• KIRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kira már jó ideje a listámon van, de beszámol híján nem mertem lépni, pedig a tekintete is ígéretes volt. Aztán kikerült egy beszámoló ami átbillentett a bizonytalanságból. Szerencsére kaptam időpontot rövid határidővel, így nemsokára Kiránál talátam magam.
  • Megközelítés:

    A ház az Amphiteatrum közelében van, villamos egy kőhajításnyira. A parkolás fizetős és mindig tele van. A hétvégi ingyenes időszak sem könnyebb. Most kivételesen hipp-hopp lett helyem.
  • Helyszín:

    A lakás nem új, anno még Lillával is itt találkoztam visszatérése után. A szoba kicsi, a masszpad körül tancolni nem lehet, de azért két ember összesimulva még jól elfér. A fürdőn is fogott már az idő. Tisztának tiszta, de egy újragondolás nagyot dobna rajta. Törülköző, tusfürső ok. Érdekes, szappant még sehol sem láttam. Én magam azt preferálom, de gondolom egyszerűbb pár flakkont leemelni a polcról.
  • Lány külseje:

    Kira a képeknek megfelelően néz ki az életben is. Persze mínusz smink és fotótechnika, de ez nem azt jelenti, hogy nagyon más lenne, csak nem a címlap setup-ot hozza. A képeken nagyon Rihannaásra vették, az életben természetesebb. Haja szép hosszú és ápolt, szemei csillognak. Alakja is rendben van, popsit rögtön csekkoltam, formás kemény. Cicik később kerültek vizsgálat alá, inkább kislányosnak mondanám, de a kényeztetést szeretik. Kedvesen mosolyog és őszintén érdeklődik.
  • Erotikus masszázs:

    Időrendben alább az első rész. Miután kipihentem magam, ez eltartott pár percig, Kirácska még felajánlott egy kis masszázst, amit szívesen fogadtam. Közben vízzel kínált, ami igencsak jól esett. Ügyes kezei vannak, ebben is egész jól teljesített. Sokra nem emlékszem, mert nagyjából végig bóbiskoltam az egászet, de jó érzéssel ébredtem fel. Kár, hogy még haza kellett vezetni és nem volt varázsige, ami hazareptetett volna.
  • Levezetés:

    Másfél órás randit kértem, mert szeretem kényeztetni is alkalmi kedvesem, nemcsak kapni tőle. Zuhany, vissza. Beszélgetni kezdtünk erről arról, ő nem a nagy beszélgetések híve, inkább korosztálya jegyeit hotdozza. Közben levarázsolta rólam a törülközőt, ami amúgy nem is esett volna le, mert már gátat szabott gravitációnak valami. Kira rá is tapintott gorsan a probléma gyökerére és innét újratervezés történt az események további kimenetelében. Csókok és kézzel egymás felfedezése közben rájöttem, itt egyhamar hasrafekvés nem lesz. Hacsak nem Kira részéről. Lassan eltávolítottuk róla is a felesleges textilt és immár pőrén folytattuk az ismerkedést. Megfordítottam Kirát ő pedig a padra hajolt, én hátulról öleltem és egészen nagy felüleleten értünk össze. Közben csókokkal halmoztam a hátát és lassan egyre lejjebb, mígnem a formás popsihoz értem. Élvezettel fogtam két marokra és hol finoman gyurmázva, hol simogatva közben lágyan harapdálva igyekeztem a kedvében járni. Lassan megemelte a jobb lábát és a térdét feltette a padra ezzel bizztosítva könnyebb hozzáférést szép puncijához és minegy jelezve, hogy igényt tart a folytatásra is. Nem is kellett külön kérje, felfesező utam a megjelölt irányba folytatódott és lassan birtokba vettem a már nedvesedő puncit. Élvezet volt kéyneztetni, mert jó íze van. Sokáig nem bírtam így guggolva, ezért felfettettem a padra hanyatt és úgy folytattam a programot. Kirának tetszett a dolog, egyre nedvesebb lett. Annyira, hogy a kezem is odatévedt, megvizsgálva a reakciót. Nem volt ellenére, hogy óvatosan az ujjam is részt kapjon a játékban, így több fronton is törekedtünk a cél felé. Meg is lett az eredménye Kirácska nemsokára lágy hullámzások kíséretében elélvezett. Kis szünet után helycsere és szinte rám vetette magát. Némi gyors használati utasítás után már jól kezelte az eszközt és sokáig tett kedvemre változatosan. Ő sem veti meg a tölténytár külön polírozását, alapos munkát végzett ott is. Majd ismét a fegyver következett hol nyelves szánkázást mutatva be rajta függőlegesen mindkét irányba, hol ajkai közé véve. ajak és nyelv bársonyos szorításában kellő mennyiségű kenőenyag használatával borzolta a kedélyeket. Igencsak finoman csinálta és rettentő sokáig tudtam volna élvezni, de időnként olyan kis huncut elemeket vetett be, amitől a kéj szintem lépcsőzetesen ugyan, de megállíthattalanul emelkedett és tudtam, hogy lassan elér a vég. Ezért javasoltam egy helyzet változtatás, Kira leült a kanapéra én pedig előtte álltam. Mint eddig, csak most 3 lábon. A befejezés nem sokat váratott magára, a cicik megkapták a megfelelő bőrápolást. Visszadőltem a padra és percekig csak a szemhéjamat néztem belülről.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, nekem úgy volt kerek, ahogy volt. Nem éreztem hiányát semminek. A régi budai csokor, máshol már nincs ilyen.
  • Összkép:

    Kedves lány, nem a beszélgetős fajta, de idő így is repül vele. Igyekszik a vendég kedvében járni. Én jól éreztem magam vele.
Happy Massage