• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üdv minden olvasónak, ismét belemerítkezünk az erotika világába. A randevú alapjául a hölgy csevegése, adatlapja, beszámolói szolgáltak.
    Egy fárasztó nap levezetése okán kerestem meg Lucy-t. A telefonos diskurzusunk alatt minden lényegi információ birtokába jutottam és az időpontot is sikerrel egyeztettük. Nem volt más hátra, mint folytatni aznapi áldásos tevékenységemet és kivárni a randevú időpontját.
  • Megközelítés:

    Nem írnék ide litániat, a lényeg, hogy XI. kerület egyik lakóparkja, aki rendszeres látogatója a lányoknak, szinte biztosan megfordult már itt, avagy olvasott már a helyszínről. Szokásos körök: tökéletes tömegközlekedés (busz, villamos), a GPS (ha még valaki nem ismerős) oda visz, a parkolás a környéken megoldható díjtalanul, max pár perc egészségügyi sétát kell tenni. A környéken osztrák benzinkút, uszoda is rendelkezésre áll, ha igény jelentkezne. A telefonban elmondottak tökéletesen a kapu elé vezetnek. A kapu elé érve gyors telefon a további instrukciók megszerzésének okán (bejutás, lakásszám, stb.)
  • Helyszín:

    Ahogy írtam, a ház maga is relatíve új építésű, így a lakás sem lelakott. Minden a kedves vendég rendelkezésére áll. Több lány is rendel a helyen /az egyiket véletlenül meg is láttam, ahogy a szekrény mögött próbált elrejtőzni, de csak egy pillanat volt és "Nem is láttam semmit és senkit!" - túl jó a szemem :-)/, de rendkívül diszkrétek és oda figyelnek a logisztikára. A lakás maga tiszta, rendezett, az előbbiek szerint több helyiséges. A fürdő is higiénikus, több tisztálkodószer is a rendelkezésre áll, habár itt megemlíteném, hogy a kád szélén lévő két flakon tusi üres volt, a többi meg ... no inkább női illattal megáldott, de sebaj, abszolváltam a mosdást. Szájvíz, kis poharak a kézmosónál. Friss, ropogós törölköző, száraz kádkilépő. A randiszoba mérete nem túl nagy, de nem is mini, el lehet benne férni. Tatami a földön, tiszta lepellel letakarva, mellette fotel a ruháknak, a másik oldalon tükör az érzékek felkorbácsolásához. A hangulatról első sorban Lucy, másod sorban ledsor és zenecsiholó eszköz gondoskodik. A tatamin hasalva vettem észre egy aprócska hibát: mindenhol rend és tisztaság honol, de a fotel alatt porcicák szaladgáltak. Persze tudom Én is, hogy a forgalmasabb utak mentén a takarítást követően hamar befészkelik magukat a pormacsekok a bútorzat alá, ahol észre sem lehet őket venni, amíg a huzat ki nem csalogatja őket.
  • Lány külseje:

    Lucy egy igen dekoratív fiatal lányka. Csodálatos alak, feszesség jellemzi mindenhol. Az arca is fiatalos és helyes. A képek híven tükrözik a valóságot. A személyisége is megfogott. Cserfes, vidám, mosolygós, jó beszélgető partner. Egy ha nem csalódom halovány rózsaszín, vagy talán mályva színű /férfiként elég monokróm a színérzékelésem:-)/ fehérneműben fogadott, amit a fürdőből visszatérve sitty-sutty le is kapott magáról. Ott állt előttem frissen, üdén, szemtelenül fiatalos testtel, majd megzabáltam. Gyors eszmefuttatása a programról, amiben fel- és levezetést, illetve a kettő közt masszázs részt beszéltünk meg. A felvezetést kis beszélgetéssel kezdtük, finom érintésekkel, egymás testének felfedezésével. Folyt.köv.
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetés:
    A testek lágy érintését követően Lucy rátért az erotika mélyebb vonulataira, miszerint rákapott a koronaékszerekre. Kezdetben csak finoman, kézzel játszott a hangszeren, majd úgy helyezkedett, hogy a kezeimnek is lehetőséget biztosítson a kalandozásra. Az ajkainak puha ölelése nagyon hamar felkorbácsolta érzékeimet, amit a tükör vizuálisan is elősegített, mivel pontosan láttam benne, hogy Lucynak mennyire formás a fenek és az ujjaim miként táncolnak végig rajta. Nagyon kellemesen múlattuk így az időt, hol a végével játszott, hol eltüntette férfiasságom, miközben az ujjaival a környezeten barangolt. Fordítottunk a dolgon, a pucsítós térdeplést követően mellém feküdt egy röpke pillanatig sem abbahagyva a kényeztetésem. A látvány megfizethetetlen. Ott feküdt mellettem, széttárt lábakkal, láttatva mindazt, amit egy férfi ember kívánhat. Ismét játékba kezdtek az ujjaim, aminek eredményét a nedvesedése jelzett. A véghez közeledvén jeleztem az utódok érkezését, így az ajkainak szerepét a kezei vették át és kirázták belőlem az összes magot. Nem sietett, megvárta, míg lenyugszom, majd papírhalálba küldte a sejteket.

    Masszázs:
    A tisztálkodási procedúrám végeztével elszaladt a mosdóba, hogy lemossa magáról mindazt, amit szükséges és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe, immáron hason. Pár pillanat múlva ismét ott volt velem a szobában és kezdetét vette a nem altestre, hanem teljes testre kiterjedő kényeztető terápia. A talpamtól a fejemig átmasszírozott. Nem mondanám erőteljesnek, sokkal inkább lágynak és erotikusnak, de akkor és ott pont erre volt szükségem. Nem értek különösebben a masszázstechnikákhoz, de úgy gondolom, hogy szakszerűen végezte, vagyis nagyon kellemesen ellazított, miközben egy igen jót beszélgettünk. A témák tárháza igen szélesnek tűnt és nem jött egyikünk sem zavarba egy-egy kínosabb, de nem indiszkrét kérdés esetében sem. A számomra nagyon kellemesnek ítélt masszírozás tetőpontja még csak ez után következett. Lágyan beolajozta magát és csúszkamasszázsba kezdett. A popsijával kezdte, végigcsúszva a hátamon, a fenekemen, ami alatt ismét konstatáltam fenekének keménységét, de mégis lágy érintését, majd megfordulva a melleivel is kényeztette megfáradt testemet, fantasztikus élményt nyújtva ezzel. A testem masszírozásának végeztével jött a kérdés, hogy mi legyen a hátralévő idővel. Folytassa e ilyetén módon a kényeztetést, vagy hadrendbe állítható vagyok e. Próba, szerencse alapon ismét az altestemet vette célba.
  • Levezetés:

    Célul a végső megsemmisítést tűztük ki. Nagyon jóleső lingammal vett kezelésbe, minden lehetőségét latba vetve az eredményesség eléréséhez. Kitért a környező területek érintések útján történő ingerlésére is. Nagyon élveztem az általa, magas fokon nyújtott programot, de ismerve magam, ez második fogásként kevés lenne, így kölcsönösséget kértem. Megtörölgette az éket, hiszen az olaj azért nem olyan finom és felhelyezkedett rám, elém tárva mindazt, amit férfiként kívánhattam. Ismét az ajkai között voltam, miközben a kezei sem tétlenkedtek és bejárták altestemet. Eközben jómagam a tini lányos, illatos kelyhét vettem kezelésbe. Ahogy telt az idő, úgy kezdett Ő is és Én is aggódni a cél elérhetőségét illetően. Ekkor már tudtam, hogy mi kell nekem. Felálltam és kértem, hogy térdeljen elém és úgy vegyen kezelésbe, amit készséggel meg is tett. Borzasztó jó volt látni felülről is ténykedését, ahogy elmerül férfiasságom az ajkainak gyűrűjében, miközben ujjaival a zacskókat cirógatja. Éreztem, hogy itt már nincs megállás és jeleztem az utódok jövetelét, de mire megkérdezhette volna, hogy hova szeretnék érkezni, már robbantam is a szájába (mivel tudtam, hogy nála lehet extraként, így nem is volt ez kérdés). Ezen egy pár pillanatig jót derültünk mindketten, majd szilvia és tisztogatás. Még egy pár percig beszélgettünk, majd irány a zuhany, de persze előtte kikémlelés, nehogy valaki meglásson, vagy Én meglássak /a szekrény mögött :-)/. Zuhany után ruha fel, majd két puszi és egy ölelést követően, "Gyere máskor is" jelmondat kiséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük az alapot, majd a végén az extrát picit megtoldva. Telefon szerint, teljesen korrektül.
  • Összkép:

    Egy roppant mód felemelő, vagyis inkább lelazító másfél órát volt szerencsém együtt tölteni a tündérkével, Lucyval. Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki a barátnős, nem az erős, jócskán erotikával fűszerezett masszázst kedveli (persze lehet azt is tud, de nekem ez így volt fantasztikus).
    Köszönöm Lucy a lazítást, megőrzöm az emlékezetemben az biztos, hogy legyen majd mit feleleveníteni a legközelebbi alkalommal, mert ha rajtam múlik, bizonyosan lesz.
Happy Massage