Jázmin kérte, hogy ne ujjazzam Nelli "baba" punciját, mert ő így nem szereti. Itt abbahagytam Nelli kényeztetését és Jázmin közölte velem, hogy feküdjek hanyatt, mert ketten egyszerre akarnak kényeztetni. Jázmin a makkot szopogatta míg Netti oldalról nyalogatta a velem egykorút, ezt követte a két oldalról nyalogatás és végül Netti szopogatta a makkot és Jázmin a tövét nyalogatta. Kérdeztem lehet-e náluk szájba és igent mondtak ezért egy kicsivel később feldobtam nekik a két száj vagy négy cici lehetőséget és ők az utóbbit választották. Hanyatt feküdtek a tatamin és én közéjük térdeltem és egy kis francia után a négy cicire engedtem az utódokat. Egy darabig kéjesen mosolyogtak és én ekkor adtam mindkettejüknek egy-két csókot.

    Elvonultam egy második tusolásra és utána kaptam egy kis frissítőt. Még beszélgettünk egy kicsit és utána rendeztem a csokrot egy-két csók és egy kis incselkedés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és egy olyan csokor, ami igazán kedvező, mert teljes összhangban van a kapott élményért cserébe.
  • Összkép:

    Kiemelkedő, egyedülálló és egyéb jelzőkkel is illetném ezt a szeánszot, ugyanis az újdonság varázsa mellett más is volt ami felejthetetlenné tette ezt a randit.
Happy Massage