• Lyna Pompadour

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, Ő vette fel, kellemesen elbeszélgettünk, már a telefonban sokat sejtető volt, hogy fog alakulni a találkozásunk. Miután jól kibeszélgettünk magunkat rátértünk az időpontra is, ami megfelelő volt számomra. Könnyű egyeztetés volt! :)
  • Megközelítés:

    Jó helyen rendel, könnyen megközelíthető, én autóval mentem, a ház előtt tudtam parkolni. Parkoló fizetős, de nem lényeges!
  • Helyszín:

    A helyszín egy szép igényesen kialakított, otthonos lakás. Sokat nem nézelődtem, előszobába érkeztem, cipő levétele után egyből a szobájába kísért, ott a ruhától miután megszabadultam, törülközővel a kezemben a szobával szembeni fürdőbe vonultam lemosni az út porát. Fürdő mérete jó, kádban lehet zuhanyozni, mely tiszta, minden igénynek megfelelő. Többféle tusfürdő, szájvíz kikészítve. A szoba ok, ruhának szoba inas, kellemes klasszikus zene. Tetszett a tetthely!
  • Lány külseje:

    Lyna gyönyörű!!! A képek teljesen fedik a valóságot, fantasztikus lány, lehet az embernek sejtése, hogy egy igazi latin vérmérsékletű lány fogja fogadni. És kérem ez így is lett! A cicik valóban gyönyörűek, Neki is tetszenek! :) szép a teste, de a belső szépsége legalább annyira szép, nagyon értelmesen lehet vele beszélgetni is. Egyszóval csodálatos lány!
  • Erotikus masszázs:

    Erről sokat nem tudok írni, a végén volt egy levezető masszázs... kicsit megfordult a helyzet, és a levezetés inkább masszázs formájában lett abszolválva. Hasra feküdtem, és szépen csendben tevékenykedett előbb a hatalmat masszírozta át, majd a lábak következtek. Nagyon jól esett, amolyan szép lekerekítése volt az itt tiltott időnek.
  • Levezetés:

    Kényeztetés az volt kérem szépen! Fürdőből visszatérve meg kínált egy kis jeges teával, koccintottunk és beszélgettünk egy kicsit folytatva a telefonos “ismerkedést”, majd szépen elültetett az ágyra, Ő négykézlábra ereszkedett, és mint egy párduc aki óvatosan közelíti meg prédáját közeledett felém, szépen lassan, és elkezdte felfedezni mi rejtőzik a törülköző alatt. Majd kis vizsgálat után szépen fogta az akkor már a látványtól és előtte való forró csókoktól igen csak nem nyugalmi állapotban levő áldozatot és szépen kezelésbe vette. Előbb csak a kezével, se hamar a szájára kerültem, és olyan kényeztetésben részesített, amilyet eddig ritkán éltem át. Nagyon érzéki francia bemutató volt, a golyók sem kimaradva a jóból. Mikor a helyzet a tetőfokára hágott, kertem, hogy hadd foglalkoztak én is egy kicsit Vele.
    Örömmel vette kérésemet, és az ágyra invitáltam. Elhelyezkedtem a lábai között, majd a szájától hosszú időtöltés után elszakadva lefelé vettek az irányt, a melléknél óvatosan időzve, majd egy csodálatos puncinál kikötve. Lyna ekkor már igencsak fokozott állapotban volt, és mikor a punciját kezdtem ízlelgetni egyértelműen jelezte, hogy nagyon jó neki, és szereti ami Vele történik. Először csak a számmal kényeztettem, de amikor éreztem, hogy lehetne fokozni az amúgy is kellemes állapotot, akkor az ujjamat is segítségül hívva tagadhatatlan örömöt okoztam Lynámnak. Kis pihenés után Ő következett, és befejezte amit előtte elkezdett, és egy valóban hálás kényeztetésben részesített.
    Utána csak a mennyezetet néztem hosszú percekig, megszólalni sem tudtam. Ez után jött a levezetés masszázs formájában.
  • Elszámolás:

    A végén diszkréten ottmaradt a polcon az előre megbeszélt összeg.
  • Összkép:

    Lyna egy csodálatos lány, fantasztikus, csak szuperlatívuszokban tudok Róla nyilatkozni. A vérében van az erotika, semmi művi megjátszás. Emellett nagyon művelt és értelmes lány, akivel jó volt beszélgetni is. Mindenképpen látni fogjuk meg egymást. Úgy éreztem hogy nagyon jó volt a kémia, ami nagyon fontos szerintem egy ilyen élmény megéléséhez.
Happy Massage