• LILLA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült Lillát elsőre elérnem és flottul ment az egyeztetés egy pár nappal későbbi időpontra. Kért egy megerősítést, hogy aznap hívjam még fel. Ugyan elfelejtett beírni, de szerencsém volt és mehettem a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    Parkolás nehézkes lehet a környéken (átellenes sarkon található Aldi parkolója megoldás esetleg, ha még nem lett időközben sorompós), de nem autóval mentem.
  • Helyszín:

    A jól ismert újépítésű blokkok közül a Fehérvári útra eső. Szép és tiszta lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben kád van és zuhanyfüggöny, a WC külön helyiség. A szoba amiben Lilla dolgozik viszonylag kicsi és egy körülbelül 120 cm széles tatami a tett színhelye.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő külső, egzotikus arcú mosolygós lány szép szemekkel. Talán egy árnyalatnyival karcsúbb a képeken, de ez ne ijesszen meg senkit, Lilla úgy jó, ahogy van.
  • Erotikus masszázs:

    Közepesen erős keze van, az átlagos simogatástól mindenképpen erősebb. Feltételezem nem tanulta, de ösztönesen és ügyesen maszíroz. Másfél órára mentem és mivel nem voltam túl fickós, ezért egyszeri vulkánkitörés volt csak várható. Fürdőből kijövet a hasamra feküdtem, a hátammal és a nyakammal kezdett, majd mindkét oldalamhoz odaült és a kezek következtek, tenyerek és az ujjak is át lettek mozgatva. Ez után a lábak következtek, vádli és comb sorrendben mindkét oldalon. A comboknál kellemes simogatásban részesültek egyéb területek is, ez után a derekamat maszírozta. Körülbelül 50 percig lehettem jó masszőr-alany, ezek után már nem bírtam magammal és megfordultam.
  • Levezetés:

    Miután felületem a masszázsból finom puszik és csókok következtek, majd hátára fektettem és kényeztettem. Halk típus, mindazonáltal minden bizonnyal nem sikerült eljuttatnom, de a halk kis nyüszögések adták tudtomra, hogy kellemes amit csinálok. Majd csere következett és azt kell mondjam nagyon finom technikája van Lillának, odaadó és türelmes. Mint mondtam nem voltam túl fickós aznap, de miután Stanley kiegyenesedett maradt katonás vigyázállásban. Három irányból közelített meg, szemből több pózban, utána oldalról, majd végül elkaptam a fenekét és 69-ben találtuk magunkat. Itt lett végem (NFVSZ), az utolsó 20-30 másodpercben már nem mozogtam a nyelvemmel, érezhette biztosan, hogy lassan kivasal.
    Miután letörölgetett még átmaszirózta a hátamat és a nyakamat. Végül ismét fürdés következett.
  • Elszámolás:

    A megbeszélteknek megfelelően előre letettem asz asztalra, később nem jött szóba egyszer sem. Jó ár érték arány még a választható extrával is, amit én igénybe is vettem. A "nagy óbudai masszás-hálózat" -hoz nagyon hasonló árazás.
  • Összkép:

    Jó volt az összkép, szívesen mennék máskor is. A környéken mindképpen kiváló választás a masszázs kategóriában.
Happy Massage