• Dia88

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, mint utóbb kiderült egy kolléganője vette fel. Röviden és gyorsan eligazított és tudtam menni a számomra megfelelő időpontra.
  • Megközelítés:

    BKV Boráros térig, onnan gyalog néhány perc. Egy régi bérház egyik felső emeleti lakása. Bejutás nem gond, lift van.
  • Helyszín:

    Nagyon jól berendezett, 2 szobás. Fürdőszoba káddal, zuhannyal és sokféle tusfürdővel felszerelt. Higiénikus, rendben tartott. Szobában padlón tatami, körben vörös ledsor a hangulatvilágításnak, halk zene, valamint az a fotel a ruháknak, amin a többi itt hirdető leányzó van fotózva. A szoba nagyon tetszett, de nem a nézelődés miatt mentem.
  • Lány külseje:

    Dia a képeinek megfelelő, csinos szép nő. Nem az a nádszál, inkább normál testalkatúnak mondanám, talán kissé teltebbnek. Igazi nőies alakja van. Arca szép, szemei igézőek, amint a képein is látható. Mosolya csodás. Sminket most nem viselt. Viszont a műszempilla jól áll neki. Bőre bársonyosan sima, kezei finomak. Mellei és popsija is vonzóak, kellemes velük foglalkozni. A kis fekete ruhácskában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Masszírozással kezdtük, kértem egy kis finom frissítő masszázst. Kérdezte, hogy hogy hol és milyen erősséggel csinálja, egész rendesen átgyúrta izmaim, végig nagyon jó volt! Nagyon sok tapasztalata lehet, mert profin végezte a dolgát. Amikor már megfelelőnek éreztem, és már befejezettnek tekintettem ezt a masszázst, akkor én masszíroztam őt egy kicsit, mindenhol természetesen. Hasra fektettem, és lábszártól felfelé nyakig jól végig simogattam, nagyon izgató volt selymes bőre érintése, főleg a popsinál :) Egész idő alatt beszélgettünk, nagyon jó humorérzéke van, sokat kacagott. Aztán mondtam, hogy forduljon, és kezdődött a simi fentről lefelé, főleg a cicikkel és a puncival foglalkoztam. Szeret csókolózni, ezt ki is használtam rendesen. Egész idő alatt többször is pihenés gyanánt csóközön.
  • Levezetés:

    Innentől már inkább egymás kényeztetése volt soron, előbb én telepedtem a lábacskái közé kis nyalakodásra, aztán nekem kellett hátamra feküdni. Kézivel kezdett, majd lassan rábukott a cerkára és lassan, érzékien kezdte a franciát. Később érezve a reakcióimat, felgyorsított kissé. Eszméletlen jó, úgy helyezkedett, hogy a popsit is tudjam simizni, markolni és a puncit is elérjem. Szóval és tettel, így együtt lett végem, azt hiszem, egy adag az arcára is került, de nevetve törölgette le és engem is. Pihentünk kicsit, hosszú csók után lassan lejárt az időm..
  • Elszámolás:

    Kapott az elején 1 borítékot, s mosolyogva mondta, hogy általában, aki borítékban adja át, az biztos hogy beszit fog írni...
  • Összkép:

    Diát-t csak ajánlani tudom, profi masszőr és a levezetésben is kiváló. Az erotika a vérében van! Barátnő típus, sok mindenben alkalmazkodik és a vendége kedvében jár. Ha ismét errefelé járok, biztos meglátogatom.
Happy Massage