• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Én most is épp úgy mosolygok mint tegnap rád, miközben ezeket a kedves izgalmas,buja sorokat olvasom.Nem volt nehéz dolgom,egy olyan partnerrel aki a végtelenségig úriember, ráadásul ajándékkal érkezett hozzám.Az együtt töltött idő csodás volt,így én is csak megköszönni tudom,és reménykedem a mielőbbi folytatásban.

  • Egyeztetés:

    Úgy kezdődött, hogy akikhez ezen a hétvégén menni szerettem volna, azok nem voltak elérhetőek. Így tanácstalanul olvasgattam az általam még nem ismert, de a kedvencek közé helyezett lányokról írt beszámolókat, és Pillango007 makktárs ihletetten és lendületesen kezdődő írása Jázminról megmozgatta a fantáziámat. Felhívtam hát Jázmint vasárnap kora délután. Az egyik barátnője vette fel, aki nagyon kedvesen segített, abban, hogy mikor beszélhetek Jázminnal személyesen is. 25 perc múlva hívtam hát újra és ekkor már ő vette fel. A nem több, mint 2-3 perces igen kellemes és kulturált beszélgetésnek az lett a vége, hogy aznap este mehettem is hozzá másfél órára. Semmilyen részletet nem egyeztettünk a randi menetéről, kivéve, hogy mondtam: vevő vagyok minden földi jóra, amit kaphatok. Azt hiszem már a telefonbeszélgetés során is közös hullámhosszra kerültünk, pedig a telefonálás nem az erősségem.
  • Megközelítés:

    Elég annyit mondanom, hogy Marina part. Könnyű odajutni metróval, majd egy kellemes 5 perces sétával elérhető az épület. Parkolni ott mindig könnyen tudtam. Ráadásul vasárnap lévén ingyenes is volt. A cím egyértelmű. A bejutáshoz elég hosszú kódot kell beütni, és elég nagy ott a jövés-menés. De viszont sok a külföldi, nem igazán ismerik egymást a lakók, így diszkréten lehet bejutni. (Jázminhoz most mentem először, de régebben már többször jártam abban a lépcsőházban hasonló céllal, ezért merek általánosítani.)
  • Helyszín:

    A randihelyszín minden tekintetben tökéletes. Közepes, vagy inkább kicsiny a szoba, de nagyon meghitt, és Jázminnal jól összebújva nem számít hogy hány négyzetméter. Található ott egy kis fotel: az ezúttal nem került használatra. Masszázspad és tatami is van: a masszázspad kiválóan jött a ruháim lerakásához. Szerencsére magától értetődött, hogy egyéb célokra mi a tatamit foglaljuk el. Igen ügyesen vannak elhelyezve a szobában a tükrök a tatami körül. A fürdőszoba és a törölköző is messzemenően rendben voltak. Minden csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    Hát, Jázmin csodálatos, és már most aggódom, hogy nem tudom majd olyan ihletetten és jól elmondani ezt, mint Pillangó007. Az arca látszik is néhány fotóján de hadd lopjak az előző beszámolóból: tényleg kicsit olyan, mint Salma Hayek, csak éppen szebb :-)

    De az még pontosabb meglátás, hogy olyan ő, mint a Disney-s Alladin film Jázmin hercegnője (Naomi Scott). Ilyet még nem csináltam beszámolóban, de talán nem tilos: idelinkelem azt a fotót, amelyben szinte a megszólalásig úgy néz ki a "mi Jázminunk", mint a filmbéli:

    https:/www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/who-is-naomi-scott-meet-aladdin-s-new-jasmine-a4139426.html

    Tehát "ennél" - vagy mondjuk azt, hogy egy ilyen - lánynál voltam én tegnap estefelé, csak a csodaszép arc mellé képzeljetek el egy tökéletes alakú testet is. Kecses nyak, mindenütt bársonyos bőr, nagyon szép cicik, karcsú derék, csodaszép alakú popsi és álomszép karcsú lábak. Sehol semmi többlet. Szép ápolt punci, nagy szárnyakkal. Szerencsémre gyakran volt nedves az a punci és mennyei volt az illata. Nem emlékszem tetkóra a testén. Akinek az ilyen arabos/keleties arc a kedvence, annak jogos azt mondania, hogy nem látott még Jázminnál szebb nőt a világon. És nincs ebben semmi túlzás. Egyébként egy melltartó, egy bugyi és egy térdig érő vastag harisnya volt rajta, amikor fogadott. Azt hinném, hogy pont az a szerelés, amelyet a mostani 1. fotóján lehet látni. De elsodort a kedvessége és szépsége, meg az események, ezért nem mernék erre megesküdni. Engem Jázmin úgy rabul ejtett az elejétől fogva, hogy a ruházatára oda se figyeltem.
  • Erotikus masszázs:

    Ügyesen - az ajtó mögé bújva - bocsátott be. Mintha nem lett volna benne biztos, hogy kézfogással, vagy puszival üdvözöljön, de mindkettő lett 1-2 másodpercen belül.
    Ahogy az ilyenkor szokás, az előszobában leraktam a cipőmet, átadtam a hozott ajándékomat, majd be a szobába Jázmint követve. Ott fél perces rövid beszélgetés, miközben én diszkréten leraktam a virágcsokrot a fotelre, majd elkezdtem vetkőzni. Jázmin már adta is a kezembe a törölközőt, és mutatta a fürdőszobát. Alaposan lemostam magam, de siettem vissza, ahogy tudtam (mert láttam, hogy jó helyen járok, hogy egy elcsépelt közhelyet bedobjak itt).

    Visszatérésem után egymás mellett állva ismerkedtünk. Átöleltem, gyengéden simogattam a hátát és a vállát. Egy óvatos szájra puszit kezdeményeztem, és Jázminnak hála, szerencsére nyelves csók lett belőle. Üggyel bajjal levettem a melltartóját, majd a bugyiját, Jázmin meg az én törölközőmet szedte le rólam és tette odébb. Mivel először találkoztunk, nem mertem túl rámenős lenni és azt javasoltam, hogy kezdjük úgy, hogy én masszírozom az ő hátát. A Hercegnőmnek tetszett ez a kezdés, és kaptam olajat, amelyet nagy odaadással, de vajmi kevés szakértelemmel szétkentem a hátán, popsiján, egy pici még a combjára is jutott. Aztán pár percig kedvesen simogattam. Nem volt nehéz dolgom, mert egyrészt nagyon élveztem ezt is, másrészt Jázmin egy cicát is megszégyenítő ügyességgel jelzi, ha valami jól esik neki. Közben a beszélgetés is gördülékenyen zajlott és azt hiszem, addigra megvolt a kölcsönös szimpátia. Megkértem, hogy forduljon meg, és ettől kezdve az események áttértek a kényeztetés szekcióba. Amikor nem kényeztetés volt éppen napirenden, akkor a későbbiekben masszázs helyett feküdtünk egymás mellett, leginkább egymást szorosan átölelve.
  • Levezetés:

    Amikor az én Hercegnőm megfordult (lásd fent), akkor először még csókolóztunk egy kicsit, majd a nyakát és a cicijeit kezdtem el simogatni majd puszilgatni. Jázmin teste olyan jeleket adott, hogy menjek tovább dél felé és a szép derekát, köldökét is megpuszilgatva bepozicionáltam magam a lábai közé, amelyeket ő szélesre tárt. Biztosan csak képzelődtem, de szinte mintha már türelmetlenül várt volna rám az a punci. Ha nem így volt esetleg, akkor is: az illúzió tökéletes volt. Szóval szépen lassan kényeztettem Jázmint a nyelvemmel. A lányka időnként a kezeimet kereste és összekulcsoltuk egymás ujjait, máskor a melleit simogatta gyengéden, később pedig egyre gyakrabban borzolta hajamat. A testét a gyönyör szépen hullámokban érte el. Egyre jobban hallhatóak voltak a sóhajai is. Persze ilyen tudnak a lányok produkálni a kedvünkért megjátszásból is, de talán ez nem az volt. Én mindenesetre lelkesen folytattam a kedveskedést és Jázmin elkezdte időnként megemelni a popsiját és így magához ragadta a kezdeményezést: ő irányította immár, hogy hol nyaljam. A kecses lábakon az izmok egyre gyakrabban feszültek meg és Jázmin puncija szinte táncolt a szemeim előtt. Egyik kezemet a popsi alá pozicionáltam, hogy könnyebb legyen neki, és nehogy a fáradtság miatt abbahagyja, a másik kezemmel meg simogattam őt ahol csak jól esett neki. No, ez már egy olyan orgazmussal ért véget, amely nagyon valósnak tűnt.

    Már érkezésemkor is mosolygott rám ő, de innentől kezdve a mosolya szinte beragyogta a szobát. És szerencsére ez a mosoly eltartott a távozásomig.

    Rövid összebújós és csókolózós pihenő után az én kényeztetésem következett, amely nekem nagyon jól esett, de addigra már nem voltam beszámítható állapotban és nem nagyon emlékszem részletekre. Annyi biztos, hogy úgy csinálta, ahogy kértem. Nem volt semmi olyan óhajom, amelyet ne teljesített volna. Hosszan voltam a szájában, miközben mellettem térdelt - mit térdelt, pucsított! Én pedig gyengéden simogattam ahol értem. Aztán megint csókolóztunk, eközben hozzám bújt, mint egy kiscica. Aztán megint én kényeztettem őt, és a forgatókönyv eléggé hasonló volt az elsőhöz. Annyi volt a különbség, hogy addigra már megkockáztattam a kérdést, hogy a vastag zokni lehúzható-e róla. Szerencsémre nem azért volt rajta a zokni, mert fázós, vagy mert takargatni valója volna, hanem csak a kezdeti szerelés része volt ez. Így hát lekerült a zokni is és nekem még jobban tetszett, ha ez egyáltalán lehetséges volt addigra. Mindenesetre megnőtt a testfelület, amely simogatható volt. Éltem is ezzel a lehetőséggel, és mintha a második élvezkedése közben kifejezetten feldobta volna őt, amikor a lábfejét simiztem vagy szorítottam meg gyengéden. Azt hinném, hogy másodszor jobb is volt neki, mint először. Aztán rövid pihegés után váltottunk és megint az én kényeztetésem következett. Erre a második menetre talán jobban emlékszem: a szája szinte mindvégig a farkamon, a kezével gyengéden hol a rudat fogta, hol meg a golyszikat babusgatta. Közben a közeli tükörben egy olyan pucsító pózt nézhettem, hogy az pornófilmekben is kimagasló lenne. És a két kezem eközben mindenfelé elkalandozott. A végén az utódok a szájában végezték. Kaptam egy rövidke takarítást, de Jázmin nem ment ki, hanem mellém feküdt és azonnal csókolózni kezdtünk. Nekem meg nem volt semmi gondom azzal, hogy így juthatott a spermámból az én számba is valamennyi. Egyéb testnedvekkel együtt lenyelésre került mindkét oldalon. Egy elmondhatatlanul erotikus, barátnős, már-már szeretős hangulat uralkodott végig. Eszméletlenül jó volt nekem.
  • Elszámolás:

    A virágszálaimat diszkréten letettem a fotelbe és azok ott is maradtak a távozásomig. Nem esett róla szó. Egy elegáns hölgy fogadott engem. Minden pontosan úgy volt (vagy még úgyabbul), mint ahogy hirdeti. Korrekt volt a dolog és nekem nagyon megérte. Amúgy az árfekvést a mostani pesti átlagnak mondanám. Amit kaptam, azt meg nem lehet pénzben kifejezni. Most (hétfőn) is hatalmas mosoly van a képemen, miközben ezt írom.
  • Összkép:

    Egy álomszép lány nagyon barátságos volt hozzám és másfél órára megállt számomra a világ, és csak ő létezett: a Hercegnő. Szinte leste minden kívánságom, és mindenben a kedvemben járt. Azt hiszem, már ennél az első látogatásomnál kialakult egy kölcsönös szimpátia - vagy legalábbis én nagyon úgy éreztem. Talán én is az ő napját szebbé tettem, mert ő az enyémet valósággal bearanyozta tegnap este.

    Ha a személyes benyomásaimtól elvonatkoztatok (nem könnyű), akkor Jázmin egy nagyon szép nő, aki nagyon érti, mi kell a férfiaknak. Simulékony, bújos, engedelmes. Megdicsért, amikor csak alkalma volt rá. Igen ügyes ő abban, hogy növelje a férfiember egóját. És közben - nagyon remélem - elérte azt is, hogy neki jó legyen. Emellett Jázmin egy érett hölgy, akinek céljai vannak (elérhetőek), aki két lábbal a földön jár. Egy hölgy, aki nyitott volt és már első alkalommal is elég sokat megtudtunk egymásról. És végül valaki, akihez alig várom, hogy újra elmenjek.

    Hercegnőm, ha olvasod ezt: köszönöm szépen a tegnap estét. Egy felejthetetlen élmény volt nekem. De tényleg!
Happy Massage