• AkiraMay

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Annácskát, vagy inkább művésznevén AkiraMayt nem itt a beszámolókon, hanem egy konkurens odalon fedeztem fel, ugyanis ott hirdet. A történet nem mostanában, hanem még tavaly történt, és sokat gondolkoztam, hogy leírjam-e, de talán érdekes, tanulságos lesz a történet, illetve talán nem a klasszikus "egyeztetési probléma" esete, de én talán ide sorolnám.
    Szóval miután felfedeztem Annácskát (AkiraMayt) a másik oldalon, elsőként ott az oldalon üzenetben érdeklődtem a lehetőségekről és a virágszálakról, majd később amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető, telefonon is érdeklődtem, és hasonló információkat kaptam, mint korábban az oldalon. Így aznapra egy későbbi (19 órási) időpontot egyeztettünk, illetve a címet is megkaptam. Eddig tehát minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    Ekkor Annácska még az ötödik kerületben volt elérhető, ide természetesen BKV segítségével jutottam el, mivel így egyszerűbb és gyorsabb is volt. Azóta, mostani hirdetése alapján ugylátom már kerületet váltott, így a jelenlegi helyzetről már nem tudok nyilatkozni.
  • Leírás:

    Itt elsőként szeretnék annyit hozzátenni, hogy a másik oldalról nem szoktam lányokat választani, hiszen úgyvettem észre, hogy azok a leányzók, akik csak a másik oldalon hirdetnek, tehát ezen oldalon nem megtalálhatók, azok a hirdetések általában téves (fals) információkat tartalmaznak, legyen ez kép, program, lehetőség, vagy bármi egyéb információt illetően. Viszont ezen alkalommal úgygondoltam, mivel Annácska akkori képei nagyon tetszettek, illetve a hirdetéséhez kapcsolódóan a másik oldalon egy - két rövid pozitív beszámoló - randiélmény is megtalálható volt, valamint a már fent leírt információkérés, egyeztetés alkalmával is minden okésnak tünt, így úgy döntöttem, hogy most kivételt teszek, és egy olyan lányt is meglátogatok, aki csak a másik oldalon hirdet. Mint később kiderült hiba volt.
    Tehát megérkeztem a megadott címre, majd bejutottam, eddig minden rendben is volt. A lakás egy régi, nagy belmagasságú polgári lakás volt. Valamint a képeknek megfelelő leányzó fogadott (kabátban!), majd bekísért a baszobába. (Egyébként egy nagyobb lakásról van szó, így gyanítom többen rendeltek.)
    Itt ért több meglepetés is. Lassan elkeztem vetkőzni, illetve kaptam egy törcsit, hogy a randi előtti tust megtudjam ejteni. Én ilyenkor, az elején szoktam rendezni az ajándékot is. Viszont itt Annácska közölte velem, hogy nem annyi az annyi... vagyis amennyi rozsaszálat hoztam, az csak kevesebb időre elegendő, mint amennyit szerettem volna maradni. Én ezt nem értettem, hiszem korábban az oldalon, illetve a telefonon is más információkat kaptam, természetesen ezt mondtam is neki, valamint mondtam neki, hogy ha szükséges megtudom mutatni a mobilomon, hogy az oldalon tényleg más információt kaptam, tehát nem arról van szó, hogy én nem akarnék korrekt lenni. Erre azt felelte, hogy ezekszerint mástól kaptam információkat (nem tőle). Értsd - más is kezeli, esetleg többen is a hirdetését, és totál más információkat adnak ki.
    Evvel a helyzettel hirtelen nem igazán tudtam mit kezdeni (eddig ilyen nem történt velem), illetve ha új, ismeretlen helyre megyek, akkor biztonsági okokból csak az előre leegyeztetett virágcsokrot viszem magammal, azért cserébe pedig Annácska nyilvánvalóvá tette, hogy csak kevesebbet maradhatok, és őt nem érdekli, hogy amugy más informácót kaptam (valakitől aki a hirdetését kezeli).
    Ezalatt míg a téves információkról - virágcsokorról beszéltünk volt időm megfigyelni a baszomát, amivel amugy semmi gond nem volt - értsd butorzatilag, csak annyi hibája volt, hogy a szobában teljesen hideg volt, mivel totál kivolt nyitva az ablak, mert Annácska épp szellőztetett, mivel a szobát full dohányfüst borította. Holott korábban az volt a hirdetésénél, hogy "füstmentes lakás", viszont a franciágy melletti kis asztalkán található hamutartó televolt csikkel. Illetve így már értettem (mert a beengedésnél még nem értettem), hogy mért visel Annácska kabátot.
    A fent leírt problémák miatt természetesen elment a kedvem az egésztől, és mivel még csak a felsőmet vettem le, így gyorsan visszaöltöztem, majd jeleztem Annának, hogy én inkább lépnék, mert nem erre számítottam (itt a virágcsokorra utaltam - a hideg szobát és a dohányzást nem is mondtam neki). Itt nem volt semmi gond, Annácska nem ellenkezett, vagy nem akart marasztalni, kikísért, és így elváltak útjaink.
    Természetesen a nem megvalósúlt randi után mérges voltam, ugyanis csomó időmet elvitte, valamint a zűrzavaros hétköznapokból szerettem volna kikapcsolódni, ami nem történt meg.
    Ez ugye a klasszikus többen kezelik a hirdetést és félretájékoztatnak esete volt (amivel én eddig még nem találkoztam, és mivel ezután a másik oldalról nem választok leányzót, így remélhetőleg ezután nem is fogok). Illetve én nem igazán szeretem a dohányfüstöt - dohányzást, így az, valamint a hideg szoba elég hamar meggyőzőtt a távozásról.
    Komolyan, egyébként nem is értem, hogy hogy lehet, hogy egy leányzó randi előtt dohányzik (nem keveset, hanem sokat), ráadásul, pont a baszobában. Nyilván abszolut nem érdekelte a randi, teljesen hidegen hagyta az egész. Mert így utólag, ha a dohányzás, illetve emiatt a hideg szoba nem lett volna, valamint Ő sem kabátban várt volna, hanem esetleg fehérneműben, akkor még az is lehet, hogy a félretájékoztatás ellenére, ha az eredetinél kevesebbet is, de maradtam volna. De utána éreztem, hogy jobb, hogy eljöttem. Mert amikor már ennyi minden nem stimmel, akkor az nagyon gáz. Kitudja milyen lett volna a folytatás, ha maradok, valszeg további kellemetlen meglepetések értek volna.
    Egyébként ahogy most látom, már nem szerepel nála a "füstmentes lakás" xdddd, viszont élménybeszamolót már abszolút nem lehet írni, olvasni róla - habár a másik oldalon amugy sem megbízhatók a beszik.
    Ennyit akartam csak leírni, lehet valakinek hasznos lesz. Tehát ahogy írtam, útólag örülök, hogy leléptem, és elhatároztam, hogy ha valami nem stimmel, akkor máskor, legközelebb is így teszek (remélhetőleg nem lesz legközelebb), és ezt másnak is javaslom :)
Happy Massage