• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Kedves CharlieHarper,
    örülök, hogy leírtad ezeket a sorokat, mert pont azon gondolkodtam, hogyan kellene kiírnom magamból, amit most így válaszként neked fogalmazhatok a beszámolódra.
    Enged meg, hogy ezt a „cicimarkolászást, cicifogdosást” picit helyére tegyem, mert úgy kikívánkozik ez most belőlem.
    Én értem, hogy a teremtés csúcsát hajtja az ösztön, hogy úgy megcsöcsöréssze a gyengébbik nemet, kifejezve ezzel egyfajta állatias fölényt, (vagy nem tudom) de valaha megkérdezte valaki tőlünk, hogy ez nekünk amúgy jól esik, bármilyen jó érzést kivált-e ez belőlünk?
    Tudom, hogy sokak szemében a masszőz „csak” egy kiélhető felület, amellyel szívük szerint azt szeretnének tenni, amit éppen a kedvük diktál. „Mert hát, szolgáltatást veszek igénybe, nehogy má’ ne úgy legyen, ahogy én akarom, ácsi…”
    Sajnos - neked biztosan az – én nem ilyen vagyok.
    Én, jelentem egy érző lény/lány vagyok, akinek vannak érzései, sőt tovább megyek, az érzések miatt érzéki is. Amit, amúgy pont Ti szerettek annyira.
    Igen, lelki okai vannak annak, hogy mostanában nem esik jól a markolászás, csöcsörészés, nyomkodás, mellbimbó dörzsölés, és még folytathatnám a sort.
    Ez számomra lealacsonyító, és egyben kiábrándító is. Én szeretem az érintést, de ez ne haragudj, ez tárgyiasítása az intim megnyilvánulásoknak.
    A lelkem „figyelmeztetést adott ki” a testemnek, ami egy erőteljes allergiás reakcióban tárgyiasult.
    Szóval sajnálom, most nem vagyok megérinthető, csak nézhető jelenleg.
    És lehet, még azon is elgondolkodom, hogy pont ezek miatt, beadom a kulcsot.
    Mindazonáltal, homlokpuszi az én drága vendégeimnek.
    UI: nem utolsó sorban, higgyétek el kedveseim, hogy egy figyelmesség, az érzékiség a legférfiasabb jegyek között szerepel egy nő szemében.
    Tudom, hogy tudod te is, de azért leírom ezt is :)
    Köszi, Wanda

  • Egyeztetés:

    Hosszú fárasztó hét után úgy gondoltam, kicsit felfrissülnék. Felhívtam, épp szabad volt, s mivel az objektumtól 5 percre voltam, ezúttal igazán könnyű dolgom volt, alapjáraton elég nehéz elérni.
  • Megközelítés:

    Nyugati környéke, metró, bkv bárhonnan sima ügy. Parkolásra az utcán nincs nagyon lehetőség, de a bevásárló központ parkolói kb 3 percre vannak. Nem gond a megközelítés. Az ajtóból rá kell csörögni, kapom a kódot, emeletet, voltam már ismerem a járást.
  • Helyszín:

    Lakás igényesen pont a tevékenységre kialakítva, 3-4-en rendelnek, de ebből nem nagyon érezni semmit. Szoba matraccal, masszázshoz ideális, tiszta lepedő, tiszta törölköző vár. Hangulatos gyertyafény. A fürdőszoba ami nálam elsődleges szempont patika tiszta, "frissen fertőtlenítve" tábla a száraz fürdőkádban, a kilépő tiszta, száraz. Millió tusfürdő. A fürdőszobában folyamatosan megy a mosógép, a túlsó sarokban a szárító...igazán figyelnek a tisztaságra.
  • Lány külseje:

    Wanda a képeknek tökéletesen megfelel, nincsenek is róla retusált, valami köze talán van a valósághoz típusú képek. Formás test, kerek fenék, és hatalmas természetes mellek. Egy praktikus egyrészes ruhában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Kedves mosollyal és két puszival fogad, majd bekísér a szobába. Itallal kínál, megkapom a törölközőmet és a szokásos fürdőszobai instrukciókat. Zuhany után visszatérek, lefektet és megkezdődik a kellemes inkább simogatós jellegű, olvasztott shea vajas masszázs. Közben kötetlen beszélgetés. Masszázs közben finom, izgató benyúlások az érzékenyebb területeimre, kifejezetten lazító kellemes. Majd fordulás. Mostani alkalommal a felsőt nem vette le egyből, kicsit meg is lepődtem, így rákérdeztem nem szabadulna-e meg tőle. Ennek kedvesen eleget tett, de hozzá tette, hogy a ciciket simogatni nem szabad, mert kipattog tőle a bőre aminek lelki okai vannak szerinte. Hát ez van, mit lehet tenni, a nem az nem, be kellett érnem ezúttal a látvánnyal, pedig nagyon rá voltam készülve a cicimarkolászáshoz, amit legutóbb is nagyon élveztem.
  • Levezetés:

    A masszázs után megkezdődött a finom kézi levezetés, golyókkal is aktívan foglalkozva, váltott tempóval, hol finoman lassan, hol kicsit lendületesebben. Fáradt voltam, nem nagyon akartam húzni a dolgot, így miután kiélvezkedtem magam kezei között lőttem egyet. Le lettem tisztogatva, majd irány a zuhany egy új tiszta törölközővel, hogy a mérhetetlen mennyiségű vajat le tudjam magamról sikálni. Összességében jól éreztem magam, bár a cicimarkolászás egy kis hiányérzettel töltött el. Most így jártam, talán egyszer visszakerül a repertoárba.
  • Elszámolás:

    Szokásos, pesti átlag, extrák nincsenek, mivel nem először jártam nála a program végén, asztalra letéve. Korrekt.
  • Összkép:

    Egy kellemes lazító, pihentető élmény, ismételve magamat a cicifogdosást hiányoltam csak a programból, egyébként teljesen korrekt. Elejétől végéig kedves, mégis kimért fiatal hölgy. Amiért mentem azt nagyjából (ciciktől nem szabadulok) meg is kaptam ezúttal is.
Happy Massage