• Dorka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap próbáltam felhívni, de nem sikerült, bejelentkeztem VTR-en, de nem történt semmi, majd sikerült elérnem telefonon, utána elfogadta a VTR-t is. Innen meglett a cím. A telefonban meg mondott egy két részletet.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, találtam parkolót, BKV-val is megközelíthető, metró villamos kombóval... Nekem a VTR-n kapott cím jó volt.
  • Helyszín:

    Egy átlagos kispesti panel, a fürdőszoba az ilyen lakásokban megszokott, felszereltség rendben. a baszoba nagyon kicsi, szinte csak egy franciaágy fér el, de nekem ez tetszett. Nem találkoztam senkivel Csengén kívül, és fel sem tűnt, hogy lenne a lakásban valaki más is.
  • Lány külseje:

    Fiatal formásan vékony a képeknek megfelelő csaj. Szép popsi, és cici, ruganyos test, szép arc. Beszédes, jó fej, tele energiával, nem húzódozik.
  • Action:

    Liftből kiszállva megtaláltam az ajtót bekopogtam az kinyílt és megláttam mögötte Csengét, nem csalódtam, tetszett. Bevezetett a szobába megkérdezte, hogy egy hosszabbat, vagy két rövidebbet szeretnék, én az utóbbit választottam. Levetkőztem és a kapott türcsivel elmentem zuhizni. Mikor visszamentem Csenge is kiugrott egy rövid időre, de gyorsan visszajött. Megölelgettem és felhelyezkedtünk az ágyra. Egyből elkezdett velem foglalkozni, majd én próbáltam viszonozni neki, meglepetésemre állítólag sikert is értem el. Remélem tényleg így volt, bár eddigi tapasztalataim szerint egy kicsit kétlem, bár nincs két egyforma nő. Gumit kértem és felülről támadtam, voltak részéröl hanghatások és ráutaló mozgások csak valahogy a csók maradt ki, de nem akartam erőltetni, így is elég jó volt. Nem is tartottam magam sokáig, és egy jót élveztem. Segített leszerelnem a használt gumit, majd kimentem megmosakodni. Mikor visszamentem egy kicsit masszíroztam a hölgyet, és egy jót beszélgettünk. Majd egy idő múlva átadtam neki a stafétát, hanyatt feküdtem és elkezdett kényeztetni, nagyon jól csinálta, én meg nem húztam az időt és sikerült megint jól éreznem magam. Ő kiment, utána öblíteni, én meg egy jó ideg úgy maradtam, egész addig míg vissza nem jött, akkor összeszedtem magam és megint elmentem mosakodni. Mikor visszamentem még volt rengeteg időnk, beszélgettünk egy kicsit, de aztán úgy gondoltam nem tartom fel, és elkezdtem felöltözni, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat a találkozó elején adtam oda, letettem az asztalra ahogy mondta, a tali végéig ott volt.
  • Összkép:

    Az összkép nagyon pozitív, egy gyönyörű vékony fiatal jó fej csajjal szexeltem, nagyon jól esett csak a csók hiányzott egy kicsit, de ezt leszámítva, minden jó volt. Csenge egy fúl profi vendégorientált szolgáltató.
Happy Massage