• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés gyorsan ment Mivel már voltam nála, így sok újdonságot nem takart a beszélgetés. Kellemes hang, intelligens válaszok. Okos lány.
  • Megközelítés:

    Ismertem a helyet. A korábbi beszámolókban írtak szerint 200m-en belül nem nehéz parkolni. De változatlanul a látogatás nem kardenális kérdése a parkolás.
  • Helyszín:

    Ismerős lakás, szokásos tisztaság. Láthatóan nagyon ügyelnek a higiéniára. Amit én nagyra értékelek. A korábban említett kis tükör még megvan, nem lett nagyobb. Sajna. A tetthely rendben, tiszta illatos. Nekem kicsit kevés a fény, de pici helyzetváltoztatással javítottunk rajta.
  • Lány külseje:

    Evelin másodszorra is gyönyörű volt nekem. Szép arc, szép szemek. Fekete fehérnemű, hibátlan alkat, illatos mindenhol. Nagyon bomba alak. Ugye ez szubjektív, de aki a vékony filigrán, "tinis" lányokat kedveli, annak tökéletes választás.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ismertem a történések menetét, teljesen rábíztam magam. Egyszerűen jólesett amit csinált és jól is csinálta. Csak az a fránya kicsi tükör. Ilyen bomba alakot jó lenne jobban látni. Alaposan megmasszírozta mind a lábaimat, mind a hátamat. Közben azért némi mozdulatok utaltak arra, hogy nem csak egy sima masszázs fog történni. Kértem egy kis csúszkát így még hason fekve, amit én szeretek. Lassan elérkeztünk a bűvös szóhoz. Megfordulhatsz... súgta. Szófogadó voltam. Szemből is kaptam comb, has, mellkas masszázst ami jól esett. Ekkor már kerestem az ajkait, amit most meg is találtam. Apró csókokat váltottunk, olyan ismerkedőseket. Ennek nagyon örültem, legutóbb ugye elmaradt. Ezen örömöm a velem egykorún is meglátszott. Valamikor lekerült a pici bugyi is Evelinről. Folytatódott a csúszka, ami felvezette a kényeztetést.
  • Levezetés:

    Szeretem a csúszkát. Pláne egy olyan hölgytől, aki abszolút a zsánerem. Evelin gyönyörű, pláne csúszka közben ! Mikor közelebb ért, igyekeztem csókot lopni tőle, ami sikerült is. Még nem az a nagyon bensőséges, de azért nagyon kellemes. Kezei ügyesen kalandoztak az erogén területeken, amit én nagyon élveztem. Közben én is simogattam ahol csak elértem, de nagyon finoman óvatosan. Nem tudom mennyire voltam hatékony, de az élmény amit a teste érintése nyújt, hatalmas.Pár percig incselkedtünk így, majd kértem, hogy tinis punciját kicsit a nyelvemmel is kényeztethessem. Sajna nem sokáig bírtam, mert a látvány és az ő ténykedése eljuttatott a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Budai szokásos. Extrát nem vettem igénybe. Evelin látványa, érintése megint megigézett.
  • Összkép:

    Valami visszahúzott. Többen írták, egy hölggyel a 3. találkozás után dől el, mennyire működik az a bizonyos kölcsönös bizalom és kémia. Mindenképp lesz egy 3. randi is. Remélem sikerül a barátnős feelinget tovább erősíteni és lesz igazi csókcsata is. Amennyiben így alakul, beszámolok, ha mégsem, akkor nem lesz újabb találkozás.
Happy Massage