• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága felhaszn!

    Örültem, hogy össze tudtuk hozni a kis találkozót.
    Valóban masszázs nem igazán volt, mert máshol masszíroztál. :D Tehát mégis volt masszázs csak máshol, hihi.

    Lehet legközelebb nem brazil lesz hanem valami más... hogy mi lehet az, azt nem tudom majd kitalálom.
    Viszont lenne valami amit nem igazán értek: "a lakásban más is rendel, de a diszkrécióval nincs gond", hozzátenném, hogy az adatlapomon is feltüntettem, hogy kivel vagyok együtt :) de jön a másik része "a lakásban néha át lehetett hallani, hogy mások is vannak vagy fürdeni indultak stb.. ez nagyon rövid időre megakasztott, de nem volt vészes, mert egyébként senkivel nem találkoztam, arra figyeltek." Ez az amit nem értek, hogy hogy is van. Úgy gondolom, hogy nem tehetjük meg, hogy kis barátnő vendégét megvárjuk veled együtt összeeresszük a fürdőben együtt zuhanyozni. Aki hamarabb fejezte be a masszázst annak a vendége megy fürödni, ha hallottad, akkor egyet jelenthet: ad magára a vendég. :) De ha szeretnéd legközelebb ezt is megejthetjük bár sejtem mi lenne a másik kedves vendég reakiója :)

    Ameddig itt voltál nagyon jól éreztem magam, olvasmányodból kiindulva te is repkedtél. Ha újra erre tévednél akkor masszázs is lesz és nem csak ott..... máshol is. :)
    Az oda-vissza masszázs is jó lehet, lehet majd ki kéne próbálni... mit szólsz?

    Puszillak és vigyázz magadra
    Alexa gazella

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be, amit aztán betegség miatt le kellett mondani szinte utolsó pillanatban, de nagyon rugalmasan és normálisan kezelte. Utána kerestünk egy új időpontot és rövidesen elfogadásra került. Utána váltottunk egy rövid telefont, nagyon kellemes hangja van.
  • Megközelítés:

    XI. kerület könnyen megközelíthető rész, ingyenes parkolás, GPS könnyen odavisz. Ház elől telefon, egyértelműen megadta, hogy merre induljak és mit csináljak és természetesen azt is, hogy mit ne csináljak, pl. ne ismételjem vissza, hogy hova csöngetek, de ez nálam természetes volt.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, liftből kilépve megfelelő ajtón belépve megláttam Alexandrát -külső folyt mindjárt - , a lakásban más is rendel, de a diszkrécióval nincs gond, bekísért a szobába, üdítővel kínált, pár szó beszélgetés majd bekísért a fürdőbe. Ott megmutatott mindent (kb. drogériában éreztem magam, annyi tusfürdő), zuhany hogy működik, mihez nyúljak, mihez nem. :D
    Nekem ez tetszett, hogy mindent irányított.
  • Lány külseje:

    Tehát előlépett az ajtó mögül egy egyberészes fehérneműben, igazán kívánatos volt, brazil jellegű volt hátul, így amíg beértünk a szobába, le sem tudtam venni a fenekéről a szemem. Igen, Alexandra magas, de én kimondottan ezt kerestem a 170 cm-el.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt nehéz lesz részletezni, mert nem került rá sor. A fürdőből visszaérve megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha felcserélnénk a programot. Nem volt ellenére. Kérdezte, hogy feküdjön, először hasra kértem.
  • Levezetés:

    Beszélgettünk és én masszíroztam vagyis inkább simogattam, felfedeztem a testét. Jó beszélgetőpartner. Majd kértem, hogy forduljon meg, hogy előröl is megcsodálhassam. Ezután nagyon hamar a puncijánál találtam magam, ahol kaptam javaslatot, hogy a masszázs hengert tegyem a dereka alá és akkor nem törik ki a nyakam. Ezután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez. Utána én következtem, simogatások és lassú felvezetések mellett bekapta a szerszámom, érzékien csinálta, nem sietve, sőt én kértem, hogy nyugodtan markoljon rá. Ekkor már 69 ben voltunk és én faltam a punciját és a popsiját, miközben éreztem, hogy nagyon hamar el fog jönni a vég. A szájába (pedig ezt nem is beszéltük meg) mentek az utódok, nagyon lassan finoman megvárta, hogy lenyugodjak, nem ugrott le róla és dobta nekem a zsepis dobozt köpködések közepette, ennek örültem :D
    Az elején kértem, hogy figyeljen az időre, mert én valószínűleg rózsaszín ködben leszek, ez így is történt, mert amikor visszatértem a 2. fürdésből, addigra sajnos lejárt az időnk.
    Egyetlen negatívumot emelnék ki, hogy a lakásban néha át lehetett hallani, hogy mások is vannak vagy fürdeni indultak stb.. ez nagyon rövid időre megakasztott, de nem volt vészes, mert egyébként senkivel nem találkoztam, arra figyeltek.
  • Elszámolás:

    A végén történt az alapján, amiket igénybe vettem, sajnos a csók nem lehetséges a menüben, nekem egyedül ez hiányzott, de ezt tudtam előre.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam annak ellenére, hogy nem volt masszázs, mert így a kényeztetésen volt a hangsúly és annyi idő jutott neki, amennyit szerettem volna. Legközelebb kipróbálom a masszázs részt is.
Happy Massage