• Rita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rita már egy évvel ezelőtt is hirdetett az oldalon, de csak a mostani visszatérésekor sikerült eljutnom addig, hogy egy találkozót kezdeményezzek a VTR segítségével. Az általam kért időpontot pár óra múlva elfogadta, aminek nagyon örültem. Személyes üzenetben is könnyen tudtunk egyeztetni, tehát nyomon követi a saját oldalára érkező üzeneteket, ami nem elhanyagolható szempont a számomra. Telefonon csak a megadott cím elől hívtam, a bebocsájtás véget.
  • Megközelítés:

    Bizonyos rendhagyó körülmények miatt a gyalogos megközelítést választottam aznap. Bár a ház előtt semmilyen tömegközlekedési eszköz nem áll meg, a közelben - tíz perc séta - három villamos vonal és egy metró - M3 - található. Kocsival már keresni kéne a helyet, és fizetős is - de a közelben több parkolóház is található. A címet könnyű megtalálni, a kapunál sincs semmi nehézség - bizonyos kerületekben a paneloknak két kapuja van, de csak az egyiknél van kaputelefon. Egy bizalomgerjesztő épületről van szó.
  • Helyszín:

    A lakás roppant otthonos és ötletes kialakítású. A fürdő közepes méretű és ami sokkal fontosabb a zuhanyzásaim végére nem lepett be mindent a pára - ezért a törölközés is megvalósítható. Tusfürdőből egy sereg áll harckészültségben. A "dolgozószobát" egy nagy és közepesen puha franciaágy uralja, de keretes - lábszárakra vigyázni!
  • Lány külseje:

    Rita fekete bugyi-melltartó duóban nyitott ajtót, ami azonnal segített a képek alapján történő azonosításban. Az arca szimmetrikus, pisze orral, nagy szemekkel, ívelt szemöldökökkel és gyöngysor fogakkal, valamint testékszerekkel. Nekem nagyon tetszett! Már a bemutatkozáskor nagy közvetlen és kedves volt, de nem "mézesmázos" vagy tolakodó. Egy jó fej csajhoz jöttem.
  • Action:

    Rita figyelmes vendéglátóként már meztelenül várt a szobában. Amíg hozott a kérésemre egy pohár frissítőt, elfoglaltam az ágyat és élvezkedtem a visszatérő, csupasz szexbomba látványában. Már az elején tisztáztuk, hogy az arca és a füle tabu - ezt fontosnak tartom megbeszélni, mert szeretek a csajok fülébe, orrába belenyalni, de ezt kevesen szeretik.
    Az ágyra feküdt hasra és a bokájától a nyakáig térképezhettem fel a kezeimmel és a számmal a sima, csoki testét. Ritának nagyon kerek, feszes popsija van - mint megtudtam tesz is érte - amit öröm volt markolni, csókolgatni. Ő is élvezte az élvezkedésem, aminek hangot is adott és ez önbizalommal töltött el. Közben megcsodáltam a keret tetoválását a hátán, ami már a fotókon is tetszett. Közben hanyatt fordítottam és a feszes, sötét bimbójú kebleit kezdtem nyalogatni, óvatosan csókolgatni, párhuzamosan a puncija kezemmel történő felfedezésével. Nyálas ujjbegyeim azt tapasztalták, hogy forró a csupasz punci és kis ajkú. Szokásomtól eltérően Rita széttárt lábai közé hasaltam és a csodálatos punci kinyalásába kezdtem. Rita hasának hullámzása, kebleinek markomban való feszülése és a hanghatások, folytatásra késztettek. Annyira, hogy az alsó fogsorom majdnem felsértette a nyelvvitorlámat, de folytattam Rita testének megfeszüléséig. Rita hitelesítette, hogy egy nyaló-isten vagyok, amit mindig is sejtettem.
    Ezek után ő vett kezelésbe engem, francia ügyileg. Határozottan és kemény kézzel markolt rá a kemény farkamra és egy igazán nyálas szopásba kezdett. Ezt a csodát a hanyatt fekvő helyzetemben oldalról valósította meg, így simogathattam a kerek popsiját és csodálhattam az ajkai között eltűnő dorongom mellett a csodás melleket is. Mivel mértéktelen vagyok, mély-torkot is akartam - extra - ezért a terpeszembe térdelve kezdte egyre mélyebbre engedni a faszom a szájában a torkáig. Ezen a ponton már az orra is szörcsögött, ami izgalmas volt a számomra, mert a hamarosan bekövetkező gumihúzás sem puhított fel. Nincs mit szépíteni, Rita taknyosra szopatta magát a répámmal! Nagyon elhivatott!
    Mivel gyorsan kiderült, hogy az elölről kefélés mindkettőnknek bejön, bele is kezdtünk. Jó szorított a szuper punci, miközben kérlelhetetlenül reszeltem és a melleit csókolgattam. Rita pedig nagyokat sóhajtozott és ölelgetett, simogatott dugás közben - amit nagyon szeretek. Ráadásul egy viszonylag kicsi lányról van szó, így még nagynak is érezhettem a farkam! Az előzmények miatt hamar jött az elmenés - vagy a megjövés. Szóval a lövés!
    Az "átvezető" beszélgetés, ölelgetés után még egy szuper szopásra is jutott időnk. Rita az ajkaival szinte légmentesen cuppan rá a brémre, de anélkül, hogy a fogaival találkoznék, miközben a rudam tövét markolta. A feszes cicikre élveztem rá a találkozásunk zárásaként.
  • Elszámolás:

    Személyes üzenetben egyeztettünk a találkozásunk engem érintő feltételeiről, illetve a helyszínen a mély-torok megvalósíthatóságáról - ami extra.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy Rita vendége lehettem, mert nagyon kellemes emlékekkel gazdagodtam. Egy oldott, jó hangulatú találkozásban volt részem egy szexbombával, akivel még le is feküdhettem! Mi kell még? Egy második találkozás!
Happy Massage