• Nati Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg, majd a részletek megbeszélése után megerősítettem látogatási szándékomat VTR-en keresztül is. Váltottunk még pár sort, melyből gyorsan leszűrtem, hogy egy huncut kis amazon vár majd. ;)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen lehet parkolni, a Lehel utcából nyílik a kis utca. Parkolás fizetős, a házszámot megkaptam, meg is találtam, majd a kapuból telefonálva az instrukciókat is megkaptam, hogy merre az arra.
  • Helyszín:

    Minden tip-top, minden igényt kielégítő a helyszín, tusfürdő és szájvíz választék. A szobában egy rendes franciaágy, mely elég kényelmes. Ruháknak van helye.
  • Lány külseje:

    Nati a képek alapján is nagyon a szép, ez a helyszínen sem változik. Az adatlapon megadott 65kg-ot valahogy nem tudom elhinni, az alakja alapján, de váltig állította, hogy annyi. Biztos erős a csontozata, mert egy 10-est is simán letagadhatna belőle. Formás idomok, főleg a popsi ragadta meg a figyelmem. Mintha rajzolták volna. ;)
    Kifejezetten szép arca van, mintha modell lenne. Igéző szemek, hosszú haj, olvasztó mosolya a szép fogaival csodás összképet eredményez. Egy szép melltartó, tanga szettben várt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemet követően megmutatta hol a szoba, gönceimet ledobáltam a helyére, majd egy friss türcsivel elmentem gyorsan lezuhanyozni.
    Visszatértem a szobába, de meg sem tudtam szólalni, már dobálta is le a felesleges textileket magáról, így a kicsomagolásról lemaradtam.
    Elhelyeztem a türcsit a helyére (merthogy ennek is van külön tartója).
    Majd kérte, hogy feküdjek az ágyra. Kényelembe helyeztem magam hason, majd a bal oldalon lévő falon lévő tükörben csodáltam meg, ahogy belocsolja magát olajjal gazdagon, majd eloszlatja felsőtestén és elkezdődött a csúszka. Teljes felsőtestével csúszkált rajtam, miközben kacér tekintetét láttam a tükörben. Ágyékát szorosan hátsómhoz simítva siklott rajtam. Meg is jegyeztem, hogy fordított felállásban is jó lenne. ;)
    Majd hosszas csúszkálás után felvetette, hogyha úgy gondolom, akár meg is fordulhatok.
    Nem nagyon gondolkodtam rajta. :D
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam, fejem alá elhelyeztem a kerek párnát, Nati elhelyezkedett a lábaim között és lágy simogatással felvezetve kényeztetésembe kezdett. Először a golyszikat nyalogatta meg, majd utána tért rá a rudazatra, melyet egyedi technikával vett kezelésbe. Miközben buksija le-fel járt a farkamon, fejét jobbra-balra forgatva emelte a hatást, időnként nyelve végigszánkázott a farkamon, újra letért a golyszikhoz, majd vissza a rúdra és addig folytatta áldásos tevékenységét, mígnem szóltam, hogy itt a vég. Ekkor kézzel lágyan, lassan fejte ki belőlem, ami kikívánkozott.
    Kifacsart ügyesen.

    Ezt követően kis tisztálkodás, majd újabb csúszka masszázs következett, miközben jól elbeszélgettünk és igen sokat nevettünk. Majdnem el is rontottam ezzel az erotikus csúszka részt, de csendben tudtam maradni, hogy csak a látványban és az átélt élményben élvezkedjek, majd jött egy újabb fordulás, ismételt franciás kivégzős bemutató, de most oldalra is elhelyezkedett Nati, hogy a a tükörben őrítsen meg gyönyörűen pucsító hátsójának látványával. Kértem is, hogy inkább jöjjön 69-be fölém, hogy én is kedveskedhessek neki. Így is tett. Gyorsan az orrom elé került csodás puncija és popsija, melyet élvetet volt nyalni miközben a farkamat kényeztette. Időnként kipillantottam jobbra a tükörben is szemlélve az eseményeket, mert nagyszerű látvány volt a farkammal a szájában. Egy idő után valószínűleg már fáradhatott, mert inkább csak kézi vezérlés volt, így is ért a vég másodjára.
    Majd ismét gyors zuhé és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    Utólag a komódra az előre megbeszéltek szerint. Szóba sem került addig. A mostani 1,5 órás átlagnak megfelelő mértékű virágszál.
  • Összkép:

    Kellemesen telt Natival az idő. Nagyon intelligens lány és tudja használni a testét, az meg nem is kérdés, hogy tudja mi kell a magunkfajta kéjencnek. Meg is adja. ;)
    Engem meggyőzött.
Happy Massage