• Mira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy szép februári délelőttön, a tavaszias napfény sugaraitól megtévesztett szerelmes vadgalambok búgását hallva kedvem támadt, egy rövidke randevúra.Viberen vettem fel vele a kapcsolatot amikor láttam, hogy épp elérhető. Néhány órával későbbre sikerült egyeztetni vele a találkozót, majd az érkezésem előtt egy órával még módosítottunk pár perccel korábbra a szeánszunk pontos kezdését illetően. Rendkívül rugalmas volt velem!
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam könnyedén oda találtam a Gps segítségével.Parkolás sima csak legyél türelmes.mikor meg érkeztem hívtam hamar fel vette és el mondta az pontos instrukciókat.
  • Helyszín:

    Sokemeletes panel.Beérve szép otthonos, friss illatú, csillogóan tiszta, stílusosan berendezett lakásban több új bútordarab közt fogadott szépséges vendéglátóm! Látszik hogy hosszú távú tervei vannak a lakással!
  • Lány külseje:

    Mira nagyon szép nő, finom combok, markolható popsi, szemet gyönyörködtető szilikonos cickók, érzéki ajkak, meseszép hosszú festett fekete hajkorona és az igéző kék szemei, melyektől úgy elolvadok, hogy bármeddig képes lennék bennük elveszni! Az elmúlt napokban szigorú diéta melletti intenzív edzésbe kezdett, futni jár, kondizik amitől nagyon jó alakba hozta magát, komolyan készül a bikiniszezonra! Nekem úgy is tetszett, de most még inkább izgalomba hozott a látványa!
  • Action:

    Miután futottunk egy verbális kört, kezdetét vette az érzéki rész, előbb magához húzott az ágyon és a beszélgetés egyre inkább átfordult testiségbe. Simogatások és puszik közepette felforrósítottuk magunk körül a levegőt, egymásnak estünk, együtt izzott a testünk. A lábaival magához szorított, s úgy kellett erőt venni az eszünknek, hogy nem ártana ha gumit is húznánk. Gyorsan felpattintotta rám a gumit, majd behatoltam a fincsi szűk puncijába, így missziben szerelmeskedős figurával kezdtük az első kört. Közben nyaltam-faltam, ahol engedte, az arcához nem érhettem, de azonkívül szinte mindenét! Miután valamelyest alábbhagyott a lendületem kutyapózba fordultunk, ismét behatoltam, némi punci edzős, intim torna gyakoratos, szorítást éreztem ott, eleve szűk volt, de ezzel még rá is tett egy lapáttal, közben a kerekre edzett popsiját látva, kezeimmel markolva, nem bírtam tovább utolért a gyönyör és remegve úgy telelőttem a gumit, hogy azt hittem lerepül rólam! Ha hiszitek, ha nem, még a tűzijátékot is magam elé képzeltem, mint a filmekben! Ezután óvatosan lecsúszott, majd megtörölgetett és egymás mellett lazulva simogatások közepette próbáltunk visszatérni a jelenbe. Néhány, talán tíz percet is így maradtunk, mikor is felajánlotta, hogy testáplóval a hátamat bekenve átmasszíroz, ami cseppet sem volt ellenemre! Olyan jól és profin csinálta, hogy el bírtam volna viselni akár órákon át is! Ezután ismét beszélgetősen hevertünk egymás mellett, majd nem akartam hálátlan lenni a korábbiakért és nyelvemmel is érezni akartam a punciját, így lábai közé keveredtem és bemutattam, a francia nyelvtudásom legjavát. Szinte épp, hogy elhagyta az ajkait némi elismerő érzéki nyögés, legkedvesebb barátom ismét mintha a punciban akart volna ficánkolni. Szóltam Mirának és ő is úgy látta, van esély egy újabb menetre még! Újra gumit helyezett rám, majd átvettük a korábbi misszionárius leckét a nyalós-falós egymást összeizzadós jelenettel, aminek a folytatása és egyben végkifejlete szintén kutyapózban, remegések és tűzijátékok kíséretében ért. Majd egymás mellett pihentük ki az eseménydús együttlétet, közben hosszú műkörmeivel a hasam és mellkasom simogatva, részemről elégedetten dorombolva zártuk a randit!
  • Elszámolás:

    Korrekt volt . Extrát nem vállal, de nekem elég volt ennyi is.
  • Összkép:

    Amikor meglátom úgy dobog, majd kiszakad a szívem és mindannyiszor belesajdul amikor el kell búcsúznom tőle! Tudom, nem lehet az enyém, legyen hát mindenkié! De vigyázzatok rá, mert még sokszor szeretném vele szerelembe hozni magam, még ha csak egy-egy órányira lehet is!
Happy Massage