• GRÉTA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randi előtti nap telefon sikerült elérnem.Másnap délután meglátogattam.
  • Megközelítés:

    Új szalon Grétán kívül még két lány ment át a Margit kőrútról. Busszal a Mechwart ligettöl 10 percrnyire .Parkolást nem tudom mennyire könnyen kivitelezhető.
  • Helyszín:

    Egy több háztömbből álló lakás emeletén található a szalon több tatamis babaszoba.Kádba belépve lehet tusolni,mindenből bőséges a választék.
  • Lány külseje:

    Gréta egy negyvenes festett szöke vidám hölgy a képein is látható ruhában fogadott.Két év után tért vissza régen háromszor is a tiszteletemet tettem nála.Cipölevétel után bekísért a babaszobába.Mi alatt elmentem tisztálkodni egy forró teát készített nekem,ittam belőle egy pár kortyot ezalatt egy pár szót beszélgettünk. Régen találkoztunk mindent ott folytattuk ahol két éve abbahagytunk.
  • Erotikus masszázs:

    A tatamin egy közepes erősségű masszázst kaptam mindenhol jól átgyúrt.A vállamon a csomókat jól eldolgozta.Munka után mentem ,mivel nincs a hétvégén.nagyon jól esett ahogy a kezével szinte elvarázsolt.Masszázs közben jól átbeszéltük az elmúlt két évben kivel mi történt.Grétának egészségügyi végzettsége van egy rövid ideig visszament a magánszférába.A végén egy kellemes lábmasszázzsal fejeztük be a programot.
  • Levezetés:

    Az elsö kényeztetés a tatamin kezdődött hanyadt feküdve meredező farokkal vártam Gréta nővért,hogy a segítségemre legyen megoldani ezt a helyzetet.Pillanatokon belül oldalról mellém térdelt és kezelésbe vette a velem egykorút csak a kis bugyi maradt rajta.Kézzel szájjal felváltva kezd hozzá a kezelésnek közben a zacsimat nyalogatta,meg is jegyezte,hogy milyen szépen karbantartott terület.majd folytatta a kezével és a szájával a szakszerűen a beavatkozást. Egyre szaporábban jár a keze illetve a szája már nem bírtam és az utódok elsö csapata a szájában landolt a többieket a kezével segítette világra. Megtisztogatott én kábultan feküdtem hozott egy csésze teát amitől magamhoz tértem.A második körében először én is szerettem volna viszonoznom az általa nyújtott profi beavatkozást. Fokozatosan egyre intenzívebben nyaltam a sima borotvált kelyhét nemsokára remegni kezdett éreztem,hogy elszállt .Rövid idő alatt sikerült a csúcsra juttatnom.Gréta nővér utána megjegyezte,hogy nagyon élvezte látszik,hogy az évek alatt már nagy gyakorlatra tettem szert.Utána ismét én következtem kértem egy második beavatkozást ismét oldalról kezdi az utódok kicsalogatását ,majd kértem,hogy ez a művelet 69-el történjen.Gréta rám fekszik birtokba veszem a már nedves punciját és fokozatosan egyre gyorsabban dolgozok rajta a nyelvemmel ő a már tőle megszokott módon kézzel és szájjal próbálja az összes még bent maradt örökítő anyagot kicsalogatni.Közben intenzív nyelvcsapásaimnak köszönhetően ismét felfokozott állapotba kerül még rátesz egy lapáttal amit már nem bírok sokáig és robbanok.A fürgébb utódok a szájába kerülnek a többit a kezével préseli ki mind egy szálig.Utána ismét egy kicsit elkábultam maradok még a tatamin.Gréta nővér kétszer is szakszerű ellátásban részesített.Lassan magamhoz térek megcélzom a fürdőszobát.Felöltözésem után még egy kis süteményt kaptam amit a maradék teával elfogyasztottam tisztára retró hangulata volt az egész együttlétünknek.Puszival búcsúztunk el egymástól
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás másfél órában van kölcsönösség.Az átlagosnak mondható csokrot távozásom előtt a kis szekrényre tettem
  • Összkép:

    Nagyon jóléreztem magam ismét nála.kellemes hangulat volt Kétszer is elvarázsolt amit én is igyekeztem viszonozni.Semmi különleges nem történt éppen ez az egyszerüsége volt jó.Aki valami extém dologra vágyik annak nem ő lesz az esete.
Happy Massage