• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága chicago_sunroof, Kedvesem! ❤


    Először is szeretném megköszönni ezt a klassz beszit, a felejthetetlen együtt töltött időt és azt is, hogy ismét élvezhettem a társaságod. Örülök, hogy nem tudsz betelni velem, újra és újra meglátogatsz a Wanda-lakban :)

    Ezen nem is csodálkozom, hiszen tényleg egyre jobbak és jobbak a randijaink! Elég sok mindent kipróbáltunk már, de szerintem még mindig maradtak felfedezetlen területek ;)
    Apropó, a legelső randink után nem gondoltam volna, hogy lesz még nagyon nagyon sok felülmúlhatatlan talink egymással... De azt betudtam ismerkedős szeánsznak. Azóta már elég szépen összecsiszolódtunk, felfedeztük ki mit és hogyan szeret... És mára már teljes az összhang :)

    Véleményem szerint ezt még lehet fokozni, hiszen nem én lennék a Hurrikán kisasszony, ha nem tudnám :D

    Nem mellesleg örülök nagyon annak, hogy nem csak testileg kielégülve távozol mindig tőlem! Tudod, hogy igyekszem mindig a kedvetekben járni és minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy jól érezzétek magatokat nálam, de persze ez itt elsősorban a testiségről szól. Pont emiatt különösen jól esik, hogy téged nem csak ebből a szempontból tudtalak boldoggá tenni, hanem szellemileg is megelégedetten távoztál tőlem, ez nekem is ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb!

    Szóval imádlak, imádlak, nagyon imádlak! :)

    Úgyhogy szerintem nem fog meglepni ha azt írom, hogy várlak vissza Drágám máskor is bármikor teljes szellemi és fizikai kielégülésre és egy eszpresszóra pont úgy ahogy szereted :P



    SOKSZOR ÖLELLEK ÉS CSÓKOLLAK :***❤



    A Te Wandád ❤

  • Egyeztetés:

    Mint már korábban többször, VTR adta lehetőségeket vettem igénybe. Pár gyors üzenetváltás, és pik pak sikerült összehozni egy időpontot. Szerencsénkre, Wanda nagyon gyorsan reagál a mi irományainkra, így nem hagyja a férfi népet bizonytalanságban.
  • Megközelítés:

    Zugló egy csomópontja. Bárhonnan, bárhogy megközelíthető. Mivel automobilom nincsen, így tömegközlekedéssel szoktam járkálni legtöbbször. Most perpill gyaloglás volt porondon. Ez sem vészes.
  • Helyszín:

    Nagyon szeretem ezt a lakást. Ha nem veszem számításba a lakás Úrnőjét, és az általa okozott sok kedves emléket, akkor is szívesen ellennék itt. Nagy konyha / nappali / előtér egyben. Fasza elrendezés, tisztaság. Kávégép. Fürdő tökéletes, mindennel felszerelve. Koleszos évek alatt egy ilyen fürdőért azt hiszem, vért ontottunk volna.
  • Lány külseje:

    Semmit nem változott Wanda az idők folyamán. Egy apró markolnivaló tünemény. Óriási mellekkel és gömbölyű fenékkel áldotta meg a teremtő. Bőre feszes és bársonyos. Állandó mosoly ül arcán. Szemei pedig megbabonáznak. Úgy általánosságban pedig árad belőle a szexualitás.
  • Action:

    Eléggé kiéhezve érkeztem a helyszínre. No nem éppen éhségsztrájkra gondolok. Hanem mire? Majdnem egy hónap szex és önkielégítés nélkül.

    Az olvasóközönség férfi tagjai bizonyára sokkolódva kérdezik: miért? Hogy? De a történet nem erről szól, és nem is olyan izgalmas a sztori, mint amikor kiderül, ki is Kayser Soze a Közönséges Bűnözők végén.

    Megérkezvén a lakásba, táska le, megfordulás. Még kabát rajtam, de már csókban forrunk össze. Próbálom kezeimet zsebemben tartani, mivel jégcsapok még, de Wanda saját popsijára helyezi őket, ott melegednek fel. Sok esélyem nincs. Sodródom az árral.

    Szusszanásnyi idő, megszabadulok a kabáttól, hogy ne legyen akkora ruha különbség köztünk. Újra közelebb kerülünk egymáshoz. Megfordul. Fenekével nadrágon keresztül ingerel. Közben nyakát csókolgatom, fülét harapdálom, kezemmel pedig melleit gyúrom. Wanda arra ösztönöz kisvártatva, hogy mossam meg a kezeimet.

    Kis szende tudatlan ifjú úgy voltam vele, hogy hideg a kezem, és majd kézmosás felmelegíti. Közel sem.

    Wanda megfogta a kezem, es combjai közé rakta. Nincs bugyi. Huncut.

    Benyálazva ujjam simogattam odalenn, miközben tovább csókolóztunk. Kis idő múlva Wanda rám parancsolt, hogy gyorsan vegyem igénybe a vizes blokkot, és ne hagyjam sokáig egyedül.

    Így is történt. Siettem vissza. Szobába bettopanva kihámoztam Wandát maradék ruhájából. Kihámozta Ő magát, én csak melltartótól segítettem megszabadulni.

    Lehuppantam az ágyra és elkapott a tornádó. Fekve csókolóztunk, miközben keze lágyan simogatta meredező hímtagom. Hamarosan mellbimbóim is megkapták a kényeztetést majd Kedvesem lejjebb haladt es azon kaptam magam, hogy ajka golyóimat térképezi fel.

    Majdnem végig szemembe nézve élvezhettem szájának melegét. Hol golyóim kapták a törődést, hol lassan végig szántott nyelve farkamon oldalról, szépen lassan, le-föl. Hosszú percek teltek el, mire teljesen eltüntette, sokáig játszadozott velem.

    Hogy én mondtam, hogy "ugorgyunk", vagy Wanda érzett rá, hogy ideje továbblépni, azt nem tudom, csak azt, hogy hamarjában be lettem öltöztetve kaucsukkal.

    Drágám rám ült és csiklójához igazította makkom. Reménykedtem, hogy megkegyelmez, szerettem volna behatolni, érezni feszes hüvelyének forróságát.

    Ez azonban még váratott magára. Wanda nagyon lassan dörzsölte csiklóját farkam végéhez. Egy darabig bírtam, ám a hosszú kihagyás miatt majd megőrültem. Megkértem, hogy rá, hogy ideje belecsusszannom. Be lettem igazítva és szépen rámült Wanda.

    Mennyei érzés volt a forró punciba bekerülni. Nagyon vágytam már rá. Wanda már belekezdett volna egy vágtába, ám még ráfogtam popsijára és megkértem, hadd élvezzem ki a helyzetet pár másodpercig.

    Elkezdődött a lassú paci, óvatosan előre hátra. Volt hogy csókolóztunk, volt, hogy az előttem himbálózó melleit vettem kezelésbe, vagy csak passzívan élveztem a látványt. Főleg öröm volt látni, ahogy élvezi Kedvesem a vágtát.

    Kis idő után átfutott testén a gyönyör, és rámborult megpihenni. Miután neki jó volt nem feledkezett meg rólam sem. Gyorsabb tempót diktálva elkezdett mozogni rajtam. Itt éreztem, hogy nagyon gyorsan vége lesz az előadásnak. Megjegyezve, hogy így bizony kicsinál, csak annyi választ kaptam, van meg idő sok mindenre.

    Hát mondom, rendben, ráfogtam fenekére és fél perc alatt a csúcsra jutottam. Úgy éreztem, sikerült mindent kiürítenem, nem is tudom meddig lüktettem, nagyon intenzív volt.

    Nem volt semmi kapkodás, miután pulzus visszatért az emberi tartományba, a romok el lettek takarítva.

    Kis víz és kávé mellett kellemesen elcsacsogtunk mindenről. Kellett is idő, mire a rendszer újraindult. Nálam azért mindig csoda, ha második kört össze tudom hozni. Most azért sikerült.

    Látván, hogy kipihentem magam, újra Wanda kezdeményezett. Most nem volt kecmec, és hamar franciás örömökben részesülhettem.

    Sajat meglepetésemre igen hamar hadrendbe álltam és a védőpajzs hamar fel kerülhetett.
    Kutyusba fordulva hátulról kezdtünk neki. Nem akartam elkapkodni semmit. Megcsodáltam az elém táruló látványt, ahogy a gömbölyű popsiba markolva farkam eltűnik Wanda kelyhében.

    Ezt még párszor eljátszottam, mielőtt gyorsabb tempóra kapcsoltam volna. Mikor elfáradtam,
    misszibe fordultunk, ahol sokszor csókot lopva fokoztam a tempót. Nem sokáig bírtam türtőztetni magam. Másodjára is a gumiban landoltak az utódok.

    Itt már több idő kellett, mire magamhoz tértem. Kis pihegés es frissítő után viszont el kellett hagynom Wanda templomát, felöltözve utamra indultam.
  • Elszámolás:

    Szeánsz végén hagytam ott az ajándékot. Bővebb infóban minden információt meg lehet találni.
  • Összkép:

    Imádok Wandával lenni. Tőle nem pusztán testileg kielégülve távozom. Sokadik találkánk ez már, ami számomra mindig csak egyre jobb lesz.

    Az olyan apró nüanszok, mint mikor megtudtam, hogy csak miattam ugrott le kávét venni a boltba, többet mondanak mindennél, mennyire gondoskodik rólunk Wanda kisasszony.

    Köszönök mindent :)
Happy Massage