• CicaBogi27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebbi, folyamatosan halasztottam, de hasznosnak gondolom, ezért végül most megírtam. Két ünnep között, szombat délután kerestem. Hamar fölvette, és fél órával későbbre sikerült időpontot egyeztetnünk. Másik oldalon található, viszonylag sok beszámolóval.
  • Megközelítés:

    A célpont az Etele úti lakótelepen van, forgalmas, jól megközelíthető, parkolható. Könnyen odataláltam.
  • Helyszín:

    A lakás lakótelepi panel, jó állapotban. A liftből kiszállva 10-15 másodpercig csak forgolódtam, ilyenkor az ember ezt egy örökkévalóságnak éli meg. A fürdő tiszta, minden rendelkezésre áll. Szobában a ruhákat ruhainasra lehet pakolni, az ágy egy kinyitható kanapé.
  • Lány külseje:

    Magas, vékony lány, kis cicikkel. A képeken sok a retus, a tetoválásokból semmi nem látszik, pedig van sok. Bár azt írják, szép az arca, nekem sajnos nem igazán tetszett. Ennek ellenére maradtam, mert tudom, hogy ennek ellenére is lehet jó élményt kapni.
    Sokat beszél, talán így próbálja otthonosság tenni a hangulatot, de ez esetünkben mégsem sikerült. Fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Miután visszajöttem a fürdőből, pár percet várnom kellett. Mikor megérkezett, kaptam egy pohár vizet, majd akkor is még valakivel üzenetben egyeztetett a későbbről. Megnyugtatott, hogy nem az én időmből fog menni (de).Mikor ezt befejezte, a kanapét tette rendbe.
    Levetkőzött, láttam, kicsit borostás. Kérdezte, mit, és hogyan szeretnék, majd előbb megszagolgatott, és utána kérésemre franciázni kezdett. Finoman, mélyen bevette, és ekkor a fejét is kicsit rászorítottam. Jó érzés volt, finom, izgató hanghatásokkal. A randi legjobb percei voltak.
    Utána gumit húztunk. Ami zavaró volt, a randi ideje alatt a gumit mindig folyamatosan, minden pózváltásnál alaposan megvizsgálta. Elég kizökkentő tud ez lenni. Először ő került felülre, majd helyet cseréltünk. Valamiért nem volt meg az összhang sem, ezért kutyába fordultunk. Sajnos így sem volt az igazi, ezért kértem, hogy fejezzük be franciával, visszaemlékezve, hogy milyen finom volt. De ekkor már nem vette be olyan mélyen, (mondta is, hogy annyira nem tetszett neki) nem is volt olyan finom, végül inkább csak a kezét használva mentem el.
    Kis szünet következett, kaptam egy kis masszázst, de ez inkább afféle simogatás volt.
    Ekkor egy csörgéskor a telefont is felvette, majd káromkodva küldte el a picsába a telefonálót, aki állítólag natur aktust szeretett volna. A reakciót értem, de de ezeknek nem előttem kellene zajlania. Ugyanígy folytatta az üzenetbéli egyeztetést is.
    De végül elkezdtünk egy második menetet. Jelezte, hogy utánam már jön a következő vendég, és hogy körülbelül mennyi időm van. Kértem, hogy hátulról csináljuk, de az alkalommal nem az ágyra helyezkedtem, hanem az ágy mellett álltam, ő pedig fent térdelt. Aktus közben éreztem, hogy a lábának sörtéi karcolják az én lábam, az időt is kevésnek éreztem, és egy csomó kiábrándító apróság miatt a kedvem is eléggé elment, ezért mondtam, hogy én inkább távoznék.
    Kérdezte, mi a baj, én mondtam, hogy zavar a borostája, illetve egy csomó apróság, de inkább már távoztam volna a kellemetlen helyzetből. A levegő megfagyott, én gyorsan csendben felöltöztem, és léptem. Még felajánlotta, hogy letusolhatok, de valahogy nem fülött hozzá a fogam, hisz elvileg már percek kérdése volt, hogy jön a következő ember.
  • Elszámolás:

    Popsit vállal, fel is ajánlotta, de nem éltem a lehetőséggel. Minden más az alapban van, és az árképzéssel nem is volt gond.
  • Összkép:

    Csalódott voltam, többet reméltem. Ez az óra sajnos nem rólam szólt. Nem szándékos lehúzásnak éltem meg, de az óra alatt, amíg ott voltam, nagyon sok kizökkentő tényezővel szembesültem, ami rossz hatással volt rám, és az élményre. Én biztosan nem fogok visszamenni, és másnak sem merem ajánlani. Pedig lehetne jobb, hiszen készséges volt, és a mélytorkos kényszerfranciája is nagyon finom volt, de összességében az összhang sem alakult ki, és nem is éreztem, hogy igazán rám koncentrálna.
Happy Massage