• Joy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először chat-en érdeklődtem pár nappal korábban, mert szerveznem kellett az estét. Majd telefonon is felhívtam később és megerősítettem az időpontot.
    Egy korábbi találkozásunk miatt emlékezett rám, úgyhogy nagyon gördülékenyen ment az egyeztetés, ez jól esett :)
    Most sem nála találkoztunk, hanem abban a lakásban amit én béreltem arra estére, tehát ő látogatott meg engem.
  • Megközelítés:

    Csak azt tudom leírni, ahogy ő jött hozzám :) Taxival jött és nagyon pontos volt. Sőt, idő előtt érkezett.
  • Helyszín:

    Ismét sikerült egy szép igényes lakást bérelnem. Volt kanapé, ahol lehetett egy kicsit iszogatni és melegíteni...;) Illetve szerintem az ágy is kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Joy változatlanul gyönyörű! És itt abba is hagyhatnám az írást, de nem tudom :) Egy irtó szexi mini ruha volt rajta és olyan harisnya, amin kis masni volt. Alatta egy csipkés tanga. Minden ruhadarab a kedvenc színem volt: fekete. Nagyon beindított.
    Szép barna bőre van, formás cicik és popsi. Imádtam. Szerintem tökéletes a teste. ;)
  • Action:

    Nem tartott sokáig a beszélgetés és az iszogatás. Szerintem már mind a ketten arra vártunk, hogy kezdődjön a lényeg :) Én a kanapén ülve néztem, ahogy megszabadul a ruháitól. Nagyon szexi volt. Az ölembe ült és csókolózni kezdtünk. Faltam a melleit. Majd lejjebb csúszott és ő kezdte falni a farkam :) Pontosan emlékeztem, ahogy az előző találkozásunkkor csinálta és szerencsére most is ugyan olyan jó volt. Szinte végig szemkontaktust tartott. Kérdezni is akartam tőle, hogy ez vajon a lányoknál valami speciális dolog? Mert nem mindenki tudja, vagy akarja, még ha kérem akkor se. Azt mondják, hogy közben nem tudnak felnézni. Nos Joy-nak ez nem okoz gondot :) Ugyan ez igaz a mélytorok technikára is. Nagyon bejön, ahogy csinálja. Ahogy ügyeskedik a farkamon, néha teljesen bekapja és egy kicsit rajta tartja.
    Utána az ágyra pattantunk és szemből folytattuk. Annyira ki voltam, hogy a részletek már csak homályosan jönnek vissza a fejembe :) Nagyon élveztem, közben csókolóztunk. Ahogy nyögdécselt, azzal pedig még jobban segített a csúcsra jutni.
    Az ágyban maradtunk, beszélgettünk, iszogattunk, simogattuk egymást. A következő kör elég hamar beindult. Hát mit mondjak, Joy megdolgozott rendesen, hogy harcba tudjak menni :) Végül találtunk egy olyan pózt, hogy kellőképp megkeményedtem és egy gyors kicsit keményebb menettel fejeztük be az estét.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük, hogy mennyi az annyi, minden rendbe volt. Mivel ő jött hozzám, ezért természetesen más volt az ár. A végén rendeztük.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy ismét Joy-t hívtam fel. Nagyon jól éreztük egymást ;) Számomra igazi barátnő feeling. Kellemes este volt. Az, hogy ő látogatott meg, pedig még izgalmasabbá tette az egész együttlétet.
Happy Massage