• Alyssa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár csengés után felvette, könnyen találtunk délutáni időpontot. Vele beszéltem, kedves, fiatalos hangja van. Egyeztettük a programot, pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a telefonban kapott instrukciók alapján könnyen megtaláltam. Parkolás hétköznap fizetős. Kb 20 méterre a kaputól volt is hely. Kicsit arrébb van őrzött parkoló is, az persze mindig feláras. BKK járatok öt perc sétán belül találhatóak.
  • Helyszín:

    Autóval mentem, a telefonban kapott instrukciók alapján könnyen megtaláltam. Parkolás hétköznap fizetős, ma ingyenes volt. Kb 20 méterre a kaputól volt is hely. Kicsit arrébb van őrzött parkoló is, az persze mindig feláras. BKK járatok öt perc sétán belül találhatóak.
  • Lány külseje:

    Van pár tetkója, hirtelen nem emlékszem, megemlítette-e a hirdetésben, vagy a képeken látszanak-e.
  • Action:

    Zuhany után az ágyra dőltünk, finom puszikkal kezdeményezett. Valahogy olyan finom hangulat áradt belőle, eszembe sem jutott vadulni.
    Csókolóztunk, amit ő kezdeményezett, igazi nyelves smárolás volt.
    Hanyatt döntöttem, lehámoztam a tangát, és belekóstoltam a teljesen borotvált puncijába. Hamar nedvességet éreztem, ami nem csak a nyálam volt. Hasa remegett, szorította hol a karomat, hol a fejemet. Sajnos nem értem célt nála, valahogy nem sikerült ráéreznem a tempójára. Azért remélem, nem volt kellemetlen neki, én szerettem nyalni.
    Egy idő után pihenőt kért, amit én önző módon helycsereként értelmeztem. Hanyatt dőltem, ő pedig hamarosan a farkamnál kötött ki. Franciája finom, puha, forró, és mindenre kiterjed. Bőségesen csurgatta a nyálát, néha csak a makkomat nyalogatta, néha tövig elnyelt. Nagyon jól esett, lüktettem és remegtem ajkai közt. Gumit kértem, amit gyorsan fel is pattintott. Lovagló pózt szerettem volna elsőre, de nem igazán tudtam becsusszanni. Nagyon szűk a leányzó ugyanis. Tettem egy gyenge próbát szemből, missziben is, de valamiért elszállt az ihlet. Levettem a gumit, visszakéredzkedtem a szájába. Na, itt újfent nagyon jól éreztem magam, egy elnyújtott, finom, mélytorkos elemekkel gazdagon tarkított, jó bő nyálas szopással juttatott a csúcsra. Szájába küldtem az utódokat. Felajánlotta, hogy törlőkendővel letisztogat, ezt elhárítottam, mert úgy remegtem minden érintéstől még vagy tíz percig, hogy nem bírtam volna kibírni a farkamnál a kezét :-)
    Beszélgettünk kicsit, mikor visszatért az erőm, elmentem zuhanyozni. Felfrissülés után érzékeny búcsú, és utamra indultam.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztetett tételt helyeztem el vetkőzés közben az éjjeliszekrényen. Végig ott maradt, szóba sem került.
  • Összkép:

    Kedves lány, félszegnek tűnt első pillantásra, ami aztán az ágyban elmúlt. Nagyon finom a szája, őszintén élveztem azt a bő fél órát, amit benne töltöttem.
Happy Massage