• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal előtte VTR-en kértem és kaptam időpontot. Gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. Autóval kicsit szerencse dolga lehet a parkolás. Környéken több építkezés folyik, így az amúgy is kevés belvárosi parkolóhely még korlátozottabb. Mondjuk az M3 felújítása sem egy jó pont a BKV-t választóknak, de ez a pesti valóság.
    Magát a házat nem nehéz megtalálni ugyan, de a számozása trükkös, egy egész háztömböz jelöl. Figyelni kell.
  • Helyszín:

    Egy apartmanház. Alexánál mindig változó melyik apartmanban van, de panasz nem lehet rá, szép, modern, új építésű. Nagy, nedvszívó, tiszta türcsi, tusfürdő, szájvíz stb. Nem csak hogy van, de használatuk egyenesen megkövetelt!
    A tethely a nappaliban található kanapé, ami ha nem is extra, de a célnak tökéletesen megfelelő alkalmatosság.
  • Lány külseje:

    Alexa egy szuper szexi csaj. Ez a fotóiból is látszik, a valóság semmiben nem okoz csalódást. Ugyanakkor számomra a személyisége az, ami igazán vonzóvá teszi. Nehéz ezt megfogalmazni. Egy igazán jó értelembe véve laza, közvetlen csaj, akivel tényleg úgy tudod érezni magad, mintha csak az új barátnődhöz ugranál fel egy gyors numerára.
    Hogy valami negatívumot is mondjak. Egy sexi fekete body - köntös combóban fogadott, ami bár határozottan vadító cucc, de szerintem nem illik Alexa laza stílusához.
  • Action:

    Talán a fentiekből már kiderült, nem első alkalommal jártam nála, beléptemkor már szájrapuszival fogadott és innivslóval kínált. Gyorsan tulestünk a hivatalos részen is majd el lettem irányítva a fürdőbe. Viszatértemkor Alexa már Ádám (pontosabban Éva) kosztümben várt a kanapén. Melléheveredve ráhangolódásként kicsit beszélgettünk kivel mi történt aznap, majd lágy csókokat váltva elkezdük felfedezni egymás testét. Alexa tökéletes alakja már önnmagában megér egy misét, de oly módon tud incselkedni az emberfiával, ami igazán különlegessé teszi vele az együttlétet. Kaptam egy kis ízelítőt méltán híres francia tudásából, de ezt hamar meg kellett kérnem, hogy hagyja abba, mert még voltak más terveim is vele kapcsolatban. Inkább még a védőfelszerelés felhúzását is magamnak kértem, pedig Alexa szájjal feltevős technikája nagyon csábítóan hangzott.
    Ezt követően misszibe váltottunk, és itt is lett végem. Nem sokáig tudtam/akartam húzni a dolgot eme gyöngyszem karjai között.
    Ezt követően egy jót beszélgettünk - mivel mindketten épp éhesek is voltunk - leginkább a kajáról, meg piáról. Majd Alexa érdeklődőtt, hogy mi lesz a második menettel? Ő látott bennem még potenciált, én meg amúgy sem tudok a szép hölgyeknek ellentmondani. Ezuttal egy kimerítőbb francia leckét kaptam, és ezúttal a gumi is Alexa spéci technikája által került fel, majd a hátsó felállást választottuk kezdésnek. Hát mondhatom igazán elemi látvány Alexa formás feneke is, kár lett volna kihagyni, végül csak visszafordultunk papás-mamásba és így toltuk míg le nem fáradtam. Sajnos a 2. menet ma nem jött össze, pedig Alexa még a francia tudásának legjavát is bevetette a végére, de ehhez nekem több időre lett volna szükség, a mára biztosított időkeretem viszont lejárt. Még egy gyors zuhira kaptam lehetőséget, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, a hülyeségeim elviselése meglepő módon bent volt az alapban...
    AZ átlag feletti, de ami kap érte az emberfia, az is az.
  • Összkép:

    Alexa egy igazán kiemelkedő, csúnya szóval szolgtató. Azt gondolom, hogy ennyire kerek, jól összerakott egészet, amit ez a tünemény képvisel, kitalálni is nehéz lenne, de ez belőle a maga legnagyobb természetességében árad, ettől olyan különleges.
    Tán a mi szerencsénkre és a világ szerencsétlenségére, de a világot jelentő deszkákon állítólag még az ő lábai is megremegnek, mert amúgy meggyőződésem, hogy hogy a hölgyeménynek bármelyik X Factor döntőjében helye lenne, így viszont csak az hallhatja énekelni, aki egy pásztoróra erejéig elzarándokól hozhá.
Happy Massage